Caligula Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Sin Zeljka Mitrovica cist ko suza valjda je neko drugi pobegao sa mesta nesrece, ne zna se a nije ni bitno.
renne Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 može ovde http://glasno.org/politika/portparol-specijalaca-mup-a-pozvao-preko-fejsbuka-na-linc-zena-u-crnom/ smenjen danas
Malvo Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Sin Zeljka Mitrovica cist ko suza valjda je neko drugi pobegao sa mesta nesrece, ne zna se a nije ni bitno. fascinantno je da su izgleda angažovali botove da lupaju komentarima po vestima. kakva prokleta govna.
Aće Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 ocekivan ishod. porodici nastradale ce sud verovatno izaci u susret i dozvoliti da stetu mitrovicu isplate na vise rata.
morgana Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Javne ličnosti u Srbiji na udaru desničara 28 mart 2014 Izmijenjeno 21:00 CET Na spisku se nalaze pojedini poznati glumci, reditelji, pisci, univerzitetski profesori i naučnici. INSHARE Desničarska organizacija SNP Naši je na svom sajtu objavila spisak 30 javnih osoba u Srbiji koje su optužili da su "srbomrsci i izdajnici". Na spisku se nalaze pojedini poznati glumci, reditelji, pisci, univerzitetski profesori i naučnici. Tamo su se, između ostalih, našli glumci Mirjana Karanović i Nikola Ðuričko, reditelj Goran Marković, književnik Svetislav Basara... Samo tri dana ranije, glasnogovornik Protivterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije Radomir Počuča pozvao je putem Facebook profila navijače Crvene zvezde, Partizana, Rada i Vojvodine da, kako je napisao, "ne troše pesnice između sebe", već da se udruže i pretuku "Žene u crnom", koje su na Trgu republike u Beogradu obilježile 15 godina od zločina nad albanskim civilima na Kosovu.
Indy Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Saće kim da kaže da to nije fašizam, jer iza toga ne stoji krupni kapital.
Прслин Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Онда ћу ја да му напишем како опет трућа неке комунистичке баљезгарије након чега ћеш ти мене да опеглаш чудећи се одакле сам ископао комунисте у 21.веку.
Indy Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Онда ћу ја да му напишем како опет трућа неке комунистичке баљезгарије након чега ћеш ти мене да опеглаш чудећи се одакле сам ископао комунисте у 21.веку. Mislio sam na sveckoj sceni bwe... ne na forumu. Na forumu se cini da ih ima, mada bih ja tu uvek dodao modifikator "salonski".
Vapad Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 (edited) Glede ovog pinkoidnog idiota Počuče, dovoljno je pogledati profil (edit: fejsbuk naravno, ne bavim se frenologijom), kada jedan takav retard, jedno takvo ljigavo govedo, radi na bilo kojoj f-ji, sve vam bude jasno. U ovoj prćiji mora nešto hitno da se menja. BTW, @rene and stimpi: a da održite kzš (btw, mene su ispravljali na kzn, novinare, valjda je štampa pase) @indi: otkako mi otvaraju oči o "politici" shvatam da nisam ipak komunista, nisam ništa... a tak krasne zastave i pesme imaju Edited March 28, 2014 by Vapad
Indy Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 На овом форуму то је универзални модификатор. -_- Hteo sam da dodam nesto na tu temu, ali nisam uspeo da smislim nista duhovito, suvise je rano.
salerokada Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Policajci PS Novi Beograd, Goran D. i Milan M. brutalno su pretučeni prilikom intervencije u ulici Mileve Marić Ajnštajn ispred broja 2. Njih su napali i tukli Aleksandar J. (16) njegov otac i brat Braim B.(38), Stefan J. i drugih 20 neidentifikovanih žitelja ulice Mileve Marić Anštajn.
Recommended Posts