Hella Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 (edited) do sada sam imao negativna iskustva samo sa jednom romkinjom smuvaj je pa izniveliši Edited March 27, 2014 by Hella
mire Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 e, zna li ko od novosađana onog starijeg cigiša što prodaje torbice, digitrone i još kojekakvu "kožnu" galanteriju? taj me satra
ToniAdams Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 do sada sam imao negativna iskustva samo sa jednom romkinjom. ordinira oko slavije s detetom u naručju. prepreči ti put, cima, baš je navalentna, podseća me je na one prodavce programa za pozorište. :(
Shan Jan Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Požega: Ubijeni napadač pljačkao menjačnicu da bi platio strujuV. Lojanica | 27. 03. 2014. - 11:16h | Foto: V. L. | Komentara: 150 Razbojnik Dragoslav Lazarević (39), koga je prekjuče ubio vlasnik menjačnice “Marlis” u Požegi, u pljačku je krenuo jer mu je zbog dugova u stanu isključena struja. Dragoslav Lazarević Lazarević je maskiran fantomkom u menjačnicu u komšiluku upao oko 12.30 sati i preteći “kratežom” naterao vlasnika Rajka Markovića da mu da 3.000 evra, a zatim je seo u „zastavu 101“ bez registarskih oznaka. Ali, Marković je uzeo pištolj i krenuo za razbojnikom. Pljačkaš je iz automobila ispalio metak, a Marković je uzvratio sa pet metaka. Lazarevića su pogodila tri hica. Protiv Markovića, koji je u pritvoru, podneta je krivična prijava za ubistvo. Vesna Marković, žena vlasnika menjačnice, kaže da je Rajko krenuo da vidi registraciju automobila napadača koji je prvi pucao. Pre pljačke ženi kupio cveće Dragoslav Lazarević radio je u fabrici „Milan Blagojević“ u Lučanima. Iza sebe je ostavio ženu i dve ćerke. - Ništa nije ukazivalo da će otići u pljačku. Veče pre smrti kupio mi je cveće - kaže Lazarevićeva žena Olga. Prastajte, ne znam gde da ga postavim.
Aće Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 e, zna li ko od novosađana onog starijeg cigiša što prodaje torbice, digitrone i još kojekakvu "kožnu" galanteriju? taj me satra ja znam onog garija na raskrsnici kisacke i jase tomica sto pere sofersajbne. covek je nasmejan 24/7. taj sa torbicama i futrolama je dosadan, kao i vecina onih sto ordiniraju po kafanama.
kgmr Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 trazeci utiske o nekoj agenciji za dadilje koju su mi preporucili, naidjem na temu o cuvanju dece na nekom forumu, post od pre par godina Prastajte, ne znam gde da ga postavim. [Postovane,majka sam dvoje vec skoro odrasle dece,pritom i lekar koji je bez posla.Jako dobro znam sta znaci cuvati decu,kako svoju,tako i tudju.U ovom drugom sliucaju,odgovornost je mnogo veca,samim tim sto nije Vase dete.Raznih komentara sam procitala na forumu po pitanju cene rada dadilje.Postavljam pitanje,da li je najvaznije da dadilja nahrani,napoji,presvuce,proseta i stavi na spavanje dete.pa ono je mali covek,treba se baviti njime,trba ga necem nauciti,treba mu citati,igrati se,uciti manuelnim vestinama i jos mnogo toga.Bez obzira sto sam lekar,ali imam znanja i iskustva.Pa ako nekom treba takva dadilja,koja je uz to zavrsila i srednju muzicku skolu-klavir,koja voli decu i ume sa njima i trazi posao -izvolite ,javite mi se.Hranu nosim sa sobom!Srdacan pozdrav mail-vesna.stojakovic@yahoo.com Podrucje ,Beograda.
Кристофер Лумумбо Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 do sada sam imao negativna iskustva samo sa jednom romkinjom. ordinira oko slavije s detetom u naručju. prepreči ti put, cima, baš je navalentna, podseća me je na one prodavce programa za pozorište. isto samo sa jednim romom. naime, uci da svira trubu i vec 10 GODINA pokusava da odsvira deonicu jedne poznate pesme i UVEK katastrofalno pogresi jedan ton. cesto me probudi posto zivi preko puta mene. najradije bi mu nabio trubu u guzicu netalentovanu.
teacher Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 isto samo sa jednim romom. naime, uci da svira trubu i vec 10 GODINA pokusava da odsvira deonicu jedne poznate pesme i UVEK katastrofalno pogresi jedan ton. cesto me probudi posto zivi preko puta mene. najradije bi mu nabio trubu u guzicu netalentovanu. jesi razmišljao da nađeš neku support grupu da se ljudski izjadaš?
teacher Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 pa nadam se da je ovo pravo mesto ima i ovde što kookaju na sve i svašta, to je tačno...
aram Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 tako ti je to kad ne igraju menuet po ulicama ko u praaavoj jevropi
renne Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 može ovde http://glasno.org/politika/portparol-specijalaca-mup-a-pozvao-preko-fejsbuka-na-linc-zena-u-crnom/
Recommended Posts