Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)

do sada sam imao negativna iskustva samo sa jednom romkinjom

smuvaj je pa izniveliši :fantom:

Edited by Hella
  • Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

e, zna li ko od novosađana onog starijeg cigiša što prodaje torbice, digitrone i još kojekakvu "kožnu" galanteriju?

taj me satra

Posted

do sada sam imao negativna iskustva samo sa jednom romkinjom. ordinira oko slavije s detetom u naručju. prepreči ti put, cima, baš je navalentna,

podseća me je na one prodavce programa za pozorište. 

:(

Posted

Požega: Ubijeni napadač pljačkao menjačnicu da bi platio struju
V. Lojanica | 27. 03. 2014. - 11:16h Foto: V. L. | Komentara: 150

Razbojnik Dragoslav Lazarević (39), koga je prekjuče ubio vlasnik menjačnice “Marlis” u Požegi, u pljačku je krenuo jer mu je zbog dugova u stanu isključena struja.

450491_pozega03-pljackas-dragoslav-lazar
Dragoslav Lazarević

Lazarević je maskiran fantomkom u menjačnicu u komšiluku upao oko 12.30 sati i preteći “kratežom” naterao vlasnika Rajka Markovića da mu da 3.000 evra, a zatim je seo u „zastavu 101“ bez registarskih oznaka.

Ali, Marković je uzeo pištolj i krenuo za razbojnikom. Pljačkaš je iz automobila ispalio metak, a Marković je uzvratio sa pet metaka. Lazarevića su pogodila tri hica. Protiv Markovića, koji je u pritvoru, podneta je krivična prijava za ubistvo.

Vesna Marković, žena vlasnika menjačnice, kaže da je Rajko krenuo da vidi registraciju automobila napadača koji je prvi pucao.

450493_pozega01-menjacnica-pljacka-foto-

Pre pljačke ženi kupio cveće

Dragoslav Lazarević radio je u fabrici „Milan Blagojević“ u Lučanima. Iza sebe je ostavio ženu i dve ćerke. 

- Ništa nije ukazivalo da će otići u pljačku. Veče pre smrti kupio mi je cveće - kaže Lazarevićeva žena Olga.

Prastajte, ne znam gde da ga postavim. 

Posted

e, zna li ko od novosađana onog starijeg cigiša što prodaje torbice, digitrone i još kojekakvu "kožnu" galanteriju?

taj me satra

ja znam onog garija na raskrsnici kisacke i jase tomica sto pere sofersajbne. covek je nasmejan 24/7. 

taj sa torbicama i futrolama je dosadan, kao i vecina onih sto ordiniraju po kafanama. 

Posted

trazeci utiske o nekoj agenciji za dadilje koju su mi preporucili, naidjem na temu o cuvanju dece na nekom forumu, post od pre par godina

Prastajte, ne znam gde da ga postavim. 

[Postovane,majka sam dvoje vec skoro odrasle dece,pritom i lekar koji je bez posla.Jako dobro znam sta znaci cuvati decu,kako svoju,tako i tudju.U ovom drugom sliucaju,odgovornost je mnogo veca,samim tim sto nije Vase dete.Raznih komentara sam procitala na forumu po pitanju cene rada dadilje.Postavljam pitanje,da li je najvaznije da dadilja nahrani,napoji,presvuce,proseta i stavi na spavanje dete.pa ono je mali covek,treba se baviti njime,trba ga necem nauciti,treba mu citati,igrati se,uciti manuelnim vestinama i jos mnogo toga.Bez obzira sto sam lekar,ali imam znanja i iskustva.Pa ako nekom treba takva dadilja,koja je uz to zavrsila i srednju muzicku skolu-klavir,koja voli decu i ume sa njima i trazi posao -izvolite ,javite mi se.Hranu nosim sa sobom!Srdacan pozdrav smiley27.gif mail-vesna.stojakovic@yahoo.com 
Podrucje ,Beograda. 

Posted

do sada sam imao negativna iskustva samo sa jednom romkinjom. ordinira oko slavije s detetom u naručju. prepreči ti put, cima, baš je navalentna,

podseća me je na one prodavce programa za pozorište. 

isto samo sa jednim romom. naime, uci da svira trubu i vec 10 GODINA pokusava da odsvira deonicu jedne poznate pesme i UVEK katastrofalno pogresi jedan ton. cesto me probudi posto zivi preko puta mene. najradije bi mu nabio trubu u guzicu netalentovanu.

Posted

Da siroto dete svira obou, ne bi mu zamerao.

Posted

isto samo sa jednim romom. naime, uci da svira trubu i vec 10 GODINA pokusava da odsvira deonicu jedne poznate pesme i UVEK katastrofalno pogresi jedan ton. cesto me probudi posto zivi preko puta mene. najradije bi mu nabio trubu u guzicu netalentovanu.

jesi razmišljao da nađeš neku support grupu da se ljudski izjadaš? 

Posted

pa nadam se da je ovo pravo mesto :cry:

Posted

pa nadam se da je ovo pravo mesto :cry:

ima i ovde što kookaju na sve i svašta, to je tačno...

Posted

tako ti je to kad ne igraju menuet po ulicama ko u praaavoj jevropi