I*m with the pilots Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 17 hours ago, adam said: a cim junacki zagazis u jesen, sve se fokusira na bozic. to smo, valjda, do sad naucili. Ja sam se jos u februaru naostrila na (katolicki) bozic. Posto se muzevljeva porodica malo proredila, ne bismo morali da idemo ni kod koga, pa sam htela da ozbiljno napadnem sa idejom da te dve nedelje pobegnemo od sivila negde u toplije i vedrije krajeve. Nista od toga
renne Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 Quote TROVAO LJUDE LEKOM ZA STOKU Uhapšen direktor Zavoda za smeštaj odraslih lica "Male pčelice", lečio korisnike NEDOZVOLJENIM SUPSTANCAMA
gospa buba Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 (edited) ko je lik, gde je lepio plakate, gde kupio diplomu, gde je u partijskoj hijerarhiji? i shto je vaznije, koliko je nebitan kad su ga dali uhititi? Edited August 14, 2020 by gospa buba
JozoMujica Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 (edited) Bio nezavisni kandidat sad na lokalnim izborima iako je visoko pozicioniran u SNS-u. Edited August 14, 2020 by JozoMujica
adam Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 3 hours ago, renne said: jos da ga kazne... i moram da kazem da bi retard koji je smislio ime ustanove trebao fasovati koji mesec ribanja javnih klozeta. ono ako nije zajebancija na racun tih starih i nemocnih ljudi, ja ne znam sta je. govnari.
gospa buba Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 dajte bre vec smo obradili temu imena, zove se po selu u kom se nalazi, male pchelice, velike pchelice, oduvek se tako zove, nije ni tito streljao edip.a shta je debila spopalo, zna li se? sent from bubamoto 1
aram Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 (edited) Quote Ovo je Dr. Vladica Stanojevic, direktor zavoda za zbrinjavanje starih, ili narodski receno ludare "Male Pcelice" u Kragujevcu. Pogadjate, Dr. Vladica je kadar i kako voli da kaze, vojnik SNS-a. U "Malim Pcelicama" sam bio pre 20-ak godina, kada sam radio u Svajcarskoj Agenciji za Pomoc i Razvoj. Trazili su i dobili novac za postavljanje duple ograde oko zavoda, posto su sticenice stalno ostajale trudne, zato sto bi ih polusvet i okolni bolesnici mamili cigarama i sitnim poklonima da dodju do postojece ograde, a onda ih primoravali na seks kroz rupe u istoj. Kada smo usli unutra, ostali smo zgranuti nemarom, strokom i "uslovima" zivota. Sticenici i sticenice, vecinom goli, ili u prnjama lutali su okolo trazeci bilo kakvu milostinju ili pomoc. Svajcarac koji je bio sa nama je ostao zgranut. Pomoc za ogradu je urgentno odobrena (trazio je da se stavi visokonaponska ograda, ne bi li se svaleri elektrosokirali, ali smo mu jedva objasnili da je to u Srbiji protiv zakona). Odradjene su i popravke na zgradama, kupljena je garderoba za te mucenike unutra, itd.. Elem, da se vratimo na Dr. Vladicu, SNS funkcionera. Posto mu se u zavodu, medju sticenicima zapatila suga, on je resio da ih leci lekom za goveda i svinje, koji je opasan za ljude. Dr. Vladica je uhapsen , ali ne zbog toga sto je uradio, nego zato sto je covek Radomira Nikolica, pa su Vuckovi iskoristili ovaj slucaj u unutrasnje partijskom ratu. Nekako mi na pamet pade ta visokonaponska ograda i kako bi na istoj przio Dr. Vladicu... Danima... Evo šta kaže jedan moj prijatelj koji je nakon ovakvih iskustava otišao u Australiju Edited August 14, 2020 by aram
Frank Pembleton Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 Jao bre...Skoči mi pritisak jbte.... Shiit has hit the fan!
adam Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 15 hours ago, gospa buba said: dajte bre vec smo obradili temu imena, zove se po selu u kom se nalazi, male pchelice, velike pchelice, oduvek se tako zove, nije ni tito streljao edip.a shta je debila spopalo, zna li se? sent from bubamoto izvinjavam se, nisam pratio na casu. u clanku pise samo dom u kragujevcu.
gospa buba Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 izvinjavam se, nisam pratio na casu. u clanku pise samo dom u kragujevcu.to je mozda sad i kragujevac, al nekad je bilo selo.nishta nishta, mnogi su se zgrozili sent from bubamoto
steins Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 Lik je govnar par ekselans. Inače se priča da je tražio da se skupe pare od onih koji su ga podržali u kandidaturi i da mu se daju pošto se jelte istrošio u kampanjiAli nije Tomina struja, naprotiv.Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Jumanji Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 Jezivo na sta lice te nase ustanove, a ovoj bagri ne zna sta bih radila, na celu sa drzavnim "institucijama" [emoji35][emoji2959]Koja smo mi gamad!
Recommended Posts