dvb-t manijak Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 Quote Podavili se mladunci beloglavih supova zbog turističkih helikoptera Nova Varoš/Sjenica/Uvac – Ovih dana pojavio se helikopter u Specijalnom rezervatu prirode Uvac, zbog koga su se podavili mladunci beloglavog supa. Foto: Fond za zaštitu ptica grabljivica Kako je saopštio Fond za zaštitu ptica grabljivica, helikopter je leteo oko gnezda u koloniji beloglavih supova u kritičnom periodu kad su mladunci pripremali za poletanje sa gnezda. Mladunci su preplašeni od helikoptera prevremeno iskakali iz gnezda i padali u jezero. “Evidentirano je šest mladunaca koji su ispali iz gnezda, od kojih je tri spaseno zahvaljujući čuvarima i meštanima, i preneto u prihvatni centar rezervata Uvac. Nemamo informacije šta je bilo sa druga tri mladunca, a verovatno je bilo još nekih mladunaca koje nismo našli”, navedeno je u saopštenju. Blic https://ppmedia.rs/podavili-se-mladunci-beloglavih-supova-zbog-turistickih-helikoptera/
Frank Pembleton Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 Ja zaista ne bih imao ništa protiv da se govedo slupa i ne preživi... .... Shiit has hit the fan! 4
Frank Pembleton Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 Meni je ovo za memoriju van svake pameti, pre će biti da je greška neka, da su kupovali 320GB za server, to onda može izaći toliko... Ono što mi je ovde čudno da je 32GB memorije 6000... Gde to ima, hoću i ja? Ako misli na USB stick, onda tako nek kaže ali to tek nema smisla, jer stickovi od 32G koštaju par stotina dinara... I kako ja sad da verujem da je ovaj tekst tačan, kad na prvoj rečinici nalazim netačnost?Odgovor, ne znam da li je istinit:Vasko: Memoriju od 32 GB platili su 1,137 miliona dinara, a stvarna cena je 6.000 dinara.Odgovor: Nabavljeno je 12 komada HP32GB dual rank *4DDR4-2133 memori kita za SAP modul čija je pojedinačna cena 78.996,55. Vasko govori o običnoj memoriji za personalni kompjuter..... Shiit has hit the fan!
dvb-t manijak Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 (edited) Valjda se ti letovi prijavljuju, a u Srbiji i nema mnogo privatnih letelica, a pogotovo helikoptera (<50), tako da mogu lako da nađu ko je. Samo da hoće (i da smeju da nađu) Edited August 4, 2020 by dvb-t manijak
Frank Pembleton Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 Valjda se ti letovi prijavljuju, a u Srbiji i nema mnogo privatnih letelica, a pogotovo helikoptera ( Samo da hoće (i da smeju da nađu) Naravno.No na kraju ispadne ostaje samo kuknjava[emoji769]... .... Shiit has hit the fan!
radisa Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 25 minutes ago, Frank Pembleton said: Odgovor, ne znam da li je istinit: Vasko: Memoriju od 32 GB platili su 1,137 miliona dinara, a stvarna cena je 6.000 dinara. Odgovor: Nabavljeno je 12 komada HP32GB dual rank *4DDR4-2133 memori kita za SAP modul čija je pojedinačna cena 78.996,55. Vasko govori o običnoj memoriji za personalni kompjuter. .... Shiit has hit the fan! Da, to toliko košta, čak nije ni skupo... NO, ima to drugo pitanje, koje je već zadiranje u pranje para poslovne odluke...
Frank Pembleton Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 Da, to toliko košta, čak nije ni skupo... NO, ima to drugo pitanje, koje je već zadiranje u pranje para poslovne odluke...Ma naravno, niko nema iluzija da se tamo lapa... .... Shiit has hit the fan!
copkillah Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 3 hours ago, Frank Pembleton said: Ja zaista ne bih imao ništa protiv da se govedo slupa i ne preživi... .... Shiit has hit the fan! to je bukvalno najljudskije što možeš takvima da poželiš, koliko god moralisti... moralisali
Tsai Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 3 hours ago, Frank Pembleton said: Ja zaista ne bih imao ništa protiv da se govedo slupa i ne preživi... .... Shiit has hit the fan! Dal ima normalne osobe koja bi imala isla protiv?
I*m with the pilots Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 51 minutes ago, Tsai said: Dal ima normalne osobe koja bi imala isla protiv? Nemojte ljudi, nastace jos jedna ubistvena tema poput one o...zaboravih kako se vec zvala zena fudbalera koja je navijala da se gaze ljudi po Amerikama? -- Mnogo mi bre zao, oni tamo ljudi (pojedinci) iz Rezervata se bas trude oko svega i onda nesto ovakvo. Ko bi mogao da tuzi ovu spodobu?
Recommended Posts