cedo Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 (edited) evo jedan doom iz makedonije ВО ЦЕНТАРОТ НА ОХРИД СЕ КОЛАТ ЖИВОТНИ ЗА КУРБАН БАЈРАМ, ПОЛИЦИЈАТА НЕМОЌНА Edited July 31, 2020 by cedo
đorđe geprat Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 (edited) dešavalo se godinama kod mene u gepratovoj. za đurđevdan. nismo mogli nšta protiv "nacionalne manjine". na kraju, otkupili su stan za 100 marke i kupili nešto negde. Edited July 31, 2020 by djordje geprat
bags Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 6 hours ago, adam said: moze biti da je rusija al kod nas je isto ako ne i gore. i to je kod nas standard. ja, kako po beogradu ne gledam pazljivo zgrade jer nisam turista, nikad nisam obracao paznju na broj klima na fasadama zasticenih zgrada. i pre nekoliko godina poseti me prijatelj iz edinburga, tacnije dodjemo zajedno da covek vidi beograd. idemo tako kroz grad i covek ne veruje sta gleda - cudi se, smeje se, place, slika... ja ko tele, nikad nisam obratio paznju pa i ja to videh prvi put. skoro da nema zgrade cija prednja fasada nije fasovala niz klima. evo, za ilustraciju, kako izgleda zeleznicki muzej. Meni je to isto pricao Svedjanin pre par godina. Coveku pola slika zumirane klime. Haha.
Tihajeza Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 11 minutes ago, de Sisti said: Raspad sistema Više raspad mozga, nije baš za doom društva.
de Sisti Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 (edited) 1 hour ago, JozoMujica said: Nego za laugh topik, troluje ih covek... Haha, nije covek vec djak jedne osnovne skole u Sapcu (stariji razredi) i ne troluje veruj mi. Priznajem vise je za temu o obrazovanju, ali posto su raspad obrazovanja i raspad drustva usko vezani, stavio sam ovde Edited August 1, 2020 by de Sisti
Arkadija Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 (edited) Za tako nepismenog i neartikulisanog pravilno piše DA LI odvojeno i imena gradova velikim početnim slovom. Edited August 1, 2020 by Arkadija
gospa buba Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 Za tako nepismenog i neartikulisanog pravilno piše DA LI odvojeno i imena gradova velikim početnim slovom. [emoji6]gospod kad raspali, on opauchi raznovrsno sent from bubamoto 1
Filozof manijak Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 Živa istina, mogu potvrditi na soptvenom primeru
mustang Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 (edited) please do Edited August 2, 2020 by mustang
Recommended Posts