radisa Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 25 minutes ago, Caligula said: RTS Meni je ovo za memoriju van svake pameti, pre će biti da je greška neka, da su kupovali 320GB za server, to onda može izaći toliko... Ono što mi je ovde čudno da je 32GB memorije 6000... Gde to ima, hoću i ja? Ako misli na USB stick, onda tako nek kaže ali to tek nema smisla, jer stickovi od 32G koštaju par stotina dinara... I kako ja sad da verujem da je ovaj tekst tačan, kad na prvoj rečinici nalazim netačnost?
Caligula Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 E jbg ne znam gde da pronadjem taj revizorski izvestaj iz 2018te za RTS Deset soma evra za komad harvera, meni nije cudno da se tako krade. Pa zamenu vrata su platili toliko. Inace ovo je izjava jednog od dva kandidata za direktora RTS, onog dorektora fotografije
Time Crisis Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 16 minutes ago, radisa said: Meni je ovo za memoriju van svake pameti, pre će biti da je greška neka, da su kupovali 320GB za server, to onda može izaći toliko... Ono što mi je ovde čudno da je 32GB memorije 6000... Gde to ima, hoću i ja? Ako misli na USB stick, onda tako nek kaže ali to tek nema smisla, jer stickovi od 32G koštaju par stotina dinara... I kako ja sad da verujem da je ovaj tekst tačan, kad na prvoj rečinici nalazim netačnost? Zavisi za koju godinu je izveštaj, neki od brzih USB stikova i/ili memorijskih kartica su možda bili tu negde za 32 GB pre par godina
radisa Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 da, aili ako je pre par gdina, možda su oni ultra durable/secure isto bili 8K€... Jbg... Oću da kažem, krali jesu verovatno, ali možda ne toliko koliko izgleda na prvi pogled...
Time Crisis Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 U principu logičnije bi bilo da je to bila gomila tih stikova (od 32), ako je stvarno jedan jedini toliko plaćen onda svaka čast
James Marshall Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 Ma možda je grafička sa 32GB memorije, ta sranja koštaju boga oca. I sad koštaju nekoliko hiljada dolara.
Jumanji Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 Ehhh sirotinjo i bogu si teska. Ko je sa estrade dobio minimalce za tri meseca? https://mondo.rs/Zabava/Zvezde-i-tracevi/a1355415/Pomoc-od-drzave-estrada-Neda-Ukraden-Lepa-Brena.html
čekmeže Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 Nevezano za bogate ima i dosta snalažljivih koji do juče nisu primali platu a sad se pojavljuju za isplatu tih famoznih 30367 dinara.
Lancia Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 11 hours ago, ragasto said: Zaebo se majstor prvi put jbt
adam Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 (edited) moze biti da je rusija al kod nas je isto ako ne i gore. i to je kod nas standard. ja, kako po beogradu ne gledam pazljivo zgrade jer nisam turista, nikad nisam obracao paznju na broj klima na fasadama zasticenih zgrada. i pre nekoliko godina poseti me prijatelj iz edinburga, tacnije dodjemo zajedno da covek vidi beograd. idemo tako kroz grad i covek ne veruje sta gleda - cudi se, smeje se, place, slika... ja ko tele, nikad nisam obratio paznju pa i ja to videh prvi put. skoro da nema zgrade cija prednja fasada nije fasovala niz klima. evo, za ilustraciju, kako izgleda zeleznicki muzej. Edited July 31, 2020 by adam pobeglo slovo, debeli prsti
Filozof manijak Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 Eh, lako je nekom iz Edinburga da se čudi, kapiram da tamo nije ni potreban klima uređaj za hlađenje
napadaj Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 Zamišljam proces rada u svim tim institucijama i ustanovama kada bi bila uvođena centralna klimatizacija - ne bi rešili nijedan predmet barem tri godine, u muzejima i galerijama bi nestajali eksponati...
Recommended Posts