Zabalujev Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 3 hours ago, Tihajeza said: Nije. Narkomani povremeno bivaju uhapšeni sa drogom, nije doom. A da je Branko koman bilo je jasno čim je akademski glumac seo ispred kamera u Pinku da snima neverovatno duhovite skečeve o Srbima i Hrvatima ili čemu već se naš narod smeje. Onomad (pa ima možda 10 godina) ga u nekom intervjuu pitali za Kursadžije, a on je odbrusio: kad budem mogao od plate u pozorištu da dobijem kredit za stan, onda me pitajte za Kursadžije. Mislim da je u istom intervjuu ispizdeo kad su ga pitali da li je Milan Mladenović bio narkoman. Tako mi i treba kad čitam svašta po frizerskim salonima.
Frank Pembleton Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 On je bio vrlo nasilan prema ženama u privatnom životu.Čovek je pao vrlo nisko... .... Shiit has hit the fan!
Hamlet Strašni Posted July 19, 2020 Posted July 19, 2020 Ovde bi mogli da mu stave na teret dilovanje. To je obavezan zatvor
halloween Posted July 19, 2020 Posted July 19, 2020 (edited) Ako, šta se brecaju na pomen narkomanstva, kao da je to samo njihova lična stvar. Videla sam ga pre mesec dana na N. Bgd, sedeo je na nekoj klupici odmah do bulevara, gledao u 1 tačku onako sa vratom unapred, možda i balavio. Zavijao sam malo heroina i ništa nisam slutio ja, kad mi se iznenada baciše oko vrata i ja čuh tiru- riru sa radija. Edited July 19, 2020 by halloween
mareeee Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 wtf wtf wtf wtf pogledajte ovo, rastura po broju pregleda.
Malkmus Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 Quote Građani sa Banovog brda: Neko puca i ubija mačke po ulici https://nova.rs/hronika/gradani-sa-banovog-brda-neko-puca-i-ubija-macke-po-ulici/ HronikaAutor:Marko Radonjić23. Jul. 202011:09 > 11:4 Nepoznata osoba, poslednjih nekoliko dana, puca i ubija mačke na Banovom brdu u Beogradu, zbog čega su građani, koji imaju ljubimce, uplašeni, javlja čitalac portala Nova.rs Redakciji našeg portala obratio se građanin koji tvrdi da je u nedelju, 19. jula, u Ulici Milana Stanivukovića, nepoznata osoba pucala na dvojicu mačora. “Prvi mačor je ranjen u predelu ramena, dok je drugom pucano u usta. Obojica su primljeni kod veterinara u teškom stanju. Treća mačka nije nađena. Delimo životnu sredinu sa duboko poremećenom strukturom ličnosti koja demonstrira bezobzirnu svirepost”, navodi u mejlu ovaj čitalac. On kaže i da je prijava podneta nadležnoj Policijskoj stanici na Čukarici, te da se obratio i agencijama za zaštitu životinja. Podseća i da je Krivičnim zakonikom za ovo delo predviđena kazna zatvora u trajanju do tri godine. Sličan mejl dobili smo od još jednog čitaoca, gde se navodi da je poslednjih dana učestalo nasilje nad mačkama, koje se dešava na Banovom brdu. “Postoje fotografije i video snimci rengena gde se jasno vidi rasprsnut metak u glavi mačke, ceo metak izvađen iz tela druge mačke, kao i fotografije povređenih životinja koje su uznemirujuće”, navodi ova čitateljka. Iz Biroa MUP za saradnju sa medijima potvrđeno je našem portalu da je slučaj prijavljen policiji. “Obaveštavamo Vas da je policiji prijavljeno da su povređene dve mačke na teritoriji opštine Čukarica. Policijski službenici rade na identifikaciji izvršioca i predmeta kojim su povređene životinje”, rekli su iz MUP.
Caligula Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 (edited) On 18.7.2020. at 12:52, Time Crisis said: Nova generacija meksičke narko mafije, Jalisco New Generation Cartel (CJNG) Jebiga, jos malo pa postaju država sto nije loše, legalizovaće opijate oh wait btw. kod nas narko mafija izgleda isto, plus sto koristi državne hamere Edited July 24, 2020 by Caligula
napadaj Posted July 26, 2020 Posted July 26, 2020 http://rs.n1info.com/Vesti/a623430/Drugi-udes-istog-voza-u-jednom-danu.html Teretni voz koji je u subotu pre podne učestvovao u saobraćajnoj nesreći kada je poginuo bračni par, a dva deteta su povređena, udario je kasno popodne u putnički automobil lozničke registaracije, ali je lokomotivom upravljao drugi mašinovođa i udesu nije bilo nastradalih, objavio je portal Lozničke novosti.
Joe D Posted July 26, 2020 Posted July 26, 2020 hvala vucicu sto je izgradio tolike pruge, za sledecu kampanju bi mogao i neku signalizaciju i rampu da postavi.
Filozof manijak Posted July 26, 2020 Posted July 26, 2020 Signalizacija će biti sređena u drugom mandatu
Recommended Posts