levi Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 iz građanskog vidi se da na snimku svi idu na građansko, nema tu nikog sa veronauke
Gospodin Oposum Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 Kontinuitet od nekoliko stotina godina najmanje ako ćemo precizno, od hrišćanstva i crkvenih kanona, do krivičnog zakona kraljevine Jugoslavije i SFRJ.
maheem Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Da li ima nekih novosti u vezi slučaja Srđana Švelja? Je l pušten ili je i dalje u zatvoru?
mraki Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Quote Igor Jurić: POLITIČAR koga cela zemlja zna je PEDOFIL Gostujući u Jutarnjem programu TV Prva, Jurić je izneo informaciju da se među onima koji seksualno zloupotrebljavaju decu nalazi i jedan političar. "Među njima je poznati političar, koji je poznat na nacionalnom nivou. On će učestvovati u kampanji u predstojećim izborima i građanima svog grada obećavati bolji život", rekao je Jurić. "Da imam dokaze, krunske dokaze, ja bih dao. Određene dokaze imam, nemam svedočenja. Imam fotografije sa kamera, i to je nešto što mi nije dovoljno da bih čoveka mogao osuditi", dodao je Jurić. On je rekao i da se, kako mu ne bi bila ugrožena bezbednost, još nije obratio nikome povodom ovog pitanje, "jer nikom ne veruje", ali pozvao sve koji imaju dokaze o pedofiliji da mu se jave. Odličan poligon za najprljaviju kampanju ikada
James Marshall Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Da li je Paun ili Zeleni, veliko je pitanje.
pt 2.0 Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 18 minutes ago, mraki said: Odličan poligon za najprljaviju kampanju ikada taj nesrećni čovek je štetan do iritacije. mučno.
Krcun Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 (edited) Rekao je da je lokalni politicar koji je vec bio gost kod Srdjana i Jovane. Paunovic i Zelenovic nisu bili nikad(mozda gresim), cenim da je Palma... Edited March 9, 2020 by Krcun
Fakundo Sava Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Gde sme protiv Palme da ga pojede crna zemlja Tipujem na nekog gejastog kao Tasovca
Hamlet Strašni Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Palma se baš uklapa. Samostalan lik, pouzdani partner SPS, mogao bi da bude on.
James Marshall Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Ok, Palma jeste ljubitelj mladih sojki, samo što je Palma to uvijek radio uz svog pajtosa Dačića, u VIP loži jedne čuvene beogradske kafane koja im je baza. Samo što ne znam da li Jurić misli baš na njega. Drugar radi tamo, pa priča, čak i fetiše koje imaju ova dvojica. Btw, Ivica dobio nagradu "Džentlmen godine". Juče, prekjuče.
Hamlet Strašni Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Pa još bolje. Ja bih rekao da se SPS neće baš lepo provesti u ovoj kampanji.
garmonbozia Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Opušteno, tu je Srbija 21 da uskoči mesto SPSa.
gospa buba Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 taj nesrećni čovek je štetan do iritacije. mučno.to vec debelo izlazi iz okvira nesrece sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 A ovo "imam dokaze, a u stvari nemam, ali da imam..." ... Shiit has hit the fan...
Hamlet Strašni Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Мени је, ако је верно пренесено, ту најгора конструкција “немам довољно доказа да га осудим”.
Recommended Posts