February 27, 20205 yr evo ga i epilog ubistva od prošle godine još Bora Dugić da napiše muziku, i imamo hit za Evroviziju
February 27, 20205 yr Ovo onaj što su žene po komentarima kukale kako je sladak i kako bi ga skrivale, šta ima veze ako je pogrešio malo?
February 27, 20205 yr rekla bih da su zene budale, da nisam sad u nekom shitem svom okruzenju otkrila jednog zenoubicu, koji je isto bio sav sladak i fini i ko zna shta mu je uradila. ili mozda bash zato sent from bubamoto
February 27, 20205 yr On 29.5.2019. at 2:15, mraki said: Nije da ne znam kakvi idioti žive oko nas, ali ovo mi je ipak previše. Jeste taj, evo da citiram sam sebe.
February 27, 20205 yr Ma troluju klinci breKo kod Hanice na youtube, samo moraju malo pristojnije da bi im objavili komentar
February 27, 20205 yr 7 hours ago, omiljeni said: Ma troluju klinci bre Ko kod Hanice na youtube, samo moraju malo pristojnije da bi im objavili komentar To je jedino objasnjenje, jer ovaj, jebi ga, nije lep.
March 2, 20205 yr Dupetom ne bi mrdnuli da zbace diktatora, daleko bilo. Ali zato na najmanji pomen parade odmah skaču u stroj! Kakvi bi tek bili da nema te mrske promocije homoseksualizma po školama? Za koga li će da glasaju kad porastu? Edited March 2, 20205 yr by Партибрејкер
March 2, 20205 yr 2 minutes ago, Партибрејкер said: Dupetom ne bi mrdnuli da zbace diktatora, daleko bilo. Ali zato na najmanji pomen parade odmah skaču u stroj! Kakvi bi tek bili da nema te mrske promocije homoseksualizma po školama? Za koga li će da glasaju kad porastu? njemachku partiju po zelji
March 2, 20205 yr a ja se ubi po redditu objašnjavajući da nismo homofobični nego je to zavera sa zapada