levi Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 evo ga i epilog ubistva od prošle godine još Bora Dugić da napiše muziku, i imamo hit za Evroviziju
mraki Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Ovo onaj što su žene po komentarima kukale kako je sladak i kako bi ga skrivale, šta ima veze ako je pogrešio malo?
gospa buba Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 rekla bih da su zene budale, da nisam sad u nekom shitem svom okruzenju otkrila jednog zenoubicu, koji je isto bio sav sladak i fini i ko zna shta mu je uradila. ili mozda bash zato sent from bubamoto
mraki Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 On 29.5.2019. at 2:15, mraki said: Nije da ne znam kakvi idioti žive oko nas, ali ovo mi je ipak previše. Jeste taj, evo da citiram sam sebe.
omiljeni Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Ma troluju klinci breKo kod Hanice na youtube, samo moraju malo pristojnije da bi im objavili komentar
JozoMujica Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 7 hours ago, omiljeni said: Ma troluju klinci bre Ko kod Hanice na youtube, samo moraju malo pristojnije da bi im objavili komentar To je jedino objasnjenje, jer ovaj, jebi ga, nije lep.
Партибрејкер Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 (edited) Dupetom ne bi mrdnuli da zbace diktatora, daleko bilo. Ali zato na najmanji pomen parade odmah skaču u stroj! Kakvi bi tek bili da nema te mrske promocije homoseksualizma po školama? Za koga li će da glasaju kad porastu? Edited March 2, 2020 by Партибрејкер
gospa buba Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 2 minutes ago, Партибрејкер said: Dupetom ne bi mrdnuli da zbace diktatora, daleko bilo. Ali zato na najmanji pomen parade odmah skaču u stroj! Kakvi bi tek bili da nema te mrske promocije homoseksualizma po školama? Za koga li će da glasaju kad porastu? njemachku partiju po zelji
duda Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 5 minutes ago, gospa buba said: nema to veze sa veronaukom apsolutno
Fakundo Sava Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 a ja se ubi po redditu objašnjavajući da nismo homofobični nego je to zavera sa zapada
Reaktor Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 garant su imali zakazan neki zajeban kontrolni ili pismeni
Recommended Posts