Time Crisis Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 16 minutes ago, pbg12345 said: Al super je kad ljudi koji zive u bg kukaju kako ne treba svi da se presele u njega Sad jbg to sto se ljudi doseljavaju jer nemaju pre svega posla i ostalih elementarnih uslova, pa jbg... I ne, niko nije duzan da voli beograd, zapravo ga je vrlo tesko voleti ovakvog kakav je danas, niti se vecina doseljava zbog te ljubavi vec iz nuzde Pre 120 godina Bg je imao 69 hiljada stanovnika, tako da praktično svi koji danas žive u njemu su odnekle došli, pitanje samo kad.
pbg12345 Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 2 minutes ago, Time Crisis said: Pre 120 godina Bg je imao 69 hiljada stanovnika, tako da praktično svi koji danas žive u njemu su odnekle došli, pitanje samo kad. Ma naravno Evo ja sam dosljak i u bg i u srbiju I gade mi se ovakvi/e kakvi jesu Al jbg zivotne okolnosti ne pitaju sta ti se svidja, a sta ne
Mark Rothko Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Nema te okolnosti koja bi me naterala da živim u gradu koji mi se gadi. (osim ako to nije dalekobilo zatvor ili bolnica)
Meazza Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 45 minutes ago, Filozof manijak said: Ja volem NS, a nisam staaaaaari Meni su hit naši gastosi, ne vole Njemačku i Njemce, ali se ne vraćaju ovde Pa nisu ni otisli zbog ljubavi prema Nemcima nego zbog drugih stvari.
Mark Rothko Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 1 minute ago, pbg12345 said: Super sto i to znamo A i o tebi smo ponešto naučili...
Mark Rothko Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 1 minute ago, pbg12345 said: Sta tacno? Da postoje ljudi koji su se doselili negde iz nužde, ali da nisu spremni iz nekih razloga da uzmu sopstveni život u svoje ruke i učine nešto da bar ne žive tamo gde im se gadi.
napadaj Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Dobra su švapska pšenična, a ima i odličnih manastirskih raznih stilova. Elem, sjajna grupa, prosto da ne veruješ da ovakvi postoje - https://www.facebook.com/groups/45985953612/
duda Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 (edited) haha , ovo je za uokviriti na zid - ed. mislila na ovo što je desboj okačio elem, kada sam se doselila u bg, zapravo ne u bg već u svoj stan u bg, krenuli muž i ja da rešavamo neke stvari koje nam se nisu dopadale, u zgradi o ko zgrade stan u suvom centru, ulazilo se kroz neki haustor, i bukvalno kroz đubre uzmem jedan dan crne kese, nabijem gumene rukavice, pokupin svo đubre, odštampam plakate da se đubre iznosi na ulicu (tada nije bilo kontejnera nego su đubretari kupili kese svako veče) pri tom, trpila dobaciavanja tipa, ''zašto vi to sada radite, to ćemo mi rešiti mi koji smo ovde 30 godina'', pa što niste rešili za tih 30 godina srećom, bilo je više onih koji su me podržavali i tako se sredi priča sa đubretom posle par godina, iskrsne neka šansa i bukvalno zahvaljujući meni, dobijemo normalan ulaz u zgradu a ne iz prolaza hteli da nam daju bukvalno uski koridor, ja se preganjala sa njima, izvlačila pravilnike, cimala se svaki božji dan, jedno mesec dana i tako smo dobili normalan ulaz u zgradu cena naših stanova je bukvalno podignuta cca 10 % u odnosu na ono što je bilo ali,ali, večiti sam dođoš, jbg meni je bg ovakav kakav je danas, užasan, najviše zbog toga što je prljav, prljav, prljav sve više bežim u planinu a nije da sam mrzitelj grada i gradske atmosfere, gradskih prednosti, kulturnih sadržaja itede Edited January 16, 2020 by dùda
Valk Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 2 hours ago, BWA said: u banjaluci. ali imam 3 sestre od ujaka u bg, pa cesto dolazim. I ja sam sestra od ujaka 1 Banjalučaninu ali on nije grobar. Meni je tamo cela tatina familija
Recommended Posts