Moća Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 31 minutes ago, ToniAdams said: aha Brate stvarno je tako, meni nije dobro kad treba da dodjem na dan a kamoli da budem na duže.
kud u maglu Simoviću Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 2 minutes ago, Moća said: Brate stvarno je tako, meni nije dobro kad treba da dodjem na dan a kamoli da budem na duže. brt ne dolazi onda ne brini za manastir @BWA a gde živiš ako tajna nije?
gospa buba Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 ok to smo reshili, mocha nek ne dolazi, bwa neka dodje. potrebni su nam ljudi koji vole sent from bubamoto
teacher Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 1 minute ago, Goranz said: Na forumu. zar nije otišao sa foruma?
gospa buba Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 valjda je otishao kvantno, zachas.sent from bubamoto
BWA Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: brt ne dolazi onda ne brini za manastir @BWA a gde živiš ako tajna nije? u banjaluci. ali imam 3 sestre od ujaka u bg, pa cesto dolazim.
gospa buba Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 u banjaluci. ali imam 3 sestre od ujaka u bg, pa cesto dolazim.molim te, kad dodjesh, i ako ostanesh, nemoj svoju sadaahnju/buducu decu da uchish da je beograd pakao na zemlji, a banjaluka raj za kojim treba zauvek da se chezne, ali da se nikad ne vrati, dok se pritom trpe dushevne bolovi i fizichke muke. samo to molim beograd bi bio mnogo bolje mesto kada bi svojoj deci bio zavichaj, umesto 100 kuca radovana prvog sent from bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 (edited) banja luka je sjajna lep grad, uvek mi je bilo lepo tamo nekako se odnose prema tebi, kad čuju da si iz srbije, kao prema starijem bratu e jery to dule glavonja oteo gospođin nalog Edited January 16, 2020 by kud u maglu Simoviću
teacher Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 11 minutes ago, BWA said: u banjaluci. ali imam 3 sestre od ujaka u bg, pa cesto dolazim. ti si lud ako želiš da ideš iz bl u gotham. prelep grad.
gospa buba Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 nije dule glavonja [emoji38]ol: samo volim da deca imaju i svoj zavichaj, ne tudji. moze i vishe zavichaja, nije problem. inspirisano shto sam nedavno slushala u radnji neki izliv sa tiradom, da li je bijeljjna ili banjaluka, nebitno, meni su sve bivshe jugoslavije drage, kako zena svesno i namerno truje sopstvenu decu u tom smislu. sam chovek moze da se bogalji kako hoce, deci ne sme da zatvara vrata. sent from bubamoto
đorđe geprat Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 ja bih želeo da svi koji su rođeni van beograda želeli da žive u svom zavičaju ili tamo negde blizu.
teacher Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 4 minutes ago, djordje geprat said: ja bih želeo da svi koji su rođeni van beograda želeli da žive u svom zavičaju ili tamo negde blizu. ja bih želeo da svi koji su rođeni u beogradu prestanu da o tome govore kao da je to nešto bitno i puste ljude da žive gde hoće
napadaj Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Pre osam godina - https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=blic+pravih+beograđana Kapiram da se u međuvremenu broj smanjio.
Recommended Posts