January 15, 20205 yr Just now, dùda said: Žena je školski primer džiberke . Ko to ne vidi, jbg. Saglasan.
January 15, 20205 yr 1 minute ago, dùda said: Žena je školski primer džiberke . Ko to ne vidi, jbg. +1 + ugrožava saobraćaj.
January 15, 20205 yr 1 hour ago, mustang said: Odlicna je!!! ne bi mogli da me razumete cak i da vam objasnim. Volela bih da mi je prijateljica. svaka joj cast, plus uziva sa prijateljima u zivotu. love and respect sa moje strane Puna crna hronika tih sto uzivaju u zivotu.
January 15, 20205 yr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: tipičan gastarbajterski praziluković A zamisli tek da je u X5 a ne u GLE. To joj je jedina olakotna okolnost.
January 15, 20205 yr 57 minutes ago, dùda said: Žena je školski primer džiberke . Ko to ne vidi, jbg. Nekome džiberka, nekome sofisticirana
January 15, 20205 yr 1 hour ago, dùda said: Žena je školski primer džiberke . Ko to ne vidi, jbg. amen
January 15, 20205 yr Jasno je da je prenk, los doduse ali reziran ocigledno. Ja bih izbacio SNS iz jednacine ovde
January 15, 20205 yr 46 minutes ago, Caligula said: Ja bih izbacio SNS iz jednacine ovde vidiš ja ne bih tipično ponašanje sns firera. "ja kad odem kod makrona, pijem dva sata vino u salonu bonaparta" a u stvari kada ode kod makrona, sedi u sedmom redu, pored muzikantskih zvučnika klasično lečenje kompleksa