duda Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 4 minutes ago, Leia said: Ovo je za Dame od stila apsolutno
Valk Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 Svako od nas zaslužuje nekad 1 Sadiju ali ova govnarka možda čak i tri.
Frank Pembleton Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 Garant duvaju ovi u kolima! Garant! ... Shiit has hit the fan...
mustang Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 Odlicna je!!! ne bi mogli da me razumete cak i da vam objasnim. Volela bih da mi je prijateljica. svaka joj cast, plus uziva sa prijateljima u zivotu. love and respect sa moje strane
Goranz Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 5 minutes ago, mustang said: ne bi mogli da me razumete cak i da vam objasnim. Volela bih da mi je prijateljica. Možda ima još mesta u gepeku, da trubiš sa ekipom.
kud u maglu Simoviću Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 2 hours ago, SNARC said: Ovo je i za doom i za laugh i za no comment..nekome i za hate... Ali evo malo da se razonodite..da se vidi da zene Srpkinje nisu samo za da se mlate po pijacama i prodaju robu na crno. tipičan gastarbajterski praziluković
mustang Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 (edited) Mozete samo da joj zavidite zena puna zivota, srecna u tom trenutku i ludo se zabavlja sa svojim prijateljima. Nikog ne ugrozava, nije ubila, nije vulgarna ako bih krenula da sudim, niko od vas ne bi prosao u mojim ocima. Iluzije o sebi kao uzvisenim bicima, urbanim gradskim...ne cini vas boljim ljudima. kao sto rekoh, mozete samo da joj zavidite necu trositi vise energiju na tu temu... Edited January 15, 2020 by mustang
James Marshall Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 Ovo tebi sretno? Ovo djeluje da ne može da živi od silnih kompleksa, djeluje da na silu ubjeđuje i sebe i okolinu da je sretna
Milošica Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 (edited) 6 minutes ago, mustang said: Mozete samo da joj zavidite zena puna zivota, srecna u tom trenutku Daj mustang ne zezaj.Baš mislim da se ovde ne radi o zavisti. Mislim ja ne osuđujem ovo jer sam ljakse,imao sam baš skoro sličnu situaciju kao žena sa snimka,ali ovako objektivno gledano ko kritikuje razumem ga. Edited January 15, 2020 by Milošica
napadaj Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 Primitivno govedo, nije neki neuobičajen prizor
SNARC Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 8 minutes ago, James Marshall said: Ovo tebi sretno? Ovo djeluje da ne može da živi od silnih kompleksa, djeluje da na silu ubjeđuje i sebe i okolinu da je sretna Ako je verovati onima koji pricaju o kucnom redu i pravilima koja vaze kod Svicaraca..ova je toliko neispucana i neizivljena da ne zna gde ce prvo da udari. Kao govedo koje je nekako zaslo u njivu punu rosne deteline.
Recommended Posts