Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
19 minutes ago, Reaktor said:

kružnim tokom :fantom:

Aha :fantom:

Nego bih izdvojila nesto iz teksta koji si linkovao,

Cini mi se da postoji razlika izmedju navijackih komentara zlurade rulje i ovog poslednjeg, da se moramo braniti od represije i selektivne primene zakona ako mislimo da se ikad oslobodimo sns olosa. A to zaista ne znam kako izvesti mirno i bez nasilja, cak i u daleko uredjenijim zemljama to ide tako a gde nece u Srbiji ovakvoj kakva je. Eno Francuzi su morali ludeti po ulici vise od mesec dana, ni malo elegantno, da bi se borili i izborili protiv nametanja losijih uslova za penziju. A neko sanja da smakne kleptomana psihopatu Vucica na miran i dostojanstven nacin, how yes no

16DFCF15-BE23-43B2-935D-6B786EE4F8A7.jpeg

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

799

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ako bi neko drugi mogao da uprlja ruke da bi nama bilo bolje, a da mi ostanemo moralno neukaljani :fantom:

Posted
Just now, Leia said:

Aha :fantom:

Nego bih izdvojila nesto iz teksta koji si linkovao,

Cini mi se da postoji razlika izmedju navijackih komentara zlurade rulje i ovog poslednjeg, da se moramo braniti od represije i selektivne primene zakona ako mislimo da se ikad oslobodimo sns olosa. A to zaista ne znam kako izvesti mirno i bez nasilja, cak i u daleko uredjenijim zemljama to ide tako a gde nece u Srbiji ovakvoj kakva je. Eno Francuzi su morali ludeti po ulici vise od mesec dana, ni malo elegantno, da bi se borili i izborili protiv nametanja losijih uslova za penziju. A neko sanja da smakne kleptomana psihopatu Vucica na miran i dostojanstven nacin, how yes no

Slažem se sa tobom oko većine stvari, neće oni otići mirnim putem... ali neće ih ni pojedinac koji udara uniformisano lice oterati sa vlasti. Taj će  pojedinac od svog života da napravi teško sranje i nikakvog korisnog efekta od tog incidenta neće biti.

Mora to organizovanije, inteligentnije, masovnije... jer banda je dobro organizovana + naoružana.

Posted (edited)
14 minutes ago, Filozof manijak said:

Ako bi neko drugi mogao da uprlja ruke da bi nama bilo bolje, a da mi ostanemo moralno neukaljani :fantom:

Pa uvek je tako.

Budale setaju devedesetih dok se pametni snalaze. Onda budale omasove peti oktobar, ukinu se sankcije, povecaju se plate 10X, inflacija se drasticno minimalizuje i nikom nista, ovi sto nisu setali devedesetih i ne pomisljaju odakle ta promena - pitche dalje i to je to.

Isto i sad. Ovo sto se skuplja petkom i subotom su budale, a ovi koji kibicuju, podsmevaju se i glume pamet sa strane su ljudi vicni zivotu koji znaju da su svi isti pa se ne daju prevariti he he. I opet ce, kada se protest omasovi i ovaj padne, neutralci da slegnu ramenima i da misle kako prethodna beda nikakve veze nije imala sa njihovim necinjenjem.

Edited by Caligula
Posted

e sad malo kenjate (pardon maj frenč). to što sam protiv šaketanja po pijacama ne znači da ne izlazim na proteste.

otišli ste predaleko u poređenju baba i žaba :kafica:

Posted
4 minutes ago, Reaktor said:

Slažem se sa tobom oko većine stvari, neće oni otići mirnim putem... ali neće ih ni pojedinac koji udara uniformisano lice oterati sa vlasti. Taj će  pojedinac od svog života da napravi teško sranje i nikakvog korisnog efekta od tog incidenta neće biti.

Mora to organizovanije, inteligentnije, masovnije... jer banda je dobro organizovana + naoružana.

Čaušesku je pao kad je jedan pojedinac, pastor, pokazao otpor

Ova Tajsonkatm će najebati, (ili neće, zavisi ako je bude neko branio na sudu).
Ali će posle nje, neko poveden njenim primerom pokazati zube...i tako.

Od nečeg se mora početi. Ne tvrdim da je to ovaj slučaj....dok prosti puk, tzv. talog dna kace ne pokaže zube sistemu, sigurno nećemo ni mi, relativno udobno ušuškani.

Posted
5 minutes ago, Reaktor said:

Pa mora.. ali ne vidim da se nesto radi u tom pravcu. U medjuvremenu se desava ovaj bizarni mortal combat svako za sebe + na svoju stetu

Posted
18 minutes ago, Caligula said:

Inflacija se drasticno minimalizuje i nikom nista, ovi sto nisu setali devedesetih i ne pomisljaju odakle ta promena - pitche dalje i to je to.

Inflacija između 2009. i 2012. je bila oko 30%.

Posted

zaboravio si, malčice, SEKU

Posted
25 minutes ago, Mislilac Uskok said:

Inflacija između 2009. i 2012. je bila oko 30%.

:lolol:

Posted
52 minutes ago, Filozof manijak said:

Čaušesku je pao kad je jedan pojedinac, pastor, pokazao otpor

Baš lepo od tebe što ovom čoveku crtaš metu na čelu.

image.jpeg.b6a7d6052ef3a9379ef948f89eebe92c.jpeg

Posted

Mislio sam onog lemurastog, Balinta :fantom:

Posted

Ovo je i za doom i za laugh i za no comment..nekome i za hate...

Ali evo malo da se razonodite..da se vidi da zene Srpkinje nisu samo za da se mlate po pijacama i prodaju robu na crno.

Posted (edited)

došla iz uređene švice u moj beograd da podmićuje!? :lolol:

Edited by ordi