Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

irelevantno za one koji su u krošeu videli, bes malog čoveka naspram režima

i mali čovek može da bude glasač tog režima iz milion razloga, ali svaki udarac u bilo koje telo tog režima je okej

2 minutes ago, Frile said:

+1

u poslednje vreme u sličnim slučajevima se lansiraju Murari koji objašnjavaju da su i  jedni i drugi u SNS:

- onaj što je ušetao sa oružjem u školu u Velikoj Plani, i onaj što ga je savladao

- Malčanski berberin i porodica otete devojčice, i jedni i drugi su navodno u SNS

- evo sada i ove sa pijace, a beše još neka slična situacija koje ne mogu da se setim

zašto to rade, - valjda da narod otupi, da sledeći put niko ne stane na stranu žrtve nego da svi slegnu ramenima i kažu: ma zabole me, opet se potukli ovi iz SNS, ionako su svi isti

Murar je vrlo korisna budala ove vlasti, kao i njemu slični jer prosečan čovek sa punim pravom može da kaže: "Šta, hoćeš da ti ovi posle dođu na vlasti?"

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

irelevantno za one koji su u krošeu videli, bes malog čoveka naspram režima

@Caligula nađi copijev post(tw) o vidikovačkom imcidentu, mislim da je moj komentar odmah posle, pa ćeš videti da se ja ne hvatam za slamke, samo humanistički apelujem, zabrinut za budućnost

Ma nebitno za slucaj.

poenta nisu tajsonka i komunalka vec kako narod to komentarise i koje im uloge dodeljuje. To sve vuce korene iz sistema koji je ocigledno naopak, licemeran i dvoarsinski.

Posted

ovo je bio građanski rat gubitnika tranzicije

udarac u režim su krušik, jovanjica, megatrend, doljevac(na žalost). pa onaj debil dragosavac(operativac iz zemuna) il kako se već zove, likuje nešto. a pre koji mesec i sam je bio izuven iz cipela od strane slučajnog prolaznika

Posted (edited)
16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

udarac u režim su krušik, jovanjica, megatrend, doljevac(na žalost). pa onaj debil dragosavac(operativac iz zemuna) il kako se već zove, likuje nešto. a pre koji mesec i sam je bio izuven iz cipela od strane slučajnog prolaznika

Sve se slazem. Samo konstatujem da postoji logicka veza izmedju udarca pesnicom u predstavnika reda™ i likovanja nad tim. Jer ovde reda nema, ovde je red privid, i taj privid se proizvodi tako sto se red neprincipijelno i nepravedno uteruje samo u najslabije, najnezasticenije.

Hocu reci, reakcija komentatora na ovo je pre zdrava nego bolesna, u drustvenom smislu. E sad, u licnom - ne volim nasilje i sklanjam se od nasilja dokle god imam prostora da se dostojanstveno povucem. Ali to je licni plan, ovo sa pijace gleda se kroz drustvene prizme i cvikere, pa tako i ja.

Jebes sad da pretpostavljam imaju li neku licnu istoriju ili ova tajsonka drzi u podrumu vezanu decu, a komunalka pomaze Ser Gejev fond za bolesne. Komentarisem simbole koje vidim na 5,5incnom displeju i to je sasvim OK. Ova cima kofer, ova popizdi i udara je, video to vec nekoliko puta u Zemunu samo bez eskalacije (i cudio se kako eskalacija izostaje, pa se setim da ljudi mere stvar i ne zele sebi da naprave jos vece sranje u duelu sut s rogatim)... i onda na videu olaksanje, najzad eskaliralo, najzad su logika i neka ljudska pravda pronasle svoje mesto u ovom ekspres loncu.

Nista mi u toj slici nije strano.

Edited by Caligula
Posted (edited)
1 hour ago, Caligula said:

Sve se slazem. Samo konstatujem da postoji logicka veza izmedju udarca pesnicom u predstavnika reda™ i likovanja nad tim. Jer ovde reda nema, ovde je red privid, i taj privid se proizvodi tako sto se red neprincipijelno i nepravedno uteruje samo u najslabije, najnezasticenije.

Hocu reci, reakcija komentatora na ovo je pre zdrava nego bolesna, u drustvenom smislu. E sad, u licnom - ne volim nasilje i sklanjam se od nasilja dokle god imam prostora da se dostojanstveno povucem. Ali to je licni plan, ovo sa pijace gleda se kroz drustvene prizme i cvikere, pa tako i ja.

Jebes sad da pretpostavljam imaju li neku licnu istoriju ili ova tajsonka drzi u podrumu vezanu decu, a komunalka pomaze Ser Gejev fond za bolesne. Komentarisem simbole koje vidim na 5,5incnom displeju i to je sasvim OK. Ova cima kofer, ova popizdi i udara je, video to vec nekoliko puta u Zemunu samo bez eskalacije (i cudio se kako eskalacija izostaje, pa se setim da ljudi mere stvar i ne zele sebi da naprave jos vece sranje u duelu sut s rogatim)... i onda na videu olaksanje, najzad eskaliralo, najzad su logika i neka ljudska pravda pronasle svoje mesto u ovom ekspres loncu.

Nista mi u toj slici nije strano.

1 hour ago, Caligula said:

poenta nisu tajsonka i komunalka vec kako narod to komentarise i koje im uloge dodeljuje. To sve vuce korene iz sistema koji je ocigledno naopak, licemeran i dvoarsinski.

:fantom:

Edited by mraki
Posted (edited)

Ovde ljudi koji komentarišu kako nije u redu opravdavati nasilje ni u kom slučaju i ni sa kojim razlogom su naravno u pravu, ali kada bi sve ovo što se dogodilo stavili u jedan neutralan kontekst ili ajde da kažemo u jedno normalno društvo.

U zemlji Srbiji, gomila ovih navijačkih komentara je sve samo ne neočekivana, nemojmo glumiti francuske sobarice.

Zapravo, cela situacija se u normalnom društvu ne bi ni dogodila, čemu je onda u takvom društvu posmatrati ?

Edited by dùda
Posted
2 minutes ago, dùda said:

Ovde ljudi koji komentarišu kako nije u redu opravdavati nasilje ni u kom slučaju i ni sa kojim razlogom su naravno u pravu, ali kada bi sve ovo što se dogodilo stavili u jedan neutralan kontekst ili ajde da kažemo u jedno normalno društvo.

U zemlji Srbiji, gomila ovih navijačkih komentara je sve samo neočekivana, nemojmo glumiti francuske sobarice.

Zapravo, cela situacija se u normalnom društvu ne bi ni dogodila, čemu je onda u takvom društvu posmatrati ?

Kao što rekoh, kada te sistem tako uči i privatizuje ga SNS banda u svakom smislu, drugo ti ne preostaje. Da li bi smenili Miloševića da nije bilo 5og oktobra? Isto tako nećemo smeniti ove na izborima, to je jasno svakome sa gramom mozga. 

Malo šta može da iritira kao ppp legalizam u nekim slučajevima, momentalna dijareja, kao da živimo u jebenoj Švedskoj pa se neko drzno da udari na sistem "i ljude koji rade svoj posao" a ne u najvećoj rupetini na svetu gde se ljudi ubijaju na pravdi boga i niko ne odgovara jer je "ja sam video snimke i nisi ti vozio Babiću", i ne znam ni ja šta. Evo me, topim se od tuge i saosećanjem za komunalnom policajkom od 60 godina za koju svi znamo da nema gram kompetencije za svoj posao, kao i kako i zašto ga je dobila. 

Posted

uvek pođeš od pogrešne pretpostavke koju posle tretiraš kao aksiom

ne uči te sistem, uče te porodica/roditelji. nije mene učio komunistički sistem već roditelji

apropo onog harperovog na levom skretanju, ja živim u srbiji ali ovo nije moje društvo

Posted (edited)
10 minutes ago, Mil@n said:

Malo šta može da iritira kao ppp legalizam u nekim slučajevima, momentalna dijareja, kao da živimo u jebenoj Švedskoj pa se neko drzno da udari na sistem "i ljude koji rade svoj posao" 

Pa to, rade svoj posao kurac, rade ga upravo naopako zapravo ne rade ga uopste. Na svakom koraku cista nepravda, pocev od "pa sta ako je GIM povlasten" Vucica do ove scene pesnicenja na narodnoj pijaci.

Pozoristance.

Na dnevnom nivou po nekoliko puta vidim da komunalna policija ne radi svoj posao (zapravo radi ga selektivno sto je jos gore nego da ga ne radi uopste), prosto to nije normalno i morace jednom da pukne.

Edited by Caligula
Posted

Rade ga kako im se kaže. A ne po pravilu službe, ili nekom zakonu i sl. Svi znamo da ta što je to prodavala ne bi bila cimana da zna koga treba da zna ili da je neko protekcioniše. Svi znamo da ova pandurka nije za taj jebeni posao, i svi znamo kako ga je kao takva dobila. Svi znamo da je neviđeno licemerje države drkanje ljudi koji po zimi zarađuju par hiljada na ulici dok ubice i milijarderski poreski dužnici prolaze nekažnjeno, naprotiv, dotira im se, kao i jebenom informeru npr. Šta preostaje normalnom čoveku nego da preko pizde odvali prvog ko mu se spreči u preživljavanju.

Nevezano za ovaj slučaj. 

Posted
17 minutes ago, Caligula said:

Na dnevnom nivou po nekoliko puta vidim da komunalna policija ne radi svoj posao (zapravo radi ga selektivno sto je jos gore nego da ga ne radi uopste), prosto to nije normalno i morace jednom da pukne.

Ovo sam ponovio n puta i to je jedan od glavnih razloga što na nasilje nad komunalcima ne mogu da gledam kao na nešto nepoželjno i pogrešno. 

Posted
11 hours ago, Filozof manijak said:

Teoretski ljubav Ana lepo zvuči

malčice je drukčije u praksi

:D:D

Ti si bre lud

Posted
13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

uvek pođeš od pogrešne pretpostavke koju posle tretiraš kao aksiom

ne uči te sistem, uče te porodica/roditelji. nije mene učio komunistički sistem već roditelji

+100

nekad je pijačarka koja pesniči samo to - pijačarka koja pesniči.

(i štiti svoju zonu kraduckanja, a ne ustaje protivu nepravde.)

tajsonka je tipski lik, kao što rekoh na početku ove sage - švercerski milje koji postoji od SFRJ doba, i koji će postojati uvek.

Posted

društveni talog

ako će to da mi bude heroj evo idem odmah na brankov most da pljasnem lastutm  na kej