Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Reaktor said:

neki koji vide pesnicu protivu sistema i španske serije sa elementima političkog trilera :fantom:

Pa ovo što se dešava po društvenim mrežama upravo je sjajan pokazatelj da je društvo sjebano.

Ali je pitanje zašto i ko je za to odgovoran ? 

Ja da sam vlast, bogme bi me zabrinuo ovakav stav javnosti. 

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

799

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zabrinula se vlast onda kada je gospodja ubila "gradjevinskog investitora" pa su je brze bolje proglasili za ludu babu.

Posted
43 minutes ago, Reaktor said:

neki koji vide pesnicu protivu sistema i španske serije sa elementima političkog trilera :fantom:

:D

i ne libe se da drugima objašnjavaju kako nemaju dodira sa realnošću.

bwahahahahaha

Posted

Izvinte što pitam, da li je ovo humoristička sekcija?

Posted
4 minutes ago, Bradzorf said:

Izvinte što pitam, da li je ovo humoristička sekcija?

nipošto.

otkud ti uopšte takva ideja?

Posted
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

:fantom:

Jbg, poverovao si na keca liku koji ima 1244 u nicku na tviteru (našao sam ga), ja to ne bih radio :D

Posted (edited)
1 hour ago, Reaktor said:

Kada gledas Ko To Tamo Peva ne vidis Nedu Arneric, Slavka Stimca i Gagu Nikolica vec seosku mladu, ozenjenog zutokljuca i propalog slager pevaca.

Isto i ovde, niti im znam bekgraund niti je to za ovu mitolosku sliku vazno - znam sta komunalci generalno znace ljudima sa buvljaka i kakav im je medjusobni odnos, slika pesnice koja pogadja direkt u glavu nepravde je sasvim OK simbol.

E sad, da li se u RL biju za prodajno mesto ili je jedna drugoj otela muza, to cemo videti u narednim brojevima informera i tako cemo uci u njihovu licnu pricu koja je irelevantna. Inace je cela situacija odlican rendgenski snimak Srbije. Sistem inicira bitku oko kofera i coska na prljavom asfaltu kao prioritetnu dok se svima nama pred ocima maznjavaju milijarde. Policajac juri zenu s koferom od 10 000 dinara a slep je za Tatu s koferom od 300 000evra. Ko to ne vidi dok gleda ovaj video, taj je operisan od shvatanja drustvenih prioriteta.

Kad se jos setim da smo izbacivali SNS iz jednacine™ :D slika Srbije postaje kompletna.

Edited by Caligula
Posted (edited)
9 minutes ago, copkillah said:

Jbg, poverovao si na keca liku koji ima 1244 u nicku na tviteru (našao sam ga), ja to ne bih radio :D

Dobar je Kums i volem ga, ali se na ovom slucaju i za slamku hvata :happy:

Edited by Caligula
Posted
11 minutes ago, copkillah said:

ma 1/1 su sns team. obe

Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

ma 1/1 su sns team. obe

Daleko od toga da možda nije tako, ali mislim da je irelevantno u slučaju Tajsonke™

Posted

Sadija Tajsonka - Doživotna  :Jova:

Posted
1 hour ago, pt 2.0 said:

:D

i ne libe se da drugima objašnjavaju kako nemaju dodira sa realnošću.

bwahahahahaha

😁

Posted (edited)

irelevantno za one koji su u krošeu videli, bes malog čoveka naspram režima

@Caligula nađi copijev post(tw) o vidikovačkom imcidentu, mislim da je moj komentar odmah posle, pa ćeš videti da se ja ne hvatam za slamke, samo humanistički apelujem, zabrinut za budućnost

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted
9 minutes ago, copkillah said:

+1

u poslednje vreme u sličnim slučajevima se lansiraju Murari koji objašnjavaju da su i  jedni i drugi u SNS:

- onaj što je ušetao sa oružjem u školu u Velikoj Plani, i onaj što ga je savladao

- Malčanski berberin i porodica otete devojčice, i jedni i drugi su navodno u SNS

- evo sada i ove sa pijace, a beše još neka slična situacija koje ne mogu da se setim

zašto to rade, - valjda da narod otupi, da sledeći put niko ne stane na stranu žrtve nego da svi slegnu ramenima i kažu: ma zabole me, opet se potukli ovi iz SNS, ionako su svi isti

Posted (edited)

dupli

Edited by Frile