Bradzorf Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 2 hours ago, pacey defender said: Zao mi je ove komunalne milicijajke, nije ovo zasluzila. Nije, zaslužila je malo jače, brže, bolje batine. Partijska paravojska je tu da šeta službeno odelo, pendreke i vozi službene puntiće. Hebiga, mora nekako da se isplati lepljenje plakata, a kvalitet života građana ko hebe. O sociopsihološkom profilu komunalnih policajaca, bolje ne trošiti tastaturu. Zaista, kako država može da osniva ustanove(firme, agencije) čija se ovlašćenja preklapaju? Koliko se ja razumem u sir i vojnu muziku, upotreba sile i prinude je(trebalo bi da bude) ekskluzivno pravo MUP-a. Ovde je stvar pervertirana do krajnjih granica. Država je tu da štiti interese bogatih, moćnih, uvezanih u sistem, sirotinju ko šiša. Ali, to su čari kapitalizma. Uživajmo.
omiljeni Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 što bi rekao Bonaparta, dajte mi 100.000 Hrvata 500 ovih što misle da je milicajka zaslužila batine i promeniću vlast za 2 dana.
Caligula Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 (edited) 20 minutes ago, omiljeni said: što bi rekao Bonaparta, dajte mi RTS i promeniću vlast za 2 dana. Jbg, tu su se Zuti zajebali, bilo vise Tome, Bodruma, strajka gladju i mahanja glasackim dzakovima nego Tadica. Edited January 14, 2020 by Caligula
Leia Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 Moguce da je sprdacina, a moguce i da nije, elem Televisa presenta
ObiW Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 Dajte neki dijagram odnosa ove 3 osobe, može i Venov. Ovo textualno je muy complicado.
mraki Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 (edited) Quote Izašla iz pritvora "TAJSONKA" - žena koja je udarila komunalnu milicajku! Sadija D. (37), prodavačica koja je u nedelju na pijaci na Vidikovcu nokautirala komunalnu milicajku Alisu M., posle dva dana provedena u pritvoru, puštena je ovog popodneva na slobodu. "Malo mi jeste drago što me zovu Tajsonka, sad ste me baš nasmejali tim nadimkom. Čula sam i da me mnogi podržavaju i da su stali na moju stranu. Zahvalna sam mom narodu. Hvala Srbiji!", naglasila je Sadija. Ona je demantovala neke navode da se sve ovo dogodilo zbog ličnog sukoba koji navodno datira od ranije između nje i milicajke u vezi sa mestom za nelegalnu prodaju robe. Edited January 14, 2020 by mraki
đorđe geprat Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 malo ubistvo pesničenje među prijateljima prijteljicama.
Bradzorf Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 3 hours ago, omiljeni said: što bi rekao Bonaparta, dajte mi 100.000 Hrvata 500 ovih što misle da je milicajka zaslužila batine i promeniću vlast za 2 dana. Napoleon je to rekao za Turke, a vlast se ne menja silom.
Reaktor Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 ovde vam stručna lica objašnjavaju zašto nije dobro da se radujete kad se dve žene tuku na pijaci :fantom:
Reaktor Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 neki koji vide pesnicu protivu sistema i španske serije sa elementima političkog trilera
Recommended Posts