Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

799

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
2 hours ago, pacey defender said:

Zao mi je ove komunalne milicijajke, nije ovo zasluzila. 

Nije, zaslužila je malo jače, brže, bolje batine. Partijska paravojska je tu da šeta službeno odelo, pendreke i vozi službene puntiće. Hebiga, mora nekako da se isplati lepljenje plakata, a kvalitet života građana ko hebe. O sociopsihološkom profilu komunalnih policajaca, bolje ne trošiti tastaturu. Zaista, kako država može da osniva ustanove(firme, agencije) čija se ovlašćenja preklapaju? Koliko se ja razumem u sir i vojnu muziku, upotreba sile i prinude je(trebalo bi da bude) ekskluzivno pravo MUP-a.

Ovde je stvar pervertirana do krajnjih granica. Država je tu da štiti interese bogatih, moćnih, uvezanih u sistem, sirotinju ko šiša. Ali, to su čari kapitalizma. Uživajmo.

Posted

što bi rekao Bonaparta, dajte mi 100.000 Hrvata  500 ovih što misle da je milicajka zaslužila batine i promeniću vlast za 2 dana.

Posted (edited)
20 minutes ago, omiljeni said:

što bi rekao Bonaparta, dajte mi RTS i  promeniću vlast za 2 dana.

Jbg, tu su se Zuti zajebali, bilo vise Tome, Bodruma, strajka gladju i mahanja glasackim dzakovima nego Tadica.

Edited by Caligula
Posted

Moguce da je sprdacina, a moguce i da nije, elem

Televisa presenta :fantom:

82D9989E-5D1A-4160-9B8B-6561BF087351.jpeg

Posted

Dajte neki dijagram odnosa ove 3 osobe, može i Venov. Ovo textualno je muy complicado.

Posted (edited)

Izašla iz pritvora "TAJSONKA" - žena koja je udarila komunalnu milicajku!

Sadija D. (37), prodavačica koja je u nedelju na pijaci na Vidikovcu nokautirala komunalnu milicajku Alisu M., posle dva dana provedena u pritvoru, puštena je ovog popodneva na slobodu.

"Malo mi jeste drago što me zovu Tajsonka, sad ste me baš nasmejali tim nadimkom. Čula sam i da me mnogi podržavaju i da su stali na moju stranu. Zahvalna sam mom narodu. Hvala Srbiji!", naglasila je Sadija.

Ona je demantovala neke navode da se sve ovo dogodilo zbog ličnog sukoba koji navodno datira od ranije između nje i milicajke u vezi sa mestom za nelegalnu prodaju robe. 

:fantom:

Edited by mraki
Posted

све три су чланице снс-а

:fantom:

Posted

malo ubistvo pesničenje među prijateljima prijteljicama.

Posted
3 hours ago, omiljeni said:

što bi rekao Bonaparta, dajte mi 100.000 Hrvata  500 ovih što misle da je milicajka zaslužila batine i promeniću vlast za 2 dana.

Napoleon je to rekao za Turke, a vlast se ne menja silom.

Posted

neki koji vide pesnicu protivu sistema i španske serije sa elementima političkog trilera :fantom: