January 14, 20205 yr Samo kod Ane je količina populizma obrnuto proporcionalna levelu besedništva. To je neki novi tip političara, kakve još nisam sreo - sofisticirani tehno Oratio festinans cum interruptionibus
January 14, 20205 yr 1 hour ago, Valkyrie said: On zna da se Ana™ zalaže za digitalizaciju, softvere... E to, sofisticirana dakle! A mozda voli i shkembice u softu...
January 14, 20205 yr 2 hours ago, Mislilac Uskok said: Pa imala je sukobe sa pojedinim članovima vlade, a i taj ideološki kompromis koji zastupa, između reformi i populizma, elitizma i narodnjaštva, jeste pokazatelj složenosti njene ličnosti. Imala bi lepši i lakši život da je ostala van politike. I uopšte, skoro svakom iz visoke srednje klase je najlakše i najprostije da ne bude angažovan politički, nego da iz lagodne pozicije bude kritizer i vlasti i opozicije. Najveći kritičari Ane koje sam sreo spadaju u dobrostojeću srednju klasu i ne zanima ih politika u smislu stava i koncepta šta treba raditi. Oni nemaju alternativnu ideju konkretno šta treba preduzeti, šta je alternativa populizmu. Fingirane sukobe, a nikakav kompromis ne zastupa – i dalje radi kao PR kao i na svom prošlom poslu, s tim da bi od jednog PR-a očekivao da može da sklopi prostoproširenu rečenicu, ali izgleda i to je optimistično.
January 14, 20205 yr Za to vreme, pronose se glasovi da je Sadija nokautirala Alisu jer je ova htela da osigura prodajno mesto svojoj svekrvi... nema šta, 1/1 bunt naroda protiv loše vlasti.
January 14, 20205 yr 1 hour ago, Frank Pembleton said: Ovi Burundi šalje komandose ovde da nas polude ... Shiit has hit the fan... Čuj, kad sam ja došao tamo, to je bila prašuma sa tri-četiri domoroca, ja sam to sve uredio, civilizovao, uveo pluralizam, čak sam i smejuljke donirao. Ali nije vredelo, navikli na plemensku kulturu.
January 14, 20205 yr Just now, Goranz said: Za to vreme, pronose se glasovi da je Sadija nokautirala Alisu jer je ova htela da osigura prodajno mesto svojoj svekrvi... nema šta, 1/1 bunt naroda protiv loše vlasti. Svojoj jetrvi, ništa ne pratiš
January 14, 20205 yr 5 hours ago, Filozof manijak said: 1 savet iz iskustva: bežite od lepih doktorica, k'o manijak od feministkinje đavo od krsta Ja se zajebao jednom pre 15 godina sa doktorkom, još uvek sam u zarobljeništvu...
January 14, 20205 yr On 12.1.2020. at 12:58, copkillah said: tako je, jebi sirotinju, a kad treba da radiš svoj pravi posao, nigde te nema Zao mi je ove komunalne milicijajke, nije ovo zasluzila. Ovde je problem i to sto neki njen sef njoj govori da treba da juri ulicne prodavacice carapa. Istovremeno, oko Vidikovacke pijace svakodnevno funkcionise nelegalna kvantaska pijaca, dakle preporodavci sezonskog voca i povrca iz kamiona koje su parkirali na prometnoj ulici uz pijacu. NJih nikada ne sklanjaju, ljudi rade nesmetano. Oni sigurno imaju neku zaledjinu.
January 14, 20205 yr 1 hour ago, Leia said: A mozda voli i shkembice u softu... Onda je više saftware. Ali, dotle mutava džiberka ne dobacuje.
January 14, 20205 yr On 13.1.2020. at 1:07, pt 2.0 said: uzgred, u korupciji uvek učestvuju 2 strane. ona koja prima 1 crvenu i ona koja daje 1 crvenu. Da. I? Poenta je da u toj transakciji (dajem mito-primam mito) postoji ostecena treca strana. To smo ti i ja, gradjani, kao i onaj legalni prodavac iste robe sto mora da je prodaje po vecoj ceni.
January 14, 20205 yr Izgleda da ne pratiš topik. Nemoj da kvotuješ pt i tako joj pomozi da te ne ubije.
January 14, 20205 yr 2 minutes ago, pacey defender said: Da. I? Poenta je da u toj transakciji (dajem mito-primam mito) postoji ostecena treca strana. To smo ti i ja, gradjani, kao i onaj legalni prodavac iste robe sto mora da je prodaje po vecoj ceni. Promašio si osobu na ovoj temi kojoj to moraš da objašnjavaš... Tvrdimo isto. Edit. @Goranz 😎 Edited January 14, 20205 yr by pt 2.0
January 14, 20205 yr 56 minutes ago, pt 2.0 said: Promašio si osobu na ovoj temi kojoj to moraš da objašnjavaš... Tvrdimo isto. Edit. @Goranz 😎