Filozof manijak Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 Samo kod Ane je količina populizma obrnuto proporcionalna levelu besedništva. To je neki novi tip političara, kakve još nisam sreo - sofisticirani tehno Oratio festinans cum interruptionibus
Leia Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 1 hour ago, Valkyrie said: On zna da se Ana™ zalaže za digitalizaciju, softvere... E to, sofisticirana dakle! A mozda voli i shkembice u softu...
Time Crisis Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 2 hours ago, Mislilac Uskok said: Pa imala je sukobe sa pojedinim članovima vlade, a i taj ideološki kompromis koji zastupa, između reformi i populizma, elitizma i narodnjaštva, jeste pokazatelj složenosti njene ličnosti. Imala bi lepši i lakši život da je ostala van politike. I uopšte, skoro svakom iz visoke srednje klase je najlakše i najprostije da ne bude angažovan politički, nego da iz lagodne pozicije bude kritizer i vlasti i opozicije. Najveći kritičari Ane koje sam sreo spadaju u dobrostojeću srednju klasu i ne zanima ih politika u smislu stava i koncepta šta treba raditi. Oni nemaju alternativnu ideju konkretno šta treba preduzeti, šta je alternativa populizmu. Fingirane sukobe, a nikakav kompromis ne zastupa – i dalje radi kao PR kao i na svom prošlom poslu, s tim da bi od jednog PR-a očekivao da može da sklopi prostoproširenu rečenicu, ali izgleda i to je optimistično.
Goranz Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 Za to vreme, pronose se glasovi da je Sadija nokautirala Alisu jer je ova htela da osigura prodajno mesto svojoj svekrvi... nema šta, 1/1 bunt naroda protiv loše vlasti.
Filozof manijak Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 Teoretski ljubav Ana lepo zvuči malčice je drukčije u praksi
Mislilac Uskok Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 1 hour ago, Frank Pembleton said: Ovi Burundi šalje komandose ovde da nas polude ... Shiit has hit the fan... Čuj, kad sam ja došao tamo, to je bila prašuma sa tri-četiri domoroca, ja sam to sve uredio, civilizovao, uveo pluralizam, čak sam i smejuljke donirao. Ali nije vredelo, navikli na plemensku kulturu.
Filozof manijak Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 Just now, Goranz said: Za to vreme, pronose se glasovi da je Sadija nokautirala Alisu jer je ova htela da osigura prodajno mesto svojoj svekrvi... nema šta, 1/1 bunt naroda protiv loše vlasti. Svojoj jetrvi, ništa ne pratiš
Goranz Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 (edited) Nije do mene što neki glasovi falširaju. Edited January 14, 2020 by Goranz
Ayatollah Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 5 hours ago, Filozof manijak said: 1 savet iz iskustva: bežite od lepih doktorica, k'o manijak od feministkinje đavo od krsta Ja se zajebao jednom pre 15 godina sa doktorkom, još uvek sam u zarobljeništvu...
pacey defender Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 On 12.1.2020. at 12:58, copkillah said: tako je, jebi sirotinju, a kad treba da radiš svoj pravi posao, nigde te nema Zao mi je ove komunalne milicijajke, nije ovo zasluzila. Ovde je problem i to sto neki njen sef njoj govori da treba da juri ulicne prodavacice carapa. Istovremeno, oko Vidikovacke pijace svakodnevno funkcionise nelegalna kvantaska pijaca, dakle preporodavci sezonskog voca i povrca iz kamiona koje su parkirali na prometnoj ulici uz pijacu. NJih nikada ne sklanjaju, ljudi rade nesmetano. Oni sigurno imaju neku zaledjinu.
Tresko Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 1 hour ago, Leia said: A mozda voli i shkembice u softu... Onda je više saftware. Ali, dotle mutava džiberka ne dobacuje.
pacey defender Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 On 13.1.2020. at 1:07, pt 2.0 said: uzgred, u korupciji uvek učestvuju 2 strane. ona koja prima 1 crvenu i ona koja daje 1 crvenu. Da. I? Poenta je da u toj transakciji (dajem mito-primam mito) postoji ostecena treca strana. To smo ti i ja, gradjani, kao i onaj legalni prodavac iste robe sto mora da je prodaje po vecoj ceni.
Goranz Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 Izgleda da ne pratiš topik. Nemoj da kvotuješ pt i tako joj pomozi da te ne ubije.
pt 2.0 Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 (edited) 2 minutes ago, pacey defender said: Da. I? Poenta je da u toj transakciji (dajem mito-primam mito) postoji ostecena treca strana. To smo ti i ja, gradjani, kao i onaj legalni prodavac iste robe sto mora da je prodaje po vecoj ceni. Promašio si osobu na ovoj temi kojoj to moraš da objašnjavaš... Tvrdimo isto. Edit. @Goranz 😎 Edited January 14, 2020 by pt 2.0
BWA Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 56 minutes ago, pt 2.0 said: Promašio si osobu na ovoj temi kojoj to moraš da objašnjavaš... Tvrdimo isto. Edit. @Goranz 😎
Recommended Posts