pt 2.0 Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 (edited) 4 minutes ago, Filozof manijak said: @pt 2.0 Ne ofiraj me i ti sad meni je to totalno fact u vezi sa tobom. edit. Uskok je Siniša Mali, Brnabin drugar. Nema druge. Edited January 14, 2020 by pt 2.0
Mislilac Uskok Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 8 minutes ago, Leia said: Samo polako, za godinu-dve mozda ukopcas i sta u stvari znaci termin “sofisticirano” Znači složeno i fino, nije žena jedne dimenzije i jednog pogleda, obično prostog, na svet.
Filozof manijak Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 Mene zanima samo kakvog je pogleda na vlast koju obnaša? Da li je i tu sofisticirana
Mislilac Uskok Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 (edited) 12 minutes ago, Filozof manijak said: Mene zanima samo kakvog je pogleda na vlast koju obnaša? Da li je i tu sofisticirana Pa imala je sukobe sa pojedinim članovima vlade, a i taj ideološki kompromis koji zastupa, između reformi i populizma, elitizma i narodnjaštva, jeste pokazatelj složenosti njene ličnosti. Imala bi lepši i lakši život da je ostala van politike. I uopšte, skoro svakom iz visoke srednje klase je najlakše i najprostije da ne bude angažovan politički, nego da iz lagodne pozicije bude kritizer i vlasti i opozicije. Najveći kritičari Ane koje sam sreo spadaju u dobrostojeću srednju klasu i ne zanima ih politika u smislu stava i koncepta šta treba raditi. Oni nemaju alternativnu ideju konkretno šta treba preduzeti, šta je alternativa populizmu. Edited January 14, 2020 by Mislilac Uskok
SNARC Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 30 minutes ago, pt 2.0 said: edit. Uskok je Siniša Mali, Brnabin drugar. Nema druge. No way..znas koliko vremena treba da se obrise prasina i usisa u 24 stana..pa jos u Bugarskoj...tamo je slaba struja. Nema taj vremena za forum.
Caligula Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 1 hour ago, Mislilac Uskok said: Poznato je da emancipovane žene ispunjavaju fantazije onima što ih objektivizuju. emancipovane rade svasta Moja hanuma je vrlo emancipovana u tom smislu, niti je interesuju moji raznoliki simptomi niti bi da se kostimira u neku drugu™ tako da u tom smislu ne cackam mecku.
Mislilac Uskok Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 Inače, da se razumemo, ja spadam u 1% Srbije koja je na izborima 2017-e zaokružila Radula, posle čega je krenuo poznati organizacijski i programski slom tog pokreta, ali tada su imali alternativni koncept režimu, neku vrstu socijaldemokratije. Međutim i onih drugih 15% Srbije su glasovi koji su se juče slupali u autobus. Stvarno trenutno fali ideja i koncepata za koje bismo mi mislioci mogli da vežemo svoje srce.
Frank Pembleton Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 Ovi Burundi šalje komandose ovde da nas polude [emoji15][emoji16][emoji15]... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 kad nismo oprezni uopshte [emoji38]ol:sent from bubamoto
Valk Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 1 hour ago, Leia said: Samo polako, za godinu-dve mozda ukopcas i sta u stvari znaci termin “sofisticirano” On zna da se Ana™ zalaže za digitalizaciju, softvere... E to, sofisticirana dakle!
Caligula Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 17 minutes ago, Frank Pembleton said: Ovi Burundi šalje komandose ovde da nas polude +1 20 hours ago, Mislilac Uskok said: Ako ih ima, treba ih razotkrivati, ali bez onog čuvenog o vaginalnim usnama (kome je još to duhovito?), ili sa veljailić argumentima da psi nisu mazni prema lošim ljudima. Ja sam napustio burundi zajednicu posle višegodišnjeg druženja jer su premijerki nadenuli nadimak dziberka. Ne može se mržnjom boriti za građanske vrednosti.
copkillah Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 eto, više nemamo konceptualne trolove samo na sportu, neka i komšiji crkne krava
Recommended Posts