January 13, 20205 yr Hmm... mislim da bi ovo ipak bilo preterano, i ko zna kako shvaćeno. Edited January 13, 20205 yr by Goranz
January 13, 20205 yr spamuješ me fantomskim notifikacijama. uzgred, upravo čula vest o dečku iz splita koji je ubio 3 osobe... dilere koji su pretili njemu i bratu.
January 13, 20205 yr Pa recimo da je ona neko ko je u politici tek 3 godine, na ovoj dužnosti tek 2 godine, a i neko ko postiže solidne stope rasta privrede. Sigurno da ima razloga da je ne voliš, ali mislim da ne zaslužuje ovakve reči.A zapravo sam pisao o tebi.Što se nje tiče sve je jasno... ... Shiit has hit the fan...
January 13, 20205 yr Nisam rekao da je volim, nego da mi deluje kulturno i sofisticirano. I svi koji su imali iskustva u radu sa njom, dok je bila ministarka, a i sad, kažu da je prijatna i uslužna.
January 13, 20205 yr Znamo da nas loži, al prija malo promene 9 minutes ago, Anonymous said: Niko ne voli Anu Brnabić.
January 13, 20205 yr 8 minutes ago, Anonymous said: Kako vas samo loži lik.. Jes' voli Anu Brnabić. Niko ne voli Anu Brnabić. Drug iz odeljenja koji se ceo život loži na nju i nikako da prihvati da za njih sreće nema.
January 14, 20205 yr 5 hours ago, Mislilac Uskok said: Meni žena deluje kulturno i sofisticirano. Malo trapavo i uhodavajuće u nastupu... Ali nimalo dziberski. Brnaba...ti li si?
January 14, 20205 yr 3 minutes ago, Skyhighatrist said: Uskok šiljka na Anu, a još ako upadne i lepa doktorica, ih... I ovo je ružno.... Relativno skoro, od pre godinu-dve smatram se nekom vrstom feministe i baš mi smetaju ovakve fore i fazoni. Nađi i ti lepu doktoricu, ko ti brani, samo moraš raditi na svojoj sofisticiranosti da bi stigao dotle.