Goranz Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 (edited) Hmm... mislim da bi ovo ipak bilo preterano, i ko zna kako shvaćeno. Edited January 13, 2020 by Goranz
pt 2.0 Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 spamuješ me fantomskim notifikacijama. uzgred, upravo čula vest o dečku iz splita koji je ubio 3 osobe... dilere koji su pretili njemu i bratu.
Goranz Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Bolje je što su fantomske, da i ti ne bi došla u iskušenje da kreneš u pohod.
Frank Pembleton Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Pa recimo da je ona neko ko je u politici tek 3 godine, na ovoj dužnosti tek 2 godine, a i neko ko postiže solidne stope rasta privrede. Sigurno da ima razloga da je ne voliš, ali mislim da ne zaslužuje ovakve reči.A zapravo sam pisao o tebi.Što se nje tiče sve je jasno... ... Shiit has hit the fan...
Anonymous Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Kako vas samo loži lik.. Jes' voli Anu Brnabić. Niko ne voli Anu Brnabić.
Mislilac Uskok Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Nisam rekao da je volim, nego da mi deluje kulturno i sofisticirano. I svi koji su imali iskustva u radu sa njom, dok je bila ministarka, a i sad, kažu da je prijatna i uslužna.
Filozof manijak Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Znamo da nas loži, al prija malo promene 9 minutes ago, Anonymous said: Niko ne voli Anu Brnabić.
Goranz Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 8 minutes ago, Anonymous said: Kako vas samo loži lik.. Jes' voli Anu Brnabić. Niko ne voli Anu Brnabić. Drug iz odeljenja koji se ceo život loži na nju i nikako da prihvati da za njih sreće nema.
Skyhighatrist Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 Uskok šiljka na Anu, a još ako upadne i lepa doktorica, ih...
Barti66 Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 5 hours ago, Mislilac Uskok said: Meni žena deluje kulturno i sofisticirano. Malo trapavo i uhodavajuće u nastupu... Ali nimalo dziberski. Brnaba...ti li si?
Mislilac Uskok Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 3 minutes ago, Skyhighatrist said: Uskok šiljka na Anu, a još ako upadne i lepa doktorica, ih... I ovo je ružno.... Relativno skoro, od pre godinu-dve smatram se nekom vrstom feministe i baš mi smetaju ovakve fore i fazoni. Nađi i ti lepu doktoricu, ko ti brani, samo moraš raditi na svojoj sofisticiranosti da bi stigao dotle.
Dankan Ajdaho Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 43 minutes ago, Goranz said: "Ko ti je taj Mislilac Uskok?" Pozadi Ajnštajn?
Recommended Posts