Caligula Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Na temu uzimanja preavde u ruke http://rs.n1info.com/Video/Info/a560251/Na-drustvenim-mrezama-raste-podrska-ubici-iz-Splita.html
Leia Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 35 minutes ago, BWA said: ne slazem se. moramo biti otvoreni za razlicita misljenja. nema potrebe da covjeka proglasavamo za bota sa kurirovog sajta, jer ti botovi nisu u stanju da sastave prostu recenicu, a kamoli da ovako lijepo pisu o aktuelnim temama. ne moramo se slagati, ali daj da trezveno diskutujemo... Ma da bre, rastura Brnaba, samo zlobnici ne umeju da oproste uspeh
Valk Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 1 hour ago, Frank Pembleton said: Žena je govno bezobrazno, lopov i hoštapler koja se svima userava u život. Ali nije džiber. Jer je džiber prevazišla odavno... Za takve ljude tek treba da se izmisle opisi... I svako ko je smatra za nešto drugo je vrhunsko đubre. Jer niko nije toliko glup da ne vidi šta je ona Pa kako tako o Ani™, pobogu
Goranz Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 56 minutes ago, BWA said: ne slazem se. moramo biti otvoreni za razlicita misljenja. nema potrebe da covjeka proglasavamo za bota sa kurirovog sajta, jer ti botovi nisu u stanju da sastave prostu recenicu, a kamoli da ovako lijepo pisu o aktuelnim temama. ne moramo se slagati, ali daj da trezveno diskutujemo... +1. Da je moderacija htela uniformnost mišljenja, uvela bi neko dugme kojim bi se ukazivalo na nepoželjno drugačije mišljenje, "report post" ili nešto na tu foru... srećom, toga ovde nema.
ficfiric Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 1 hour ago, Goranz said: Zbog ovakvih kao što je Pemblton uskoro nam više neće dolaziti turisti iz Burundija. +1
svashtabezneshto Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 18 minutes ago, ficfiric said: +1 ko ti je ovaj na avataru što je kompletirao neprijateljsku unifromu?
Mislilac Uskok Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Svi će da se vrate ovde, od kada sam ja otišao ono mesto više nema šarma.
pt 2.0 Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 1 minute ago, Mislilac Uskok said: Svi će da se vrate ovde, od kada sam ja otišao ono mesto više nema šarma. možda @Goranz stavi zavežljajčić na leđa i ode tamo. realno, posle tvojih postova njegovi su izlišni.
Goranz Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 4 minutes ago, Mislilac Uskok said: Svi će da se vrate ovde, od kada sam ja otišao ono mesto više nema šarma.
ficfiric Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 29 minutes ago, svashtabezneshto said: ko ti je ovaj na avataru što je kompletirao neprijateljsku unifromu? Neki navijac pred utakmicu Kosovo-Hrvatska
BWA Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 3 minutes ago, ficfiric said: Neki navijac pred utakmicu Kosovo-Hrvatska ciji je navijac?
Recommended Posts