Mil@n Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 1 minute ago, pt 2.0 said: zemlja je suštinski dalje nego ikada od 2000. od onoga što predstavlja EU, a bogami i od ulaska u EU. sve je to opsena, koja će da eksplodira. nismo se približili uređenju zapadnoevropskih zemalja. nismo postali tolerantniji prema gej populaciji i paradama nego što smo bili 2010. ovo je sve fejk. Pa naravno da promene nisu suštinske i duboko u svesti ljudi ali je svakako bolje da parade prolaze bez mesec dana ranije najava o krvoproliću. Ranije je i jebeni Đilas srao kako je parada sranje, a čovek je kao neki demokrata. Svi političari su koristili homofobiju naroda da politički profitiraju, manje je bitno bilo što su u isto vreme podsticali na nasilje i mržnju. Homofobija svakako nije iskorenjenja ali sam siguran da je barem malo manja nego u to "zlatno" vreme mržnje i otvorenih pretnji prema gejevima. Poenta je u lakoći kontrole ljudi, jedne godine je parada opsadno i ratno stanje, par godine posle prođe da niko nije ni znao. A homofobija nije iskorenjena ni u mnogo liberalnijim društvima od našeg, naravno da neće nikad biti ni ovde. I naravno da je i dalje ima koliko hoćeš, nažalost, ali barem nemamo situaciju kao od pre par godina, rekoh šta je poenta poređenja. Jeste fake dok neko ne zapali plamen opet, o tome i govorim. Ako toga ne bude, zaboraviće se i na pedere kao neki ne znam kakav problem društva. U suštini to je samo primer kako narod funkcioniše i koliko je podložan manipulaciji i indoktrinaciji, pozitivnoj i negativnoj.
Mislilac Uskok Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 14 minutes ago, dùda said: A ovo zgražavanje nad "pičkousti" i "džiberka", pa to je tek smehotres . Šta sve neću doživeti ovde. Obožavam ppp Dobro, zamisli da uđeš iz bilo kog razloga u politiku i da te neko proziva na račun fizičkog izgleda. Uhvate se nečega, ako zamuckuješ i nisi navikla na kamere, nazovu te recimo: mutava dziberka. Ljudi kažu, moramo tako, mora neki ventil, jer diktatura... pa ćemo prostotom protiv diktature! Ja mislim da ljudi vole tako da jedni druge nazivaju, navika još iz školskog dvorišta i vrtića, a autokratija im je samo izgovor zašto to rade i dalje u ozbiljnim godinama.
mraki Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Jasno je valjda da je to zbog njenog ponašanja, ne zbog izgleda.
Mislilac Uskok Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Meni žena deluje kulturno i sofisticirano. Malo trapavo i uhodavajuće u nastupu... Ali nimalo dziberski.
Filozof manijak Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Sofisticirano Mislim da je to ta reč koja opisuje privezak
mraki Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Sofisticirano pre svega... Ne bih dalje, nema svrhe.
Frank Pembleton Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Meni žena deluje kulturno i sofisticirano. Malo trapavo i uhodavajuće u nastupu... Ali nimalo dziberski. Žena je govno bezobrazno, lopov i hoštapler koja se svima userava u život.Ali nije džiber.Jer je džiber prevazišla odavno...Za takve ljude tek treba da se izmisle opisi...I svako ko je smatra za nešto drugo je vrhunsko đubre. Jer niko nije toliko glup da ne vidi šta je ona. ... Shiit has hit the fan...
Mislilac Uskok Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 (edited) 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Žena je govno bezobrazno, lopov i hoštapler koja se svima userava u život. Ali nije džiber. Jer je džiber prevazišla odavno... Za takve ljude tek treba da se izmisle opisi... I svako ko je smatra za nešto drugo je vrhunsko đubre. Jer niko nije toliko glup da ne vidi šta je ona. ... Shiit has hit the fan... Pa recimo da je ona neko ko je u politici tek 3 godine, na ovoj dužnosti tek 2 godine, a i neko ko postiže solidne stope rasta privrede. Sigurno da ima razloga da je ne voliš, ali mislim da ne zaslužuje ovakve reči. Edited January 13, 2020 by Mislilac Uskok
Goranz Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 (edited) Zbog ovakvih kao što je Pemblton uskoro nam više neće dolaziti turisti iz Burundija. Edited January 13, 2020 by Goranz
Leia Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 20 minutes ago, Goranz said: Zbog ovakvih kao što je Pemblton uskoro nam više neće dolaziti botovi sa Kurirovog sajta. Popravila
Time Crisis Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 27 minutes ago, Mislilac Uskok said: Pa recimo da je ona neko ko je u politici tek 3 godine, na ovoj dužnosti tek 2 godine, a i neko ko postiže solidne stope rasta privrede. Sigurno da ima razloga da je ne voliš, ali mislim da ne zaslužuje ovakve reči.
Mislilac Uskok Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Hoću reći da nije bezvredna kao gofno.
BWA Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 1 minute ago, Leia said: Popravila ne slazem se. moramo biti otvoreni za razlicita misljenja. nema potrebe da covjeka proglasavamo za bota sa kurirovog sajta, jer ti botovi nisu u stanju da sastave prostu recenicu, a kamoli da ovako lijepo pisu o aktuelnim temama. ne moramo se slagati, ali daj da trezveno diskutujemo...
Glass Joe Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 naravno, odmah se etiketira neistomisljenik na prvu loptu
Recommended Posts