gospa buba Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Ja sam napustio burundi zajednicu posle višegodišnjeg druženja jer su premijerki nadenuli nadimak dziberka. iju ja sam shockirana dobrodoshao novi-mozda-i-stari druze, bice ti nezaboravno sa nama sent from bubamoto
ToniAdams Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 u pravu je uskok. kake su ti misli takav ti je zivot.
Mislilac Uskok Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Ma da, ako kažeš da ljude ne treba nazivati mutavim dziberkama odmah si konzument pseudopsiholoških knjiga o samopomoći.
Goranz Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Čovek je barem opravdao svoj nadimak, za razliku od false advertisinga tipa Tihajeza, darling, Invisible Light, Filozof manijak, samo opušteno, gone fishing, nisam ja, omiljeni, Bogotac, Ayatollah, Tutankamon itd.
morgana Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 (edited) dziberka nije mutava, ima govornu manu druge vrste hrani trola da te ujede :( Edited January 13, 2020 by morgana
gospa buba Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 u pravu je uskok. kake su ti misli takav ti je zivot.ja sam kakav mi je ormar to ti je kao sledbenici krchaga i sandale sent from bubamoto
BWA Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 16 minutes ago, ToniAdams said: u pravu je uskok. kake su ti misli takav ti je zivot. sve je u glavi.
braca Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Svakoga dana, u svakom pogledu, sve više napredujem...
morgana Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 8 minutes ago, gospa buba said: ja sam kakav mi je ormar to ti je kao sledbenici krchaga i sandale sent from bubamoto e vidis, meni je ormar uvijek super, kad sam skrsena stvari mi stoje na stolici i krevetu. hocu da kazem, eksternalizuj, bice ti lakse
Ravanelli Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Zar nije to nekako i poenta Bowling for Columbine? Da mediji prave bolesno drustvo u stanju anksioznosti
villiem Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 (edited) 2 hours ago, pt 2.0 said: imam utisak da deo razloga leži u tome što smo zaista godinama bombardovani nasiljem i iritacijom od strane političkih elita, preko masmedija i tabloida, nadole. takođe imam utisak da drugi deo razloga leži u tome što retko ko od nas sagledava ličnu odgovornost za stanje u kojem se društvo nalazi, za ove metastaze. taj deo ljudske prirode mi je fascinantan. Ovo je reper, ako samo pogledamo seba svasta ce da bude tamo.Mislim da to jeste deo ljudske prirode ali da narodi ili grupe ili sta god, da je vece od jedan, u nekom trenutku naprave korak a da mi jos nismo, evo ja prvi(ja sam uvek veci od 1) Inace u pravu si za stav, pokazalo da ipak ne mozes da iskljucis sns, ne moze se udarati i nije u redu ali su izvuklji najgore u nama, po meni na njima je veca odgovornost Edited January 13, 2020 by villiem
Mislilac Uskok Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Kako najgore u vama, zar nije bila tvrdnja da su obe žene u sukobu naprednjakinje?
Malkmus Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 13 minutes ago, Ravanelli said: Zar nije to nekako i poenta Bowling for Columbine? Da mediji prave bolesno drustvo u stanju anksioznosti Ne u potpunosti.
villiem Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 3 minutes ago, Mislilac Uskok said: Kako najgore u vama, zar nije bila tvrdnja da su obe žene u sukobu naprednjakinje? ne znam, ko je to tvrdio..nisam stigao da procitam, sta ima veze ako su
ordi Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 (edited) ne mogu a da se ne zapitam šta neke od vas sa poganim jezikom razlikuje od prodavačice koju kudite. i verbalno nasilje je nasilje. Edited January 13, 2020 by ordi
Recommended Posts