morgana Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 7 minutes ago, Mislilac Uskok said: Ja sam napustio burundi zajednicu posle višegodišnjeg druženja jer su premijerki nadenuli nadimak dziberka. Ne može se mržnjom boriti za građanske vrednosti. oh :(
Goranz Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 9 minutes ago, Mislilac Uskok said: Ja sam napustio burundi zajednicu posle višegodišnjeg druženja jer su premijerki nadenuli nadimak dziberka. Ne može se mržnjom boriti za građanske vrednosti. Da nisi onda uzeo sobu u pogrešnom motelu?
Filozof manijak Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Ne može se eufemizmima izboriti sloboda
Mislilac Uskok Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 4 minutes ago, morgana said: oh :( Pa to, ljudi se ujedinjuju u internet mikrozajednice, gde se i dalje međusobno mrze, a ujedinitelj im je mržnja prema trećim licima. Nema stvarne empatije, iako se stvara privid bliskosti.
Mislilac Uskok Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Just now, Filozof manijak said: Ne može se eufemizmima izboriti sloboda Ma okej, ali nazivati nekog vaginoustim, a Anu mutavom dziberkom, nije način. Zar izrazi diktator i diktatorov privezak nisu dovoljno jaki? Nego mora da se mrzi na toj nekoj buvljačkoj mržnji.
Tihajeza Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 1 minute ago, Mislilac Uskok said: Ma okej, ali nazivati nekog vaginoustim, a Anu mutavom dziberkom, nije način. Zar izrazi diktator i diktatorov privezak nisu dovoljno jaki? Nego mora da se mrzi na toj nekoj buvljačkoj mržnji. Picousti nije nikakav izraz, već najobičniji precizan opis tog lica.
Filozof manijak Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Pusti sad semantiku u opskurnim internet kružocima. Obično mućenje vode i razvodnjavanje priče. Ljudima je potreban izduvni ventil od frustracije koja se nakuplja zbog sjebanog života. Diktatoru i njegovom privesku savršeno odgovara da se ljudi prazne po internetu i društvenim mrežama, sve dok se taj bes ne usmeri u realnosti ka sistemu i njegovim šrafovima. Zato on toliko i obraća pažnju na internet komentare anonimusa i raspiruje mržnju na istom,zato i armija botova i internet tim. Dok god narod ratuje i rantuje na netu, i ne odluči se na stvarnu akciju, On će jahati
Mislilac Uskok Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Nevezano za politiku ljudi mnogo gunđaju i mnogo emituju negativnu energiju. Svuda. Među kolegama, emituju negativnost bračnom partneru, deci, slučajnim prolaznicima. I nije to zbog Tita ili kralja, nego su naučeni. Ja bih zabranio javno emitovanje negativne energije isto kao što se postepeno zabranjuje dimljenje javnog prostora nikotinskim dimovima pušača.
ragasto Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Zabranio bi predsedniku pojavljivanje u javnosti? NIje to tako loša ideja...
Mislilac Uskok Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Da, svakako. On sve što kaže ne kaže spontano, nego vrši temeljna istraživanja javnog mnjenja. Zato zvuči samohvalisavo i neukusno.
Goranz Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 9 minutes ago, Mislilac Uskok said: Nevezano za politiku ljudi mnogo gunđaju i mnogo emituju negativnu energiju. Svuda. Među kolegama, emituju negativnost bračnom partneru, deci, slučajnim prolaznicima. I nije to zbog Tita ili kralja, nego su naučeni. Ja bih zabranio javno emitovanje negativne energije isto kao što se postepeno zabranjuje dimljenje javnog prostora nikotinskim dimovima pušača. Lepa ideja, doduše preduhitrio te je "Pokret za mlaćenje u svoja četiri zida".
BWA Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 ovaj uskok me toliko opusta i zabavlja da je to nevjerovatno. veci kralj se odavno nije pojavio na drustvenim mrezama. evo ja vec pola sata hvalim svog radnog kolegu. ranije to nisam radio.
Caligula Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 6 minutes ago, BWA said: ovaj uskok me toliko opusta i zabavlja da je to nevjerovatno. veci kralj se odavno nije pojavio na drustvenim mrezama. evo ja vec pola sata hvalim svog radnog kolegu. ranije to nisam radio. +1 ja ponukan ovim uskok ppp eksperimentom uzeo da probam grasak, jebote, nisam bio svestan sta sam propustao
Recommended Posts