Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Mislilac Uskok said:

Mržnja ima mnogo dublje uzroke. Sociolozi treba da istražuju. Npr. kad neko snimi lošu domaću seriju bude jedno 500 stranica hejta i zajebavanja, a kad snimi nešto dobro, onda uvrh glave bude jedna strana stidljivih pohvala. Ovde se ljudi puno mrze, puno kritikuju, a malo se hvale međusobno. Od detinjstva pa do zrelog doba.

Tvrdnja jeste malo pretjersna, ali nacelno se slazem

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tačno sam znao da je do televizora :fantom:

Posted

To je to, Emilija Popadić i Žarko Popara su uništili ovaj nekoć ponosni narod.

Posted
1 minute ago, maharaja said:

Jadan Boško, smeštaju mu da je fašista da bi ga ljudi mrzeli. To je sve mnogo "tužno" :frust:

Nije stvar u tome, već da se to planski i sistematski radi, od novinara, njihovih članova, spikera na tv-u, Vučića, svih stranačkih ljudi, ko god ga spomene, kaže Fašista Boško Obradović, pa čak i kad radi neke dobre stvari. Po nalogu i dogovoru, naravno.

Posted
55 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

to je do “arhitekture”, zato na buvljaku pogibija

Jbliga, ja volim da prošetam buvljakom (Zemun iza LUK oil-ove pumpe/Bubanj potok) baš zbog interekcije sa prodavcima, ima gomila super i duhovitih likova, uvek se fino isćaskam i izzezam. To mi baš super legne za opuštanciju. Nikad neko loše iskustvo, a svega par puta sam prisustvovao svađama. Naravno ima i nesimpatičnih likova ali po meni su pozitivci u većini.

Posted
2 minutes ago, maharaja said:

Fašista ne može da ima dobre stvari. SZS je sam kriv što se sa njim pojebao i namestio na volej

Ima li fašista u vlasti, šta misliš?

I to mnogo većih od Obradovića?

Posted
6 minutes ago, ToniAdams said:

u serijama je dakle fora

To sam dao primer jer su serije česta forumska tema.  Npr. promašaji sa Ravnom gorom i Nemanjićima, dobijaju daleko veću pažnju nego "pogoci" sa Senkama nad Balkanom i Korenima.

:fantom:

Ali to se može primeniti na bilo koju oblast. Ko će drugome priznati da je NEŠTO uradio, napravio, izumeo, usavršio, bez kritike, prikrivene ljubomore ili čak iracionalne mržnje. Ispada da se moraš non stop hvaliti, permanentno, bez prestanka samohvalisati, da bi neko uopšte uočio da napreduješ. Jer teško da će te drugi pohvaliti.

Posted

I šta misliš, koji su fašisti veći problem našem društvu, ovi na vlasti, ili ovi što su u opoziciji?

Posted
3 minutes ago, Filozof manijak said:

Ima li fašista u vlasti, šta misliš?

I to mnogo većih od Obradovića?

Ako ih ima, treba ih razotkrivati, ali bez onog čuvenog o vaginalnim usnama (kome je još to duhovito?), ili sa veljailić argumentima da psi nisu mazni prema lošim ljudima. Ja sam napustio burundi zajednicu posle višegodišnjeg druženja jer su premijerki nadenuli nadimak dziberka. Ne može se mržnjom boriti za građanske vrednosti. 

Posted

Proliv, jer je to znak da si bolestan :fantom:

Ali ok, sve dok vam smeta Obradović, a u fokusu vam nisu jurišni odredi (razni Levijatani, Miše Vacići, Obrazi, i Zavetnici) koje vlast koristi za prebijanje i zastrašivanje protivnika, nećemo se izvući iz ove septičke jame.

Posted
Just now, Mislilac Uskok said:

Ako ih ima, treba ih razotkrivati, ali bez onog čuvenog o vaginalnim usnama (kome je još to duhovito?), ili sa veljailić argumentima da psi nisu mazni prema lošim ljudima. Ja sam napustio burundi zajednicu posle višegodišnjeg druženja jer su premijerki nadenuli nadimak dziberka. Ne može se mržnjom boriti za građanske vrednosti. 

Razotkriveni su odavno, na čelu sa Predsednikom, ali ne vidim da bilo ko skreće pažnju na to. Bitan je Obradović :fantom:

Posted

On je protivnik teorije evolucije i u raspodeli karata, u tome što se zove višepartijski pluralistički sistem, dobio bi čitavo ministarstvo.