Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Ja u životu nikada ne bih od njega kupio kišobran.. jedino ako pada kiša.

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
2 minutes ago, Kenjeee said:

Ja u životu nikada ne bih od njega kupio kišobran.. jedino ako pada kiša.

promašio si temu.

Posted

Ma čini ti se.. tema su kalašture i šverceri. 

Posted (edited)

A odkud to da je kupovina robe sa Alija isto što i kupovina švercovane robe ili na bilo koji način nelegalna? @ordi

Inače mi je cela diskusija wtf, ne znam stvarno kako od žene koja pesniči komunalnu policajku napraviste simbol otpora SNS vlasti. Opasno smo sjebani kao društvo, opasno.

Edited by mraki
Posted
2 minutes ago, Kenjeee said:

Ma čini ti se.. tema su kalašture i šverceri. 

tema je opravdavanje nasilja.

odnosno suprotstavljanje tome.

Posted
4 minutes ago, mraki said:

A kako dodjosmo do toga da je kupovina robe sa Alija isto što i kupovina švercovane robe ili na bilo koji način nelegalna? @ordi

otkud znam, ne plaćaš carinu. il ima neki donji limit do kojeg se svakako ne plaća? 30 eur?

Posted (edited)

50€, u drugim zemljama je i viši limit.

Ali to je valjda sve u skladu sa nekim zakonom o trgovini, nije nelegalno.

Edited by mraki
Posted

aha, ok. uglavnom ne poručujem jer nemam kreditnu karticu, verovao ili ne, ali jednom sam platila karte za koncert new order u beču visa debitnom i sve okej.

kad mi treba nešto s alija, kažem bratu jer on svakako poručuje svašta odande.

Posted

Inače mi je cela diskusija wtf, ne znam stvarno kako od žene koja pesniči komunalnu policajku napraviste simbol otpora SNS vlasti. Opasno smo sjebani kao društvo, opasno.

Nije simbol otpora vlasti već pojedinac koji je komunalcima isporučio delić onoga što zaslužuju
Posted (edited)
28 minutes ago, copkillah said:

Nije simbol otpora vlasti već pojedinac koji je komunalcima isporučio delić onoga što zaslužuju

Inače ti nisam odgovorio na predhodni quote, odgledao sam epizodu MŽ, a znam i bez toga šta je komunalna policija, nemam dilemu oko toga...

Prosto nije ovde o k. policiji reč, ne odobravam pesničenje kao takvo. Prilično sam siguran da bi ova žena isto tako napala i nekog drugog. 
Što se napadnute žene tiče, iako imam problem sa postojanjem samih komunalaca, ona je samo radila svoj posao i ne slažem se da je dobila šta je zaslužila, problem je mnogo širi od nje same ili bilo kog kolege joj.

Edited by mraki
Posted
2 hours ago, pt 2.0 said:

- u životu nisam kupila stvari od uličnih preprodavaca. u životu nikada. hranu posebno. znači nikada. ni za vreme 90-tih.

- takođe nikada nisam kupila nikakvu robu sa ali ekspresa. jedino onlajn što sam kupovala su knjige sa amazon koma i avio karte. 

Nikako ne mogu da se odlučim;

source.gif

source.gif

Posted

Praštajte, meni smešno:

spacer.png

Posted
4 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Nikako ne mogu da se odlučim;

source.gif

source.gif

Šta tačno u činjenici da ne kupujem hranu kod nakupaca nego u radnjama trigeruje tvoje tankoćutno srce toliko da, iako nisi ama baš ništa napisao na temu, ulažeš jeziv napor i juriš sličice iz 101 dalmatinca po netu samo da bi se meni rugao i tako to - ruganje meni zato što ne dajem svoj novac nakupcima - pretvaraš u temu?

Jer, ukoliko sam ja i moj privatan život i način na koji se odnosim prema novcu i nakupcima tema, onda dozvoli da (metodom reciprociteta) iskoristim ovu priliku da ti saopštim da si mi jedan od retko ogavnih likova na ovom forumu. Da malo i ti budeš tema. Ne samo zato što zato što prema onom što pišeš deluješ glup kao kurac, nego i zato što imam dojam o tebi kao o prilično gadnom čoveku kojeg u širokom luku zaobilazim.

Having said that - ne nosim kape nikad, a ni kostime. Takođe mrzim male kratkonoge pse i pudlice, i da imam psa to bi bio ili neki džukac sa ulice, ili haski.

Posted
6 hours ago, pt 2.0 said:

vidi ovako, pošto ni ti nisi u stanju da razumeš napisano i nisi u stanju da ne učitavaš, a posebno ne znam sa kojim pravom meni pripisuješ dvojne aršine:

- u životu nisam kupila stvari od uličnih preprodavaca. u životu nikada. hranu posebno. znači nikada. ni za vreme 90-tih.

- takođe nikada nisam kupila nikakvu robu sa ali ekspresa. jedino onlajn što sam kupovala su knjige sa amazon koma i avio karte. 

- odnos komunalne policije načelno prema ljudima, niti branjenje komunalne policije NIJE BILO TEMA NI JEDNOG MOG POSTA NA OVOJ TEMI.

Ne znam kako je naglašavanje ovoga argument za bilo šta. Ne kupujem ni ja, ali to smatram samo srećnom okolnošću u životu. Nije to svima stvar izbora.