Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Goranz said:

Stokholmski sindrom.

To je zato što su i mene uvukli kao pomagača. Nosio sam "krmače" sa suncokretovim uljem na autobus ka Segedinu i čekao vajkrem kad se vrate..

A mogao sam i ja sad da kažem u životu nikada..

Oj živote.. :sad:

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ovo sa donjeg snimka je svaki komunalni policajac i vi što pričate o KoNkReTnOm sLuČaJu bi mogli malo da se saberete i da shvatite da je problem u SVEMU što komunalna policija radi. Da sutra svi iz zgrade u Makenzijevoj nestanu, bilo bi 0 civilizacijske štete.

Posted

ja sam naletela na ovaj još ogavniji snimak

Posted

7 minutes ago, ordi said:

kupila si bedž 1od5 miliona na ulici za koji prodavac nije platio porez.

zaista ne znam da li su ili nisu platili porez, niti u okviru čega prodaju te bedževe (stranka? 1od5miliona?), ali hvala ti što iznosiš stvari iz mog života javno. to je onako baš lepo.

eto to mi je greh. kupila sam bedž. i sveću u crkvi - ni oni ne plaćaju porez. a ni za lice ulice nisam sigurna - i to povremeno kupujem.

ako smo završili sa izvrtanjem mog života na postavu, da zaključim:

nokautiranje one žene je nedopustivo nasilje, koje se dogodilo pod okolnostima koje nisu do kraja poznate, ali ne upućuju na to da je prethodnog nasilja od strane komunalne policajke bilo (kačila sam primer člana zakona koji daje listu ovlašćenja u postupanju kom. pol.)

svako opravdavanje tog nasilja je za mene nedopustivo, a ljude koji to rade iskreno ne razumem nikako drugačije osim kao bezumnu rulju.

Posted
17 minutes ago, pt 2.0 said:

i da jeste - ne možeš je šutnuti pesnicom u glavu. mogla je nezgodno da padne i da ne ustane sa tog betona.

Možda bi i prodavačici deca umrla od gladi da ne prodaje stvari na ulici. Možda je na birou 5 godina. Možda je radila negde ali je dobila otkaz jer nije htela u stranku. Možda je napustila posao jer je neki Jutka volkao i pipkao. Možda je prodavačica prekršila ovlašćenja time što je krenula da joj otima lične stvari i ona se samo branila jer joj je to u torbi hleb za porodicu. 

Dakle, možda ide u oba pravca. Ovakvi ekscesi idu u rok /takve/ službe. Ovo nije Norveška već jebena Srbija. 

Što se mene tiče, svako ko ima bilo kakve veze sa SNS-om, saučesnik je u svemu što nam se dešava i krivac podjednak kao i glavna garnitura. Ova je milion posto neka stranačka prodana duša koja svoj posao nije dobila zato što je sposobna i spretna i kompetentna /mislim... Smeh.../ već jer je podobna i jedna od onih koja je pristala da proda obraz i budućnsot svoje dece i unuka da bi imala platu. I kao takva, zabole me ona stvar što je dobila pesnicu u glavudžu. Zabole me u meri u kojoj ne mogu da opišem.

Posted (edited)
2 minutes ago, Mil@n said:

Što se mene tiče, svako ko ima bilo kakve veze sa SNS-om, saučesnik je u svemu što nam se dešava i krivac podjednak kao i glavna garnitura. 

Ti nemaš nikakav dokaz da je ova žena u ikakvoj vezi sa SNS-om.

Jedino ko je pretio vezama sa vlašću je švercerka.

A ovo o podjednakoj krivici tek ne bih da komentarišem, osim da mi je drago da nisi sudija.

EDIT. ja uopšte ne morališem na temu zašto švercerka švercuje. samo na temu zašto švercerka nokautira. 

Edited by pt 2.0
Posted
3 minutes ago, pt 2.0 said:

zaista ne znam da li su ili nisu platili porez, niti u okviru čega prodaju te bedževe (stranka? 1od5miliona?), ali hvala ti što iznosiš stvari iz mog života javno. to je onako baš lepo.

daj bre pojnt, saberi se, sad stvarno.

ajde sad ja tebi da kažem da si na nekoj od prethodnih strana zamislila kako mi obijaju kola. zašto baš kola? zašto iznosiš javno da imam kola? daj, bre. over and out.

Posted
2 minutes ago, pt 2.0 said:

nokautiranje one žene je nedopustivo nasilje, koje se dogodilo pod okolnostima koje nisu do kraja poznate, ali ne upućuju na to da je prethodnog nasilja od strane komunalne policajke bilo (kačila sam primer člana zakona koji daje listu ovlašćenja u postupanju kom. pol.)

svako opravdavanje tog nasilja je za mene nedopustivo, a ljude koji to rade iskreno ne razumem nikako drugačije osim kao bezumnu rulju.

Samo da skontaš da ne postoji nedopustivo kada nasilniku uzvraćaš nasiljem. Sami su tu čorbu sebi zakuvali, svaki komunalac je nasilan i treba da bude neprijatelj svakom normalnom čoveku to je apsolutno jedini pristup kakav ta bagra zaslužuje. Uostalom ono cimanje kofera posle čega stvari padaju na ulicu i kada žena popizdi je takođe nasilno, ne znam kako ti je to promaklo. 

Posted (edited)
4 minutes ago, pt 2.0 said:

Ti nemaš nikakav dokaz da je ova žena u ikakvoj vezi sa SNS-om.

Jedino ko je pretio vezama sa vlašću je švercerka.

A ovo o podjednakoj krivici tek ne bih da komentarišem, osim da mi je drago da nisi sudija.

Nemaš ni ti da nije. A sa obzirom da i ti i ja vrlo dobro znamo koliko SNS vodi računa o svojima, kako ko dobija posao od najbanalnijih mesta čistačica i baba sera do mesta gde je  jako bitna vrhunska kompetencija (mislim o čemu pričamo, pa pogledati samo ministre), mislim da su mnogo veće šanse da sam u pravu. Daj jbt p.t, pa pogledaj tu ženu, ona je jebeni policajac pa makar i komunalni, da li stvarno misliš da je kompetentna za to što radi, da je dobila posao na osnovu toga, a to bi trebao da bude jedini kriterijum za tako komplikovan posao koji može da podrazumeva i upotrebu sile i situacije kao što je ova sa klipa? Nemoj zezati jbg. 

Edited by Mil@n
Posted (edited)
3 minutes ago, copkillah said:

Samo da skontaš da ne postoji nedopustivo kada nasilniku uzvraćaš nasiljem. Sami su tu čorbu sebi zakuvali, svaki komunalac je nasilan i treba da bude neprijatelj svakom normalnom čoveku to je apsolutno jedini pristup kakav ta bagra zaslužuje. Uostalom ono cimanje kofera posle čega stvari padaju na ulicu i kada žena popizdi je takođe nasilno, ne znam kako ti je to promaklo. 

Sa tvojim boldom se ne slažem.

Ne postoji such thing as "SVAKI X JE TAKAV I TAKAV".

Ne dolazi u obzir da se ljudi nokautiraju u glavu. Shvati to.

Nije mi promaklo,

Pročitaj član zakona. Ima pravo da je zadrži, ima pravo i privremeno da joj oduzme stvari. IMA PRAVO. PO ZAKONU.

Uzgred, mislim da je kofer bio otvoren, tj da rajsfešlus nije bio zatvoren i da su zato stvari poispadale. Nema šanse ni razloga da se ono pokida na onom mestu.

EDIT:

@Mil@n komunalna policija postoji od prethodne vlasti. ova zena je starija, pitajboga otkad je tu i kako je tu. koliko ja znam, SNS nije otpustao nikoga kad je dosao (smenio je rukovodstva), samo je dodavao svoje... ne znam da jeste SNS a ne znam ni da nije - ali posto ja svoje zakljucke ne vezujem za tu cinjenicu - ZA RAZLIKU OD TEBE - nije ni bitno da ja to znam.

Edited by pt 2.0
Posted

je l plaća porez ova što prodaje kape? i je l smo čuli plavu ženu da preti, ili smo do tog podatka došli kroz interpretaciju

komunalne inspektorke koja ima manufakturu kapa (mada, meni ono sa instagrama deluje kao roba sa alija).

Posted
1 minute ago, pt 2.0 said:

Sa tvojim boldom se ne slažem.

Ne postoji such thing as "SVAKI X JE TAKAV I TAKAV".

Ne dolazi u obzir da se ljudi nokautiraju u glavu. Shvati to.

Nije mi promaklo,

Pročitaj član zakona. Ima pravo da je zadrži, ima pravo i privremeno da joj oduzme stvari. IMA PRAVO. PO ZAKONU.

Uzgred, mislim da je kofer bio otvoren, tj da rajsfešlus nije bio zatvoren i da su zato stvari poispadale. Nema šanse ni razloga da se ono pokida na onom mestu.

Okej, ne slažeš se. A kako objašnjavaš to da smo do sada imali onoliko slučajeva gde su komunalci nasilni prema ljudima i naravno, gotovo isključivo prema ženama ili starcima? Jesi li videla nekad neki, makar plaćeni naslov tipa, komunalci pomogli, komunalci učinili dobro delo?

Posted
5 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

gđa baš ne deluje kao neko sa mad max pijace. kosa ošišana, ofarbana skoro(bez izrastakatm korektna šminka, ok garderoba za radno mesto...

a i kofer nije ona klasična kineska krmača koju koriste u 99.99% slucajeva

ovo na fotki nije neko za koga bih mogao da stavim ruku u vatru. tako ne izgledaju prodavci kontejnerskih stvari. nisam bio na vidikovačkoj pijaca al cenim da su jako slični onima kod starog merkatora pored kojih prolazim skoro svaki dan

F9E01B64-5302-41DB-8547-7CAEFFEDB444.jpeg.93c8ac36023be29a9779e7d34dfe9840.jpeg

spacer.png

Evo sredio sam ti ovo.. samo nisam mogao da nadjem onu ljubičastu diadora jaknu (onu sa dva lica)

..ali sad ima i izrastak!

Posted
Just now, copkillah said:

Okej, ne slažeš se. A kako objašnjavaš to da smo do sada imali onoliko slučajeva gde su komunalci nasilni prema ljudima i naravno, gotovo isključivo prema ženama ili starcima? Jesi li videla nekad neki, makar plaćeni naslov tipa, komunalci pomogli, komunalci učinili dobro delo?

Opet ti širiš temu sa konkretnog nasilja na uopštene komunalce i teraš me da diskutujem o nešto o čemu sam se jasno izjasnila da ga treba UKINUTI.

Posted

samo ne znam zasto se insistira na izrazu svercer

a pogotovo kako se doslo do toga da ovi "sverceri" imaju para

ja znam coveka koji iz slicnog kofera na pijacama prodaje uglavnom kisobrane

one najeftinije kineske

kupi na veliko, pa za zaradu od par desetina dinara po komadu prodaje

jel i on svercer? bogati svercer? koji moze, ali nece da plati pijacnu taksu?