Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
21 minutes ago, Mil@n said:

ko sa dva grama mozga bi zaposlio tu ženu da bude neki POLICAJAC jebote?! Makar i policajac na godišnjoj žurci u domu penzionera.

mreeeem :lolol:

inače je ceo post za +1

pitanje za pojnt: ovo što je blok rekao za kafanu i hiljadarku je tačno sve, osim što je druga pijaca u pitanju. poznaješ li nekog ko je radio ili radi na pijaci? 

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
2 minutes ago, Mil@n said:

Nemam pojma iskreno, mada se nešto ne sećam problema sa njima iz tog perioda, možda mi samo sećanje ne seže. 

Bilo ih je ne pitaj.I ja sam imao neke probleme sa njima ali se to tada lako resavalo.Mada sam misljenja da nam to nije ni potrebno ali ajde.

Posted (edited)
8 minutes ago, ordi said:

pitanje za pojnt: ovo što je blok rekao za kafanu i hiljadarku je tačno sve, osim što je druga pijaca u pitanju. poznaješ li nekog ko je radio ili radi na pijaci? 

moj pokojni deda je ceo život radio na pijaci. prodavao je neke masti za stare šporete.

drugoga nikoga lično ne poznajem.

koji je smisao tvog pitanja?

Edited by pt 2.0
Posted
1 minute ago, pt 2.0 said:

moj pokojni deda je ceo život radio na pijaci. prodavao je neke masti za stare šporete.

Nemojte više da uvlačite pt 2.0 u ovu diskusiju. Ona je naglasila da ni po koju cenu ne želi više da učestvuje i to što joj radite nije u redu.

Posted (edited)

jedva čekam sutra kad neko provali i okači na net da je bokserka u oo sns rakovica

ima da usledi lom mozga agresivne srbije

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

A u koferu vuče gaće kapilarnih glasača koje će im vratiti kada pokažu slike sa glasanja?

Posted
1 minute ago, Goranz said:

A u koferu vuče gaće kapilarnih glasača koje će im vratiti kada pokažu slike sa glasanja?

Jok more..pirinac i zejtin za glasove.

Posted
4 minutes ago, pt 2.0 said:

koji je smisao tvog pitanja?

da ne znaš šta uličnim prodavcima sve rade i kako im ne silaze sa grbače svakog jebenog dana. lepo vam svima kad kupite limenku nesa iz mađarske za 350 kinti umesto za 500 koliko je u veru na sniženju. tad nikom ne smeta švercer. da se razumemo, ne kažem da opravdavam šverc, al onda nemojte mi sa tim dvostrukim aršinima, prekinite da kupujete robu sa aliekspresa, nego lepo u radnju, pa kupi masku za telefon za 1000 din.

ovde treba ružičasti, između ostalih, da žari i pali dekadama dok se međusobno ne poubijamo. ni iva nije ustala, ni stanika, nema veze bacićemo oko na šittvit da vidimo šta vučko palamudi i oh da, ta presveta vrcava vedrana.

da, pesnica one prodavačice jeste bila pesnica očajnog i poniženog naroda kome je pun kurac svega. 

Posted

Meni Mama i Tata šverceri, tako smo preživeli 90-e.

A volim ih :sad:

Posted (edited)
12 minutes ago, ordi said:

da ne znaš šta uličnim prodavcima sve rade i kako im ne silaze sa grbače svakog jebenog dana. lepo vam svima kad kupite limenku nesa iz mađarske za 350 kinti umesto za 500 koliko je u veru na sniženju. tad nikom ne smeta švercer. da se razumemo, ne kažem da opravdavam šverc, al onda nemojte mi sa tim dvostrukim aršinima, prekinite da kupujete robu sa aliekspresa, nego lepo u radnju, pa kupi masku za telefon za 1000 din.

vidi ovako, pošto ni ti nisi u stanju da razumeš napisano i nisi u stanju da ne učitavaš, a posebno ne znam sa kojim pravom meni pripisuješ dvojne aršine:

- u životu nisam kupila stvari od uličnih preprodavaca. u životu nikada. hranu posebno. znači nikada. ni za vreme 90-tih.

- takođe nikada nisam kupila nikakvu robu sa ali ekspresa. jedino onlajn što sam kupovala su knjige sa amazon koma i avio karte. 

- odnos komunalne policije načelno prema ljudima, niti branjenje komunalne policije NIJE BILO TEMA NI JEDNOG MOG POSTA NA OVOJ TEMI.

da, pesnica one prodavačice jeste bila pesnica očajnog i poniženog naroda kome je pun kurac svega. 

pesnica prodavačice je bila nedozvoljeno nasilje za koje će, nadam se, odgovarati.

ne postoji NIKAKAV DOKAZ da je ta konkretna komunalna policajka ikoga reketirala.

i da jeste - ne možeš je šutnuti pesnicom u glavu. mogla je nezgodno da padne i da ne ustane sa tog betona.

ti principom rulje opravdavaš nasilje u situaciji o kojoj nemaš predznanje, a na osnovu situacija na pijacama inače.

uzgred, u korupciji uvek učestvuju 2 strane. ona koja prima 1 crvenu i ona koja daje 1 crvenu.

Edited by pt 2.0
Posted
1 minute ago, pt 2.0 said:

vidi ovako, pošto ni ti nisi u stanju da razumeš napisano

biram da ne čitam dalje od ovoga pošto bih isto mogla da kažem i za tebe

Posted
Just now, ordi said:

biram da ne čitam dalje od ovoga pošto bih isto mogla da kažem i za tebe

ajde ne lupetaj.

Posted (edited)

.

Edited by Goranz
Posted
14 minutes ago, Kenjeee said:

Meni Mama i Tata šverceri, tako smo preživeli 90-e.

A volim ih :sad:

Stokholmski sindrom.

Posted (edited)

@pt 2.0 ok, pročitala sam.

kupila si bedž 1od5 miliona na ulici za koji prodavac nije platio porez.

Edited by ordi