Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Inzpektorka obrisala twit, ali je okacila nekoga ko kaze "sirotilja treba da se razume, svi smo u istom loncu" etc.

Jesmo u istom loncu kurac.

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)
9 hours ago, Filozof manijak said:

Uvek na strani slabijih i ugnjetenih

Tako je druze.I meni se svidja ovaj nokaut.

Jebu jadne ulicne prodavce koje mogu,i od kojih ne mogu da uzmu kintu na kvarno.

Edited by Блок_64
Posted

Čekaju se toni i staklena brada. 

Ali ova riba je pro. 

Koji foot work

Koji zamah

Koja preciznost. 

Posted

Škola onog Balboe što je patosirao Operativca iz Zemuna.

Posted
3 hours ago, pt 2.0 said:

Ako biste izbacili iz jednačine SNS, u jednačini ostaju samo šverceri koji neće da plate dažbine da bi imali mesto na pijaci. Ti i takvi šverceri i švercerke su stariji od svake vlasti koju znam, tu su još iz vremena socijalizma, i nisu mi naročito omiljena ekipa za sažaljevanje.

Niko od ljudi koji su finansijski ugroženi i koje znam ne švercuje robu. Čiste kuće, rade 2-3 posla neka honorarna, ali nisu šverceri koji pesniče komunalnu policiju.

Toliko.

Plasim se da te malo realnost preskocila.

Kod nas na pijaci u 44-om bloku isto komunalci teraju svakodnevno tu sirotinju ili kako ti kazes svercere,ali ne svejer recimo na nekoliko mesta van pijaca uredno se prodaju na parking mestima voce i povrce od marta do oktobra.Kada zazimi nema ni njih.Njih komunalci ne teraju vec se sa njima nalaze u kafani kod milana mesara i za crvenu je sve ok.

Posted
2 minutes ago, Блок_64 said:

Plasim se da te malo realnost preskocila.

Kod nas na pijaci u 44-om bloku isto komunalci teraju svakodnevno tu sirotinju ili kako ti kazes svercere

jasno sam razdvojila švercere od sirotinje 

i rekla da idem sa teme, pa te molim da me ne kvotuješ, i da mi ne učitavaš.

o tome šta je moja realnost možeš da govoriš samo ukoliko me poznaješ lično. dakle - ne.

Posted
1 minute ago, pt 2.0 said:

jasno sam razdvojila švercere od sirotinje 

i rekla da idem sa teme, pa te molim da me ne kvotuješ, i da mi ne učitavaš.

o tome šta je moja realnost možeš da govoriš samo ukoliko me poznaješ lično. dakle - ne.

Dakle deo kako komunalni policajci pustaju svercere voca i povrca za crvenu da prodaju van pijace je ok i nije tema.

Ok ne poznajetem te upravu si.

Posted

Mojih pet centi, ne znam ništa o ljudima sa klipa i sl. 

Ne opravdavam nasilje, ali zamišljam situaciju u kojoj je do toga došlo. Da ova stvarno ima malu decu kući, da dođe po nekoj jebenoj zimi da proda neke jebene gluposti i zaradi par stotina dinara po artiklu. Onda dođu ova GOVNA da ih maltretiraju, pa krene da joj otima stvari, pa se stvari prospu po betonu, od kojih žena možda treba da prehrani decu - pa afekat i nabod. Dešava se... Možda sam naivan.

Ono što u takođe ne mogu da budem siguran, al dozvoliću sebi da budem takođe naivan:

- komunalna policajka sa slike sigurno nije dobila posao jer je sposobna za to što treba da radi i kompetentna već jer je u stranci i obezbeđuje dovoljno kapilarnih glasova kada treba. Znači, stavio bih život na panj da je tako. U protivnom, ko sa dva grama mozga bi zaposlio tu ženu da bude neki POLICAJAC jebote?! Makar i policajac na godišnjoj žurci u domu penzionera.

- komunalna policajka sa slike bi malo sutra bila revnosna u izvršavanju svojih zadataka da je trebala da otme kofer nekom jačem, muškarcu, ali isto tako i svojoj prijateljici, komšinici. 

- dok se u ovoj zemlji ne ide u zatvor za ubijanje ljudi (Mitrovićev sin, Babić, helikopter), pokušaj ubistva (novinar iz Grocke), učestvovanje države u valjanju droge (Jovanjica), dok su ministri osvedočeni prevaranti doktorantski i lopovi, zbog jasne korupcije i tetke iz Kanade, i jebenih petsto miliona drugih razloga koji nas koštaju milijarde, zbog doniranja informera, pinka u iznosima miliona evra, zbog jebene protekcije najvećih poreskih dužnika kao što je npr Mitrović - ljude treba pustiti da jebeno šveraju stvari sa aliekspresa kontam da prehrane porodice a ne da mlate milione. U protivnim, sasvim je normalno da ljudi pruže otpor i doživljavaju žute minute kao gospođa sa slike jer niko ne podnosi da ga neko jebe u dupe pogotovu kad te jebe u dupe država. Vučićeva država.

Mislim da se zaboravlja da Srbija ne da nije normalna država, već je jedna od najbolesnijih državnih sistema verujem na celom svetu. Nema ovde žena koja radi svoj posao, postojimo mi i oni, i parola snađi se. Jer sistem, zakoni, pravda, ustav je već Aleksandar Vučić iskoristio da obriše svoj čmar posle sranja. Ostaje bukvalno otpor, i parola snađi se. 

Ova žena će najebati, nema tu priče, al pesnica u glavu sistema, makar simbolično, uvek nekako prija da se vidi... A komunalna policajka jeste sistem,  i predstavlja sve loše u njemu, koliko je isti poremećen, koliko je licemeran, koliko ne postoji. Nek idu na savski nasip mater im jebem smrdljivu, neka ruše i iseljavaju one cunamije i sklanjaju kola sa staza, govna odvratna. Lako je šiljiti onu stvar na slepcima koj se jebavaju na minusu da zarade neku bedu! Uh!!!

Posted (edited)
11 minutes ago, Блок_64 said:

Dakle deo kako komunalni policajci pustaju svercere voca i povrca za crvenu da prodaju van pijace je ok i nije tema.

jesi li ti funkcionalno pismena osoba?

ako jesi, zašto me ovo pitaš? 

da li si u stanju da pročitaš i razumeš moje postove na ovoj temi koji se vrlo precizno odnose ISKLJUČIVO NA JEDAN JEBENI KONKRETAN DOGAĐAJ KOJI JE ZAVRŠIO NOKDAUNOM ?

da li si, takođe, u stanju da prestaneš da me kvotuješ ako te zamolim da to ne radiš?

šta je s vama, ljudi? 

@Mil@n to nije pesnica u glavu sistema. to je pesnica u glavu one žene, koja je mogla da ne ustane sa onog betona. ŠTA JE VAMA SVIMA?

Edited by pt 2.0
Posted (edited)
2 minutes ago, pt 2.0 said:

jesi li ti funkcionalno pismena osoba?

ako jesi, zašto me ovo pitaš? 

da li si u stanju da pročitaš i razumeš moje postove na ovoj temi koji se vrlo precizno odnose ISKLJUČIVO NA JEDAN JEBENI KONKRETAN DOGAĐAJ KOJI JE ZAVRŠIO NOKDAUNOM ?

da li si, takođe, u stanju da prestaneš da me kvotuješ ako te zamolim da to ne radiš?

šta je s vama, ljudi? 

Nista nije sa nama,ocigledno smo ludi.Ok ima i ignore opcja pa ne moram ni da te citam ni da te qvotujem.

Pozdrav.

Edited by Блок_64
Posted
2 minutes ago, Блок_64 said:

Nista nije sa nama,ocigledno smo ludi.Ok ima i ignore opcja pa ne moram ni da te citam ni da te qvotujem.

Pozdrav.

Da ste u rl, sad bi te ona udarila jer joj konstantno otimaš kofer nekvotovanja. I posle se pitamo odakle neželjene scene na pijacama.

Posted
2 minutes ago, Goranz said:

Da ste u rl, sad bi te ona udarila jer joj konstantno otimaš kofer nekvotovanja. I posle se pitamo odakle neželjene scene na pijacama.

:D

Tacno.Forum je kriv.

Posted (edited)
15 minutes ago, pt 2.0 said:

@Mil@n to nije pesnica u glavu sistema. to je pesnica u glavu one žene, koja je mogla da ne ustane sa onog betona. ŠTA JE VAMA SVIMA?

To je pesnica običnog čoveka kome je ispizdelo da ga jebe država i da se izdrkava na njemu dok svako ko je blizak stranci radi apsolutno šta poželi bez ikakvih posledica i odgovaranja za bilo šta, a rekao sam o kakvim se stvarima radi. 

Ona žena je mogla da priđe i kaže "ajde skloni se, moramo da vas sklonimo, idi negde drugde, vrati se posle" i sl, ali nije. Isto tako, mogla je i drugi posao da radi a ne da sa 60 godina glumi jebenog policajca a oborio bi je malo jači vetar. Siguran sam i da su komunalni policajci izmišljeni u jednom momentu da se namire stranački ljudi i obavezni glasovi. Ali pošto je gospođa komunalni policajac kontam da je dovoljno pametna da zna stanje u državi, kako živi "običan" čovek i šta njeni postupci mogu da postignu, ali je odabrala da služi sistemu, pa eto... Kontam da je prihvatila taj rizik da bi se nakačila na državnu sisu.

Edited by Mil@n
Posted (edited)
3 minutes ago, Mil@n said:

Siguran sam i da su komunalni policajci izmišljeni u jednom momentu da se namire stranački ljudi i obavezni glasovi.

Da ne zaboravio da ih je Djilas izmislio.Inace se slazem sa svim sto si napisao.

P.s i ne qvotuj p.t sta je sa tobom :laugh:

Edited by Блок_64
Posted
1 minute ago, Блок_64 said:

Da ne zaboravio da ih je Djilas izmislio.Inace se slazem sa svim sto si napisao

Nemam pojma iskreno, mada se nešto ne sećam problema sa njima iz tog perioda, možda mi samo sećanje ne seže.