pt 2.0 Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Just now, ordi said: e, pa nisam to rekla, pa nemoj da izvrćeš. pandur da služi podjednako svima. zakon za sve i u istom trenutku. nisi TO rekla, ali je TO direktna posledica onoga što jesi rekla. i što bi pandur služio da ga pesniče u glavu? ljudi likuju što je ova žena, koja ima pravo da zadrži osobu koja pravi prekršaj, i nju i njene stvari, dobila pesnicu u glavu. kao, to je pravda. ne, to nije pravda. to je pesnica u glavu ženi koja je pokušala da radi svoj posao. posao koji će ti možda sutra trebati.
Bradzorf Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 2 minutes ago, copkillah said: problem ove je samo što je očigledno nesposobna za posao koji radi Biti sposoban za paramilitarnu službu, za partijsku vojsku, hm?
copkillah Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 1 minute ago, pt 2.0 said: nisi TO rekla, ali je TO direktna posledica onoga što jesi rekla. i što bi pandur služio da ga pesniče u glavu? ljudi likuju što je ova žena, koja ima pravo da zadrži osobu koja pravi prekršaj, i nju i njene stvari, dobila pesnicu u glavu. kao, to je pravda. ne, to nije pravda. to je pesnica u glavu ženi koja je selektivno pokušala da radi svoj posao. posao koji će ti možda sutra trebati. eto, popravio sam ti to, da ne promašuješ suštinu cele priče ubuduće
pt 2.0 Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 3 minutes ago, copkillah said: Ponavljam, odgledajte Marku Žvaka i shvatite da su svi komunalci isti, to nije generalizacija, svi rade iste stvari i svi zaslužuju ovo što smo videli na snimku. to jeste generalizacija. i to opasna generalizacija. da zaključim, što se mene tiče - treba ukinuti komunalnu policiju i sve ove stvari treba prebaciti na policiju sa punim ovlašćenjema. ne podnosim rulju u koju se pretvarate. odoh sa teme.
Mark Rothko Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 7 minutes ago, SNARC said: Meni je super zanimljivo koliko se ljudi gade fizickog obracuna..ruku na srce, ni ja nisam rad kavzi ali.. Vrlo je moguce da jako, jako gresim..no, ovu vlast necete skinuti drugacije no ovako, pesnajom u njokalicu. U suprotnom..docekacete starost sa Vucicem na celu drzave. +1 I to države koja je šverc podigla na najviši nivo švercujući oružje i drogu (da se vratimo na Krušik i Jovanjicu).
Goranz Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Nema drugog objašnjenja nego da pt u slobodno vreme moonlightuje kao komunalna policajka.
copkillah Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Just now, pt 2.0 said: to jeste generalizacija. i to opasna generalizacija. da zaključim, što se mene tiče - treba ukinuti komunalnu policiju i sve ove stvari treba prebaciti na policiju sa punim ovlašćenjema. ne podnosim rulju u koju se pretvarate. odoh sa teme. Žao mi je, ali svojim dosadašnjim postupcima i ponašanjem nisu pokazali da grešim. Imamo više incidenata sa komunalcima nego sa pravom policijom, pametnom dovoljno.
ordi Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 1 minute ago, pt 2.0 said: nisi TO rekla, ali je TO direktna posledica onoga što jesi rekla. i što bi pandur služio da ga pesniče u glavu? ljudi likuju što je ova žena, koja ima pravo da zadrži osobu koja pravi prekršaj, i nju i njene stvari, dobila pesnicu u glavu. kao, to je pravda. ne, to nije pravda. to je pesnica u glavu ženi koja je pokušala da radi svoj posao. posao koji će ti možda sutra trebati. ma, gde je ta ista žena da radi svoj posao kad bahati bez tablica parkiraju na šinama ili pešačkom? ah, da, samo sirotinja je izgleda u njenoj nadležnosti. ali, nije sirotinja. ima šminku i nema izrastak. pa, jbt!
Goranz Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 8 minutes ago, halloween said: Sad još jedna trivija, inspektorka je završila Pravni fakultet posle okruglo 30 godina studiranja (1987-2017), podatak sa sajta PF. Toliko se trudila, nije ni čudo što je ovoj dami na uvo dreknula "Ko da dobije otkaz? u stilu " Kome duzme prase?!" Ova lepa gospođa sa pijace treba da dobije besplatno najboljeg advokata . Sedela za mašinom, šila? Dualno obrazovanje? Inspektorka je možda budućnost Srbije a ovde je stavljaju na stub srama.
Caligula Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Na tu temu, danas video neki vrlo besni glanc novi Audi gde ga nosi pauk i iskreno se iznenadio. Ali bas iznenadio.
kud u maglu Simoviću Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 olja bećković čita forum, sudeći po prvoj rečenici
Goranz Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Just now, Caligula said: Na tu temu, danas video neki vrlo besni glanc novi Audi gde ga nosi pauk i iskreno se iznenadio. Ali bas iznenadio. Verovatno pripada onoj našminkanoj gospođi.
Ravanelli Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Moram priznati da mi je dosta drago sto ne ucestvujem u raspravi. Bas ste se nacimali
El Guapo Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: gđa baš ne deluje kao neko sa mad max pijace. kosa ošišana, ofarbana skoro(bez izrastakatm korektna šminka, ok garderoba za radno mesto... a i kofer nije ona klasična kineska krmača koju koriste u 99.99% slucajeva ovo na fotki nije neko za koga bih mogao da stavim ruku u vatru. tako ne izgledaju prodavci kontejnerskih stvari. nisam bio na vidikovačkoj pijaca al cenim da su jako slični onima kod starog merkatora pored kojih prolazim skoro svaki dan Kupujem na vidikovačkoj pijaci i prolazim pored mesta incidenta, dotičnu nikada nisam video, a imam nadprosečnu sposobnost pamćenja likova. Na tom mestu prodaje jedna druga plavuša i lik sa Sholovim ulošcima.
Recommended Posts