Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

A vi svi koji branite komunalnu gamad, odgledajte ovo ako već niste do sada

E to je komunalna policija i da, svi su isti

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

gđa baš ne deluje kao neko sa mad max pijace. kosa ošišana, ofarbana skoro(bez izrastakatm korektna šminka, ok garderoba za radno mesto...

a i kofer nije ona klasična kineska krmača koju koriste u 99.99% slucajeva

ovo na fotki nije neko za koga bih mogao da stavim ruku u vatru. tako ne izgledaju prodavci kontejnerskih stvari. nisam bio na vidikovačkoj pijaca al cenim da su jako slični onima kod starog merkatora pored kojih prolazim skoro svaki dan

F9E01B64-5302-41DB-8547-7CAEFFEDB444.jpeg.93c8ac36023be29a9779e7d34dfe9840.jpeg

Posted (edited)

Meni je super zanimljivo koliko se ljudi gade fizickog obracuna..ruku na srce, ni ja nisam rad kavzi ali..

Vrlo je moguce da jako, jako gresim..no, ovu vlast necete skinuti drugacije no ovako, pesnajom u njokalicu. 

U suprotnom..docekacete starost sa Vucicem na celu drzave.

Edited by SNARC
Posted
Just now, mraki said:

Ali niko ne brani komunalce kao takve, samo nas ima koji ne stajemo u odbranu ove žene koja bije.

Evo pogledaj Marku Žvaka koju sam okačio, to je jedino čime se komunalci bave, tako da ću svakako da stanem u odbranu onoga ko ih bije.

Posted
5 minutes ago, copkillah said:

Hoću da pričam o dvostrukim aršinima jer posle tog slučaja, ne postoji nijedan jedini argument da iko ikada brani komunalce. Narod je toliko često najebavao od njih i jednom kada je sirotinja uzvratila, jebeno se pozivate na zakon? Pa oni prvi ne primenjuju poštovanje zakona kako to mora da se radi, zašto bi se onda bavili time šta je njima u ovlašćenjima?

Čoveče, NIKO NE BRANI KOMUNALCE kao množinu, kao nepotrebno uvedeni organ, kao ... whateva'.

Pričamo o KONKRETNOJ SITUACIJI KOJA SE DANAS DOGODILA.

U toj situaciji su konkretne odrasle osobe od kojih se svaka ponašala na određen način, od kojih izvestan broj tih ponašanja podleže zakonu.

Nisam pristalica toga da se starije žene pesniče u glavu, pa makar one bile i komunalne policajke.

Ne može tako.

Posted

da, kumse, ova žena tako ofarbana i našminkana je najveći problem u srbiji. na lomaču s njom! 

neka masnoglavog mitrovića još decenijama, neka.

Posted
12 minutes ago, ordi said:

kad zakon bude podjednak za SVE, onda nek krenu i švercere da teraju, nemam ništa protiv.

super.

ako ti obiju auto i odnesu radio, a ti poželiš to da prijaviš, da li ti je i onda u redu da ti pandur kaže: - izvinite, radim krupnije stvari, ovo su sitni kriminalci, nije bitno dok zakon ne počne da važi za sve. a i ne bih da me obijač šutne u glavu zbog sitnice.

Posted

2 minutes ago, pt 2.0 said:

super.

ako ti obiju auto i odnesu radio, a ti poželiš to da prijaviš, da li ti je i onda u redu da ti pandur kaže: - izvinite, radim krupnije stvari, ovo su sitni kriminalci, nije bitno dok zakon ne počne da važi za sve. a i ne bih da me obijač šutne u glavu zbog sitnice.

umm, policija upravo to i radi što si navela :lol:

Posted
3 minutes ago, ordi said:

da, kumse, ova žena tako ofarbana i našminkana je najveći problem u srbiji. na lomaču s njom! 

neka masnoglavog mitrovića još decenijama, neka.

nemoj da mi učitavaš nešto što niti sam napisao niti mislim, što znaš vrlo dobro

Posted
Just now, pt 2.0 said:

super.

e, pa nisam to rekla, pa nemoj da izvrćeš.

pandur da služi podjednako svima. zakon za sve i u istom trenutku.

tajkuni ne plaćaju milione poreza, bitno da srbiju najviše žulja ulična prodavačica.

Posted
2 minutes ago, pt 2.0 said:

super.

ako je šteta manja od 20k organ neće da se cima da juri lopove

Posted
3 minutes ago, pt 2.0 said:

super.

Ne daobog da ti ukradu radio iz kola..nasminkace drugacije izjavu ali ce navedeno da urade

Posted (edited)
16 minutes ago, Goranz said:

"Nemaju doktorat? Neka jedu..."

Sad još jedna trivija, inspektorka je završila Pravni fakultet posle okruglo 30 godina studiranja (1987-2017), podatak sa sajta PF.

Toliko se trudila, nije ni čudo što je ovoj dami na uvo dreknula "Ko da dobije otkaz? u stilu " Kome duzme prase?!"

Ova lepa gospođa sa pijace treba da dobije besplatno najboljeg advokata .

Edited by halloween
Posted

Ljudi, shvatite, ova komunalka što je popila po nosu je simbol svih komunalaca koji maltretiraju sirotinju. Nema tu izdvajanja, jesi ovakav ili nisi, problem ove je samo što je očigledno nesposobna za posao koji radi i što ne ume da bude bully i ja zbog toga zaista ne mogu da je žalim. Ponavljam, odgledajte Marku Žvaka i shvatite da su svi komunalci isti, to nije generalizacija, svi rade iste stvari i svi zaslužuju ovo što smo videli na snimku.

Posted
Just now, ordi said:

tajkuni ne plaćaju milione poreza, bitno da srbiju najviše žulja ulična prodavačica.

jer SAMO SE NAD NJOM ZAKON SPROVODI. Nad ostalima ne. Pa ko ne bi popizdeo.

Posle se cudimo pesnicenju. Prirodna reakcija, odraz zdravlja takoreci. Sad, da je nepromisljeno, jeste, najebace u konacnici.