Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

komunalka kriva. nesposobni i nekvalifikovani svuda.

nije postovala proceduru. kojim je to pravilnikom regulisano da se otima oko robe? ukratko nesposobna i neobucena za posao kojim se bavi. osim verovatno partijske knjizice.

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

daj brt pročitaj joj twit i par ispod pa komentariši

@Frank Pembleton +1

brt, sto me natera da procitam - pa ova je komunalna inspektorka??

Sta treba da procitam jos pa da promenim misljenje, daj link

Posted
Just now, braca said:

U mom rečniku to je sinonim za ciganku, al ništa, samo nastavite 

a šta je ciganka, kako se to definiše?

Posted
1 minute ago, braca said:

U mom rečniku to je sinonim za ciganku, al ništa, samo nastavite 

Ti ne znaš srpski jezik. Reč nema apsolutno nikakvu etničku odrednicu, niti je ikada imala.

Posted
Just now, levi said:

a šta je ciganka, kako se to definiše?

Kalaštura. Koliko na ovom forumu ima onih sa partijskom knjižicom što ništa ne znaju, to je strašno.

Posted (edited)
23 minutes ago, pt 2.0 said:

Nokautirana je komunalna milicija, a ova što iznosi detalje sa mužem a na snimku stoji pored njih u kapi i šalu je komunalni inspektor, što je i sama priznala urbi et orbi.

Ovo podvikivanje  službenog lica "ja da dobijem otkaz?!", prekoračuje granice službenih ovlašćenja upotrebom verbalne sile.

Edited by halloween
Posted

Sve je ovo dno dna ljudskosti, poraz srbije. 

Ovde normalan covek ne moze da bude ni na cijoj strani. iza svakog su teske price i zivoti. Pocev od aktera do posmatraca i snimatelja. 

Posted (edited)

@Caligula pokušava da je zaustavi da ne pobegne

Edited by beta kentauri
Posted (edited)
4 minutes ago, halloween said:

Nokautirana je komunalna milicija, a ova što iznosi detalje sa mužem je komunalni inspektor, što je i sama priznala urbi et orbi.

Ovo podvikivanje  službenog lica "ja da dobijem otkaz?!", prekoračuje granice službenih ovlašćenja upotrebom verbalne sile.

thnx, gledam sa telefona, i nije mi bilo jasno.

ali onda je ta ljubičasta kapica... komunalka u civilu? ili su ti inspektori normalno u civilu? pitam, ne znam.

pročitala sam dobar deo njenog thread-a, nikako da eksplicitno kaže šta je ona po zanimanju i šta je tu radila, pa sam ja skontala da je ona neka švercerka isto.

edit. recite kauboju da pokušava da je zadrži da ne pobegne, a ne otima joj kofer.

edit edita. rekla beta. 

Edited by pt 2.0
Posted (edited)

Ljubičasta je komunalna insepktorka, odmah se vidi, šta bi drugo mogla da bude osoba u civilu u pratnji milicije?

Edited by čekmeže
Posted (edited)
6 minutes ago, beta kentauri said:

@Caligula pokušava da je zaustavi da ne pobegne

Ma sve to jasno ali tu je i drugi komunalni polismen, van kadra, reaguje tek kad ova zena udara policajku (koja sasvim sama sprecava beg...) + komunalna inspektorka koja cak i ne pomaze policajki da ustane.

Boze kakva Brojgelovska/Boshovska scena, raspad sveta, dno svega.

Edited by Caligula
Posted
50 minutes ago, pt 2.0 said:

Komentar ti je neinteligentan.

Ne znaš bukvalno NIŠTA o pozadini i životima osoba na snimku. Bukvalno ništa.

Takođe ne znamo šta je prethodilo  ovoj sceni. Ne znamo da li je žena zamoljena da se spakuje i ode jer nema dozvolu za tezgu ili šta već, pa se oglušila o to.

I na kraju - ne, ne znamo da li je komunalna policajka SNS.

Treća žena sa snimka (tzv. ljubičasta kapica) tvrdi da je upravo plavuša pretila svojim vezama iz vlasti i jednoj i drugoj pre nokdauna.

edit.

@halloween jesi li sigurna da je i ona inspektorka a ne neka što tu prodaje? Ja ne mogu iz thread-a da zaključim... 

Možda mi je komentar neinteligentan, ali makar nisam poverovao u to da osoba koja nelegalno prodaje stvari na ulici ima veze u vlasti i policiji da nekome smesti otkaz.

Posted

I dalje, čisto kao ilustracija ličnosti ove inspektorke: