halloween Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Komunalna inspektorka tvituje, gde je MP kad je najpotrebniji?
pt 2.0 Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 (edited) 19 minutes ago, copkillah said: U pravu si, jadna partijska vojnikinja koja radi svoj posao samo kada treba udariti na sirotinju :( Komentar ti je neinteligentan. Ne znaš bukvalno NIŠTA o pozadini i životima osoba na snimku. Bukvalno ništa. Takođe ne znamo šta je prethodilo ovoj sceni. Ne znamo da li je žena zamoljena da se spakuje i ode jer nema dozvolu za tezgu ili šta već, pa se oglušila o to. I na kraju - ne, ne znamo da li je komunalna policajka SNS. Treća žena sa snimka (tzv. ljubičasta kapica) tvrdi da je upravo plavuša pretila svojim vezama iz vlasti i jednoj i drugoj pre nokdauna. edit. @halloween jesi li sigurna da je i ona inspektorka a ne neka što tu prodaje? Ja ne mogu iz thread-a da zaključim... Edited January 12, 2020 by pt 2.0
braca Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Važno je da pt zna da je jedna žena a druga kalaštura
pt 2.0 Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 (edited) 4 minutes ago, braca said: Važno je da pt zna da je jedna žena a druga kalaštura da. ima fina linija koja odvaja ta dva pojma - zove se pretnja da će policajka dobiti otkaz kad ona potegne svoje veze u vlasti, i pesnica u glavu. edit. I još nešto - pt živi u Srbiji i gleda to svaki dan. Mislim na kalašture koje prete svojim vezama u vlasti i koje su agresivne. Gledam to u bolnicama, gledam to na poslu, gledam to na ulici, gledam to po kraju. Ne poznajem istinsku sirotinju koja poseduje takvu vrstu agresije. Švercerke sa punim koferom robe (svoje) dovoljno drske da rade na crno nisu bespomoćna sirotinja. A ti veruj šta hoćeš. Edited January 12, 2020 by pt 2.0
kud u maglu Simoviću Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 3 minutes ago, braca said: Važno je da pt zna da je jedna žena a druga kalaštura na osnovu snimka, i ja bih stavio novce na tu tvrdnju
SNARC Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 2 minutes ago, pt 2.0 said: da. ima fina linija koja odvaja ta dva pojma - zove se pretnja da će policajka dobiti otkaz kad ona potegne svoje veze u vlasti, i pesnica u glavu. Pobogu.. Zena koja prodaje sa kofera u blizini pijace ce da sredi da neko dobije otkaz.
pt 2.0 Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 (edited) 4 minutes ago, SNARC said: Pobogu.. Zena koja prodaje sa kofera u blizini pijace ce da sredi da neko dobije otkaz. Nisam ja detektivisala da li laže. Nego da li je kalaštura. Da dodam - kalaštura, i to ona najgore vrste. To kažem zbog komentara: “čekaju me deca kući”* A da te nisu pomerili sa mesta šverceraja ne bi bio problem što deca čekaju? Dajte ljudi, padate na jeftin kič. *kod kuće ofkors, al citiram Edited January 12, 2020 by pt 2.0
Caligula Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 (edited) 14 minutes ago, halloween said: Komunalna inspektorka tvituje, gde je MP kad je najpotrebniji? Fine gospodje sa mekanim sisama su uvek na strani vlasti i sile jebeno neverovatno, ovde se podrzava komunalna policija i zavodjenje reda™ jer riba smrdi od repa. Interesuje me sta je ova komunalka htela sa ovim koferom da radi, valjda Robin Hud impuls, otima od bogatih i pomaze sirotinji. Komunalci su po diflotu govna, objasnio sam na primeru onog buvljaka kroz koji stalno prolazim. Jebu ljude koji za hleb nemaju, ali bukvalno nemaju. Psi. Govnari. Edited January 12, 2020 by Caligula
SNARC Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Sta je kalastura, uopste ? Kako se to definise ?
Frank Pembleton Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Jbga to je ta 1 generalizacija[emoji769]. Ne znamo ništa ni o jednoj ni o drugoj.Sećate se one plave istetovirane što je maltretirala onog momka?Za nju recimo ne bi obrvom mrdnuo da je dobila po njušci...Al jbga... Što napisa neko, strašno smo podeljeno društvo, ova bagra na vlasti to eksploatiše... ... Shiit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 3 minutes ago, Caligula said: Fine gospodje sa mekanim sisama su uvek na strani vlasti i sile daj brt pročitaj joj twit i par ispod pa komentariši @Frank Pembleton +1
villiem Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 nema dodela ovde, takoe sem sto ljubicasta ne pomaze koleginici(?), gleda onako, ok izgubismo coeka nismo rat
Goranz Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 2 minutes ago, SNARC said: Sta je kalastura, uopste ? Kako se to definise ? Sredovečna plavuša u trenerci sa vezama na najvišem nivou.
braca Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 5 minutes ago, SNARC said: Sta je kalastura, uopste ? Kako se to definise ? U mom rečniku to je sinonim za ciganku, al ništa, samo nastavite
Recommended Posts