kud u maglu Simoviću Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 59 minutes ago, villiem said: koliko juce je uniformisano lice moglo biti na istoj toj ulici sa drugim koferom a koliko sutra ce ulicni prodavac ozbiljno shvatiti svoje obaveze u kontrolisanju gradskog prevoza, samo huskac ostaje tu de je, al ko zna kaku on muku ima podelili su nas za medalju +1
Filozof manijak Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Baba Vanga da vam pozavidi na predviđanu razvojnog puta jednog/svakog uličnog prodavca.
Caligula Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 51 minutes ago, Glass Joe said: kako si dosao do ove racunice Ako su prvu milijardu izneli za cetiri godine, racunam da su sebi zadali milionche dnevno kao cilj. Moguce i da je vise, ali ovo je lepa okrugla cifra
Caligula Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 (edited) Izvini, slusao sam glasine pa sam naseo. Preko puteva srbije, epsa, telekoma (200 000 000 evra samo za koaksijalne kablove iz kopernikusa) , Bora onomad, namenske, monopola na trgovinu kompjuterskih komponenti, monopola na trgovinu automobilskih i kamionskih guma, koala, covecijih ribica i ostalih mogucih i nemogucih stvari sigurno da na dnevnom nivou uzmu par hiljada evra, ono, mashala. Uzmi bre pa racunaj koliko samo od svakoga iz tvoje porodice uzmu godisnje pa pomnozi sa sedam miliona. Milionche je cak i sitja, kada se sve stavi na papir. One milijarde iz MMFa valjda idu sirotinji. Jebeni Tonchev iz Nisa kupio za 17 miliona evra hotel cerkama za rodjendan. Sta mislis sta tek radi ova mafija? Edited January 12, 2020 by Caligula
Glass Joe Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Ne mislim ja nista dok ne vidim neke dokaze crno na belo
gospa buba Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 a shta proizvodi taj tonchev? mislim, to je lep kapital, nije valjda svoje pare dao sent from bubamoto
Caligula Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 4 minutes ago, Glass Joe said: Ne mislim ja nista dok ne vidim neke dokaze crno na belo Cek da skeniram
Caligula Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 (edited) 7 minutes ago, gospa buba said: a shta proizvodi taj tonchev? mislim, to je lep kapital, nije valjda svoje pare dao Mozda se bavi iventima, ovo otvaranje kosta brat bratu 100 000 evra. Kruzio i snimak zurke, sa Lukasom i Zeksom, milinka Edited January 12, 2020 by Caligula
Bradzorf Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Kapitalizam je super stvar, uvek pobeđuje jači.
pt 2.0 Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Sorry, ali ne mogu da budem na strani ove kalašture koja nokautira ženu.
copkillah Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 3 minutes ago, pt 2.0 said: Sorry, ali ne mogu da budem na strani ove kalašture koja nokautira ženu. U pravu si, jadna partijska vojnikinja koja radi svoj posao samo kada treba udariti na sirotinju :(
Goranz Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 12 minutes ago, pt 2.0 said: Sorry, ali ne mogu da budem na strani ove kalašture koja nokautira ženu. A mogla bi da podržiš sebe dok nasrćeš na Maju Gojković... kakvi dvostruki aršini.
kud u maglu Simoviću Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 od kud znaš da nisu simpatizeri (vojnici) iste partije? polizia comunale nije vučićeva izmišljotina. a to ko je čiji vojnik je apsolutno abitno ovde. i ova nesretna komunalka radi za 35 verovatno i ona ima tiće koje prehranjuje, staramajku kojoj su potrebni lekovi. i na sve to treba da trpi batine idiota koji očito krši komunalni red to što ona ne reaguje kod nelegalnih splavova, naprednjačkih kafana koje prave terevenke do zore nije do nje, već do onih iznad koji ne daju nalog za adekvatne reakcije kod kršenja komunalnog reda i mira
Recommended Posts