ragasto Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Ta bolest se proširila mnogo efikasnijim kanalima od društvenih mreža, bukvalno je svako ko je na stanici čekao autobus pored trafike primio informaciju. Mi joj za širenje nismo ni potrebni. Treba da se osudi, da, najeksplicitnije moguće. Da preskočimo Đilasa, može. U nekom procentu postoji taj posredni efekat širenja, mislim da je premali u odnosu na već postignut efekat i da osuda predstavlja jedini mogući odgovor. Reakcija bi trebalo da usledi od ministarstva koje se stidljivo oglasilo, i dalje su zgroženi su jer im su im do sada takve splačine prolazile ispred radara, oh strašno. Pošto im sasvim sigurno neće rebnuti kaznu koja bi trajno uticala na uređivačku politiku, ostaju samo individualna reagovanja. Neka svako smisli za sebe šta da radi, samo mislim da reagovanja usmerena ka ponovnom objavljivanju maše suštinu problema i da imaju efekta samo u izmaštanom New age Vice svetu u kome se saopštenjima i postavljanjima pitanja stvari menjaju. @Nesh
Filozof manijak Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 3 minutes ago, ragasto said: Pošto im sasvim sigurno neće rebnuti kaznu koja bi trajno uticala na uređivačku politiku, ostaju samo individualna reagovanja. Neka svako smisli za sebe šta da radi, samo mislim da reagovanja usmerena ka ponovnom objavljivanju maše suštinu problema i da imaju efekta samo u izmaštanom New age Vice svetu u kome se saopštenjima i postavljanjima pitanja stvari menjaju. +1
pbg12345 Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 ugledni doktor nauka Spoiler https://www.blic.rs/vesti/hronika/pucao-na-zenu-pred-decom-ona-pobegla-kroz-terasu-muskarac-koji-je-na-dedinju-pokusao/wyvjk0c zaboravih da li linkujemo blic ovde ako ne, brisite
Nesh Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 (edited) To sto ja necu objaviti ili ce Pera, Mika ili Laza objaviti, naravno, nema znacajnijeg efekta prema moci papirnatog smeca koje je to objavilo. Ne ma potebe za takvim "otvaranjem ociju" nama koji to "ne znamo". Ipak, mislim da je stvar elementarne ljudskosti, saosecanja i drustvene higijene ne objavljivati takve sadrzaje, bez obzira na domet naseg deljenja i uticaja. Ocigledno, mnogi se ne slazu sa tim. OK, neka svako postupa kao misli da je najbolje! Obezbediti pravnu podrsku zrtvi i porodici i tuziti za odstetu za svaki tekst i svaku fotografiju koju objave, to se svakako moze uciniti. Odstranjivati lesinare sa konferencija za medije, ne davati im izjave, pokusavati da se dodje do onih koji prosledjuju informacije, podnositi prijave protiv njih...Nece to, nazalost, dovesti do zatvaranja tog smeca, nece prestati curenje informacija iz istraga, niti ce zrtve i porodice zaboraviti svoju muku, ali ne treba odustati. Edited January 10, 2020 by Nesh
ragasto Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 4 minutes ago, Nesh said: To sto ja necu objaviti ili ce Pera, Mika ili Laza objaviti, naravno, nema znacajnijeg efekta prema moci papirnatog smeca koje je to objavilo. Ne ma potebe za takvim "otvaranjem ociju" nama koji to "ne znamo". Ipak, mislim da je stvar elementarne ljudskosti, saosecanja i drustvene higijene ne objavljivati takve sadrzaje, bez obzira na domet naseg deljenja i uticaja. Ocigledno, mnogi se ne slazu sa tim. OK! Obezbediti pravnu podrsku zrtvi i porodici i tuziti za odstetu za svaki tekst i svaku fotografiju koju objave to se svakako moze uciniti. Odstranjivati lesinare sa konferencija za medije, ne davati im izjave, pokusavati da se dodje do onih koji prosledjuju informacije, podnositi prijave protiv njih...Nece to, nazalost, dovesti do zatvaranja tog smeca, nece prestati curenje informacija iz istraga, niti ce zrtve i porodice zaboraviti svoju muku, ali ne treba zbog toga odustati. Kakvo crno otvaranje očiju, nije mi to bila namera. Razmena mišljenja, to je sve. Sad mi je palo na pamet - Đilas za svaku presudu dobija po 1000 evra, tu negde. Bez ikakvog javnog izvinjenja ili nečeg sličnog. Kada bi Monikina porodica tužila đubrad i dobila sporove, koliko bi oni mogli da dobiju? 2? 2.5 hiljade?
Hamlet Strašni Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Mislim da se u svakoj presudi traži i naloži objavljivanje presude. Što oni nevoljno i čine. Ček su ih naterai jednom da objave dva puta presudu, pošto prvi put nisu objavili celu...
ragasto Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 A, nisam to znao, hvala. Ima li izvinjenja? Tipa "Izvinjavamo se tom i tom, jer smo netačno bla bla...", pa da se to odmah pojavi na ekranu kada se otvori aplikacija...lepo bi izgledalo
foto Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 15 hours ago, Caligula said: mislim da je tiraz bukvalno pedeset puta manji od tabloidnog. Izracunaj. otprilike si tacan. djv ga malo pumpa, verovatno. a nin necu da brukam. odvikao se ovaj narod od periodicne politicke/news stampe tamo negde 92/93. i nikada se to nije oporavilo. ne mislim na plejboe, cosmoe, ellove i ostale licence. oni su druga prica. to kako funkcionise pretpostavljm da si upuceniji od mene.
copkillah Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 tako je, jebi sirotinju, a kad treba da radiš svoj pravi posao, nigde te nema
SNARC Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Vidi se narod zivi bolje i da su prosecne plate od 500 eura realnost cim ovoliko naroda navija za vlast. Ostro protivu kriminala.
kud u maglu Simoviću Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 48 minutes ago, copkillah said: tako je, jebi sirotinju, a kad treba da radiš svoj pravi posao, nigde te nema društvo je toliko konfrontirano od strane vladajućih kasti da je pitanje kada će implodirati glede ovog slučaja sa vidikovačke pijace, da ne bude zabune, nemam simpatije ni za jednu stranu. bolje reći za postupak ni jedne strane
Malkmus Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Inače, ta služba je promenila naziv u Komunalna milicija. Ponarodili se.
pbg12345 Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 (edited) "uhvati je, ubij je pendrekom" to je srbija danas 1/1 da ne gresim dusu, ali ako bih se morao kladiti, stavio bih novce na to da je glas koji to izgovara od ovog dede u crnom sto u nekom trenutku nestaje iz kadra Edited January 12, 2020 by pbg12345
Filozof manijak Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 33 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: društvo je toliko konfrontirano od strane vladajućih kasti da je pitanje kada će implodirati glede ovog slučaja sa vidikovačke pijace, da ne bude zabune, nemam simpatije ni za jednu stranu. bolje reći za postupak ni jedne strane Uvek na strani slabijih i ugnjetenih
Recommended Posts