Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)
10 hours ago, Nesh said:

mozda bi mogao pomisliti da bi se u Srbiji nasao kakav Serlok Holms koji ce i bez slikovitog sadrzaja i "citiranja" smeca zakljuciti o cemu i o kakvom se smecu sa kioska bi se moglo raditi.

Srbija je poznata po narodu koji ceni moc dedukcije i logickog zakljucivanja.

Ovo je btw. izaslo u tirazu od oko 200 000 komata i vrlo je vidljivo i bez Djilasa, vole ljudi ovo da citaju, narocito SVE DETALJE KAKO JE MUCIO DEVOJCICU jer ljudi su, worldvajd, u sustini morbidno radoznala govna.

Dakle svaka cast Djilasu na Twitu (najzad) ali i na interviuu koji je dao za novogodisnji NIN, i ne samo on - retko dobro izdanje, vredi ga kupiti. Tu su i Marinika i Jovo Bakic i reditelj Markovic i Aleksandar Obradovic mnogi drugi, ... mislim da je tiraz bukvalno pedeset puta manji od tabloidnog. Izracunaj.

Edited by Caligula
Posted (edited)

Naslovne strane na kojima se bezocno krse prava jednog deteta se jednostavno ne objavljuju jer se tako i u tim tvitovima, objavama itd...krse prava tog deteta, a smece postaje dostupnije i povecava mu se "tiraz".

Da li je vrlo i koliko vrlo vidljivo i bez tvitova i objava, to ti premeravaj, ja nemam uvid u te tehnikalije. Krse se prava deteta, neka te prenesene bljuvotine vidi i samo 2 i po pratioca, nevazno je.

Da li je Djilas, Pera, Mika ili Laza objavio te naslovne strane, nevazno je, ja sam video slucajno njegov tvit, pa sam ga pomenuo. Vazi za sve koji te slike kace, kao sto sam i napisao.

Okaciti naslovnu stranu na kojoj se jasno vidi slika deteta zrtve i jasno mogu da se procitaju navodni detalji iz istrage i to sta je zlocinac radio detetu je jednostavno neprihvatljivo bez obzira na pobude!

Da li je moguce da o tome treba da raspravljamo na PPPu? Da li bi ovde takav "sadrzaj" bio prihvatljiv?

Edited by Nesh
Posted

+1

"Usrani tabloidi objavili slike, na lomaču sa njima!"

:u tvitu objavi iste te slike:

:isuse:

Posted (edited)
31 minutes ago, Nesh said:

Naslovne strane na kojima se bezocno krse prava jednog deteta

Aman ne krse se samo na naslovnim stranama vec, mnogo bitnije, na stranama 3.4.5.6.7 i 8, sa sve fotografijama. Tako je vec duze vreme. I sad neko ko ima neku tezinu (nije baka prase) ukaze na problem a ti trazis dlaku u jajetu koje je vidno na svakom jebenom kiosku u Srbiji ako dodjes po papirne maramice ili cigare.

Pa jebote kako zamisljas razvoj situacije - Djilas napise "sram vas bilo sta stavljate u novine, krsite prava deteta" i sve je jasno, svi znamo sta su stavili. Ko to shvata - 5% ljudi? Sta je sa ostalima kojima je to normalna stvar? Koji kupuju ta govna, koji cak i ne kupuju nego im je, lobotomiranima, svejedno bas kao sto su im, lobotomiranima, svi isti?

Idi begaj, napravio Djilas stetu ovom nesrecnom detetu.

Ajde da cutimo svi, da ovo nazovemo normalnim jebiga jer trziste.

Edited by Caligula
Posted
19 minutes ago, Caligula said:

Mislim da dalje mozes i sam da raspravljas. Ne bih te ometao. Pozdrav!

Posted
2 hours ago, Caligula said:

Aman ne krse se samo na naslovnim stranama vec, mnogo bitnije, na stranama 3.4.5.6.7 i 8, sa sve fotografijama. Tako je vec duze vreme. I sad neko ko ima neku tezinu (nije baka prase) ukaze na problem a ti trazis dlaku u jajetu koje je vidno na svakom jebenom kiosku u Srbiji ako dodjes po papirne maramice ili cigare.

Pa jebote kako zamisljas razvoj situacije - Djilas napise "sram vas bilo sta stavljate u novine, krsite prava deteta" i sve je jasno, svi znamo sta su stavili. Ko to shvata - 5% ljudi? Sta je sa ostalima kojima je to normalna stvar? Koji kupuju ta govna, koji cak i ne kupuju nego im je, lobotomiranima, svejedno bas kao sto su im, lobotomiranima, svi isti?

Ajde da cutimo svi, da ovo nazovemo normalnim jebiga jer trziste.

da, I ON je napravio štetu tom detetu.

pre par nedelja je neki opskurni portal objavio priču o rektorki i njenoj partnerki, budalast tekst pun zlonamernih interpretacija,

na njihovom tviter nalogu je to bio jedini primećen tekst, jer su svi osetili potrebu da opljunu autora i portal, tako što će ga rt sa komentarom 'sram vas bilo', 'ološi', 'homofobi', 'pravda za rektorku' i slične stvari. stvarno su joj pomogli i zaštitili je, sigurno je bila presrećna što se na mrežama vrti nešto što bi bilo neprimećeno potpuno da nije onih koji je podržavaju. i stvarno misle da je podržavaju.

Posted
da, I ON je napravio štetu tom detetu.

pre par nedelja je neki opskurni portal objavio priču o rektorki i njenoj partnerki, budalast tekst pun zlonamernih interpretacija,
na njihovom tviter nalogu je to bio jedini primećen tekst, jer su svi osetili potrebu da opljunu autora i portal, tako što će ga rt sa komentarom 'sram vas bilo', 'ološi', 'homofobi', 'pravda za rektorku' i slične stvari. stvarno su joj pomogli i zaštitili je, sigurno je bila presrećna što se na mrežama vrti nešto što bi bilo neprimećeno potpuno da nije onih koji je podržavaju. i stvarno misle da je podržavaju.

Uhhh dobro je da ne znam za to, znači da se to govnarenje nije proširilo [emoji34]

A samo sam se pitao kad će to da izvuku...

... Shiit has hit the fan...

Posted

Ne može Đilas ovde da bude kriv. Krivi su oni koji su prosledili ludakovu izjavu medijima, i mediji koji su to objavili.

Jedino što je suviše blag u tvitu pošto postavlja retorička pitanja na koja svi znamo odgovore, pa i on. 

Posted

Jbt, koliko je ljudima ovde izmešten fokus konstantnom propagandom i ispiranjem mozga (na koje očigledno niko nije dovoljno imun)

Dakle, kako je Đilas napravio štetu detetu kad je tabloid izbacio takvu naslovnicu na net, i štampanjem hardcopy-ja?

Posted
11 minutes ago, Filozof manijak said:

Jbt, koliko je ljudima ovde izmešten fokus konstantnom propagandom i ispiranjem mozga (na koje očigledno niko nije dovoljno imun)

Dakle, kako je Đilas napravio štetu detetu kad je tabloid izbacio takvu naslovnicu na net, i štampanjem hardcopy-ja?

ljudi su prsli.

Posted (edited)

Pa Đilas jeste multiplikovao štetu, ali priča kako je Telegraf=Đilas je suluda. 

Edited by pacey defender
Posted (edited)

ne slažem se

da je samo izneo kritiku tabloida zbog naslovnice, ne kačeći istu u twit, opet bi neko ko je pročitao twit otišao na sajt Informera da vidi o čemu se radi. 

Multiplikator = 1

Po toj logici, najbolje da je oćutao i nije ništa napisao, jer tako ne bi skrenuo pažnju na naslovnicu, jel.

Edited by Filozof manijak
nepismenos
Posted

Sta ste se uhvatili za Djilasa, Djilasov tvit je bio samo povod komentara, jer sam ga prvo video. Govorim o svima (!) koji sire takve sadrzaje i time im, kakve god da su im pobude, povecavaju "tiraz" i cine ih dostupnijim javnosti.

Nema nikakve veze sa politikom, izborima, bojkotom, belim listicima, mostom, brzim prugama, letecim automobilima, jurenjem po ulicama...n, n+1...

Jednostavno je. Svako (hajde da za trenutak zaboravimo Djilasa) ko smatra da je takav sadrzaj neprihvatljiv i da najbezobriznije narusava prava jednog deteta ne treba da siri tu bolest.

Ili mozda svi treba da na svim svojim profilima na drustvenim mrezama okacimo te strane da se vide i da ih osudimo? Hm...rekao bih, mozda gresim, da je lako proceniti sta je ispravno.