Skyhighatrist Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Quote Rebić: Potragu za njim otežalo je to što se u više navrata nije kretao, već je boravio na jednom mestu.
mraki Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 (edited) Zar je tako teško ćutati? Edited January 6, 2020 by mraki
pbg12345 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 +je dnevno prelazio vise desetina kilometara a i istovremeno danima skrivao u unapred izradjenom sklonistu
villiem Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 skontao sam, to je isto ko sto vojnici marsiraju njih sto i sruse most, mislim ko bi reko da je to moguce al jeste
James Marshall Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 47 minutes ago, mraki said: Zar je tako teško ćutati? Nije srpski ćutati
Ratamahatta Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 U rangu s onim 'putevi ce biti prohodni ako ne bude napadalo snega.'
Time Crisis Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Zbunio ih genijalnom strategijom da se krije 10 metara od kuće dok su ga oni tražili na bugarskoj i rumunskoj granici
Bambula Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Pa u pravu je covek, kad se igraju zmurke prvi stradaju oni sto su neodlucni pa beze sa mesta na mesto.
Valk Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 5 hours ago, pbg12345 said: kad pomenu badnjake ovde kod mene skoro svaki automobil "okicen" i to neki vuku solidne ogranke Danas videh pajero interventne okićen Badnjakom. Imam kao komentar na to u glavi ali uopšte ne uspevam da se artikulišem, koliko je to psihodelično izgledalo.
pbg12345 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 axaxaxa savataju te interi odvale bubrege a onda pocaste pogacom, prekrstite se i sunete po rakiju zajedno jbt, mi komentarisemo da li je ok da ova ili ona zastava stoji na crkvi, a policija se kiti granama drveca
Barti66 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Paaaa... ostalo im od "potere berberina"...valjalo se neprimetno kretati u cilju što bržeg raskrinkavanja begunca te se zaboravilo skinuti nakon uspešnog okončanja akcije.
vememah Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 On 5.1.2020. at 20:12, ultra plasticni said: jel objavili da je devojcica silovana ili nisu? Quote Тужилаштво ће истрагу против окривљеног спроводити у правцу кривичих дела отмица и силовање, за које је запрећена казна затвора од најмање 10 година или казна доживотног затвора, навео је Радоњић, преноси Танјуг.
Recommended Posts