January 6, 20205 yr Quote Rebić: Potragu za njim otežalo je to što se u više navrata nije kretao, već je boravio na jednom mestu.
January 6, 20205 yr +je dnevno prelazio vise desetina kilometara a i istovremeno danima skrivao u unapred izradjenom sklonistu
January 6, 20205 yr skontao sam, to je isto ko sto vojnici marsiraju njih sto i sruse most, mislim ko bi reko da je to moguce al jeste
January 6, 20205 yr Zbunio ih genijalnom strategijom da se krije 10 metara od kuće dok su ga oni tražili na bugarskoj i rumunskoj granici
January 6, 20205 yr Pa u pravu je covek, kad se igraju zmurke prvi stradaju oni sto su neodlucni pa beze sa mesta na mesto.
January 6, 20205 yr 5 hours ago, pbg12345 said: kad pomenu badnjake ovde kod mene skoro svaki automobil "okicen" i to neki vuku solidne ogranke Danas videh pajero interventne okićen Badnjakom. Imam kao komentar na to u glavi ali uopšte ne uspevam da se artikulišem, koliko je to psihodelično izgledalo.
January 6, 20205 yr axaxaxa savataju te interi odvale bubrege a onda pocaste pogacom, prekrstite se i sunete po rakiju zajedno jbt, mi komentarisemo da li je ok da ova ili ona zastava stoji na crkvi, a policija se kiti granama drveca
January 6, 20205 yr Paaaa... ostalo im od "potere berberina"...valjalo se neprimetno kretati u cilju što bržeg raskrinkavanja begunca te se zaboravilo skinuti nakon uspešnog okončanja akcije.
January 7, 20205 yr On 5.1.2020. at 20:12, ultra plasticni said: jel objavili da je devojcica silovana ili nisu? Quote Тужилаштво ће истрагу против окривљеног спроводити у правцу кривичих дела отмица и силовање, за које је запрећена казна затвора од најмање 10 година или казна доживотног затвора, навео је Радоњић, преноси Танјуг.