*edited by mod Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Jako su neprijatni ovi izlivi Murarizma i renesanse. Vuce na antivaxx i ravnu zemlju. Svi su skontali da je namesteno i da su nasli lika da glumi. E sad zato bi branili polupismenog pedofila, ko bi pristao da glavi zatvor do kraja zivota u najgorim mogucim uslovima i kako bi to proslo kroz porodicu pravog i laznog pedofila a vala i njegovih advokata jbg to niko ne zna. Ali SNS namestio laznjaka... On topic, Boze me prosti ali na ovoj slici hapsenja mi malo baca na Teodosica.
halloween Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Citam recenziju za Cudo ruze Zana Zenea: "Zan Zene se stavio na stranu onih kojima je svaka milost odrecena jos od trenutka rođenja. Gadan je taj svet ljudi kojima spasa nema, koji su od prvog dana zivi lesevi, nebica bez buducnosti. Zeneova metafizika je skandalozna: ako za tebe nema oprostaja, onda si vec mrtav. Skandalozna je i njegova odluka da ima milosti za prokletnika, za prognanika iz sveta. Dovoljno je skandalozno vec i to sto daje rec nekome kome se ne moze oprostiti. Priznati da u osuđeniku ima nekog oblika lepote, uprkos izoblicenom licu, bezubim ustima, smradu tela, besmislenim tetovazama, neoprostivim postupcima, dati im mesto subjekta koji govori: sve to moze biti cin milosrđa."
napadaj Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 B92: Direktor policije: Ninoslav Jovanović otkrio detalje otmice http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=01&dd=06&nav_category=16&nav_id=1638484Roditelji Ninoslava Jovanovića su njegov nestanak prijavili u avgustu i MUP ga je od onda tražio. Međutim, za njim se tragalo kao za svakim punoletim licem, kaže Rebić, i dodaje da je opsežna potraga nastala nakon što se on doveo u vezu sa otmicu Monike Karimanović.Lol
Caligula Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 (edited) 8 hours ago, *edited by mod said: Jako su neprijatni ovi izlivi Murarizma i renesanse. Vuce na antivaxx i ravnu zemlju. Svi su skontali da je namesteno i da su nasli lika da glumi. E sad zato bi branili polupismenog pedofila, ko bi pristao da glavi zatvor do kraja zivota u najgorim mogucim uslovima i kako bi to proslo kroz porodicu pravog i laznog pedofila a vala i njegovih advokata jbg to niko ne zna. Ali SNS namestio laznjaka... +1 mnogo im pameti racunamo, mnogo ih precenjujemo, zato i mislimo da su neoborivi i jaki™ Kakva crna zavera, ovih 17 dana su bili dani sramote za njih. Radnik gradskog zelenila krije se u krugu od 10km a oni prave poteru ka Bugarskoj. Da je bolje isplanirao stvar, moglo je ono dete pored ovakve milicije da bude pronadjeno i nekoliko meseci kasnije. Sa sve pricama tabloida o Komandosu iz Malche. U Rumuniji su smenili (narod je smenio) ministra policije pre nekoliko meseci, ako se dobro secam, zbog slicnog slucaja (sa smrtnim ishodom)... ovde se zahtev za smenu ne pominje cak ni u bablu druge Srbije. Niko u ovoj drzavi nije nevin niti normalan (gde racunam i sebe) sem one sake jada koja se svake subote okuplja kod filozofskog. Oni imaju napismeno da su patriote, svi mi ostali smo ili babe pored furune ili zombiji. Edited January 6, 2020 by Caligula
JozoMujica Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 40 minutes ago, napadaj said: Međutim, za njim se tragalo kao za svakim punoletim licem, Drugim rečima, nije se tragalo.
Frank Pembleton Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Pa to, meni pao na um taj ministar šta god u Rumuniji...Voleo bih da vidim sad ove što izigravaju moralne gromade, pa i Jurića, da se oglase oko odgovornosti MUP oko trajanja potrage,.Ali ne Jurić ganja ljude po tviteru koji imaju zamerku SPC zbog dvoličnosti.SPC koja je "sigurna kuća" za onog pedofila dole... ... Shiit has hit the fan...
levi Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 14 hours ago, Блок_64 said: Da nije krenuo po badnjak ne bi ga ni nasli. ima smisla, manijak sigurno nije ateista, drugosrbijanac to se sve regrutuje iz istog poola Spoiler
pbg12345 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 (edited) kad pomenu badnjake ovde kod mene skoro svaki automobil "okicen" i to neki vuku solidne ogranke po pravilu sto vec krs, to vece drvo vuce neki deda na traktoru proterao ogromno drvo, ubedjen sam da nista ne vidi od njega jel mi se cini ili je bio neki slucaj havarije automobila sa badnjakom unazad 2,3 godine? Edited January 6, 2020 by pbg12345
J-♣ Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Svaki put kad čujem ili pročitam izjavu Rebića ja umirem od smeha. Kako ta njuška ovih dana briljira.
Time Crisis Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 12 hours ago, *edited by mod said: Jako su neprijatni ovi izlivi Murarizma i renesanse. Vuce na antivaxx i ravnu zemlju. Svi su skontali da je namesteno i da su nasli lika da glumi. E sad zato bi branili polupismenog pedofila, ko bi pristao da glavi zatvor do kraja zivota u najgorim mogucim uslovima i kako bi to proslo kroz porodicu pravog i laznog pedofila a vala i njegovih advokata jbg to niko ne zna. Ali SNS namestio laznjaka... 4 hours ago, Caligula said: +1 mnogo im pameti racunamo, mnogo ih precenjujemo, zato i mislimo da su neoborivi i jaki™ Pošto su inače istinoljubivi i ne bi ništa slagali ni namestili, pravo čudo što im ljudi ne veruju na keca?
*edited by mod Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Pošto su inače istinoljubivi i ne bi ništa slagali ni namestili, pravo čudo što im ljudi ne veruju na keca? A ne nego smo mi nebeski narod, pa nas može jebavati samo ultra zajebana i namazana SNS kasta doletela sa Alfa Kentaura koja kada ne može da uhvati malčanskog džedaja u ataru od 5 sela, uzme pa napravi klona. Ali jbg ne možeš ti Belom i ostalim prosvećenim doakati, to je lažni silovatelj I gotovo. Sent from my H3213 using Tapatalk
Milošica Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 4 minutes ago, rođeni said: retko ko mi ide na onu stvar kao jurić Zbog čega tačno?
mire Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 mnogo se trti preko svoje tragedije, on je i tužilac, i sudija, i porota i niko ne može ni da prismrdi da da svoje mišljenje ako nije isto kao njegovo, jer, ah, nije kompetentan, tj nije mu dete ubijeno i to eksplicitno naglašava a i deluje mi kao loš čovek, moje mišljenje
čekmeže Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 1 hour ago, pbg12345 said: kad pomenu badnjake ovde kod mene skoro svaki automobil "okicen" i to neki vuku solidne ogranke po pravilu sto vec krs, to vece drvo vuce neki deda na traktoru proterao ogromno drvo, ubedjen sam da nista ne vidi od njega jel mi se cini ili je bio neki slucaj havarije automobila sa badnjakom unazad 2,3 godine? Pripite horde su jutros išle sa Fruške gore, u dva navrata su mi malo uleteli u makazice. Naravno da sam posle naišao i na saobraćajku, 1 je udario auto ispred u koloni aj da ga je čuknuo nego je odvalio ceo prednji deo, nisam mogao da prepoznam marku auta. Pored puta stoje mahom golobradi mladići.
Recommended Posts