Ravanelli Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Just now, ultra plasticni said: Nisam detaljno pratio medije, jel objavili da je devojcica silovana ili nisu? Ja hteo ovo isto da pitam, al nekako mi lose bilo
mraki Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 (edited) Ubrzo nakon sto je pronadjena, neko je javio da nije. Nadam se da je istina, ali ne verujem nista tabloidima. Kasnije nisam pratio. Edited January 5, 2020 by mraki
halloween Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 E baš mi je drago što im je neko lepo zapretio i nisu ni pisnuli na tu temu. Jedino što je otac devojčice izražavao želju za nekakvim kaznama, pa ga je neko poučio te je kasnije preformulisao na "ne znam koja je, al nek je najteža".
đorđe geprat Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 ove naše bezbednosne službe su jake samo u političkim obračunima. našli ga pored kuće.
mustang Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Neko je odavde i rekao da ce ga naci pored kuce
JozoMujica Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 30 minutes ago, ordi said: izgleda da ga ne poznaju ni ovi što su ga već jednom, il koliko puta već, osuđivali pa puštali ?
Ravanelli Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Jel ovaj lik radio na groblju? Onda ovo prakticno znaci da se predao, a ne da su ga uhvatili
JozoMujica Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 16 minutes ago, ordi said: pravo, mislim Pa dobro bre, Nautilus se ubi ovde objašnjavajući da ga niko nije "pustio" već da je do kraja odslužio sve kazne na koje je osuđen.
gone fishing Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 odrukale ga komšije u čijem seniku je prespavao, a uočili su ga kada je izlazio iz istog poguren kao nindža pokazali su i neku kao zemunicu, a na groblju su ga uhvatili kada je otišao da tamo pronađe neku hranu (pretpostavljam da se ovih dana ostavlja tamo hrana za mrtve), laknulo je i njegovim suseljanima kojima je navodno ovih dana krao hranu...
ordi Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 1 minute ago, JozoMujica said: Pa dobro bre, Nautilus se ubi ovde objašnjavajući da ga niko nije "pustio" već da je do kraja odslužio sve kazne na koje je osuđen. trebalo bi neko da ume da proceni može li ta osoba napolje ili ne. šta sad to vredi kad je još jedan život unakažen?
Tihajeza Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ma mogli su i da ga roknu. šta koji moj, sudije, advokati, veštaci ”ja da ga hranim, a on da uživa u zatvoru, izađe, opet otme dete i tako nekoliko puta.” pa da.
Блок_64 Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 2 hours ago, djordje geprat said: ove naše bezbednosne službe su jake samo u političkim obračunima. našli ga pored kuće. Da nije krenuo po badnjak ne bi ga ni nasli.
James Marshall Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Kakvo blamiranje, bolje da ne objavljuju slike da je lik u ovakvom stanju vukao za nos 16000 policajaca koji jure Džordža 20 dana. I onda kao čudno što nam obučeni špijuni po par godina vršljaju ispred nosa i da mi saznajemo nakon pola godine da više nisu u Srbiji. Ovdje čovjek na ivici egzistencije tri sedmice bježi diviziji ljudi na području 3 polupusta sela.
Recommended Posts