January 5, 20205 yr 7 minutes ago, Filozof manijak said: Šta je ovo? jel to tvrde da su uhapsili lažnjaka? Lazni doktor uhapsio laznog berberina..
January 5, 20205 yr Iskreno, ja kad sam video sliku sa hapšenja pomislio sam jer realno da je ovo isti lik sa slike koju su objavili.. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
January 5, 20205 yr Svaka cas anonimnom Bori sto je raskrinkao ovaj pokusaj prevare. Po komentarima vidim da su ljudi progledali. Nije za dzabe sebe nazvao osvescivacem sirokih narodnih masa..
January 5, 20205 yr mislim da je hteo da kaze da mu je Malchijada prijala i da mu je porasla bujna kosa.
January 5, 20205 yr Fotke pre hapšenja: Quote 27.12.2019. NAJNOVIJA FOTOGRAFIJA: Ovako sada izgleda MALČANSKI BERBERIN kurir.rs/crna-hronika/3383381/najnovija-fotografija-ovako-sada-izgleda-malcanski-berberin-dobro-ga-pogledajte-ako-ste-ga-videli-odmah-pozovite-192 Fotka posle hapšenja:
January 5, 20205 yr ma nemojte se zezati, to je taj covek. ostario, smrsavio, zabradavljen i pretucen, ali taj. ona prva slika je dve godine stara
January 5, 20205 yr gustina kose moze da bude problematicna. lice nakon 2 nedelje bezanja i nejedenja se izmeni prilicno.