3opge Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 super su bricine slike kako lezi na zemlji okruzen cizmama policajaca.
nautilus Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 brate mili, on je na tom groblju kopao grobove, to mu je maltene pod prozorom. i nisu ga mogli naci au kakva skupina debila
Filozof manijak Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 (edited) prerušio se u mrtvu babu edit; spektakularan prenos nesposobnosti policije, to mi je glavni utisak ovog slučaja Edited January 5, 2020 by Filozof manijak
Dankan Ajdaho Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Nama bi trojica obučenih terorista diglo pola zemlje u vazduh.
Barti66 Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Nemam pojma gde bih ovo okačio ali ispomeralo me za celu nedelju unapred.
Time Crisis Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 19 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Nama bi trojica obučenih terorista diglo pola zemlje u vazduh. Trojica obučenih terorista bi ovde instalirala čitavu fantomsku vladu s kojom bi posle pravili dilove i malo pomalo preuzeli čitavu zemlju
halloween Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 (edited) 1 hour ago, vememah said: Nešto se poremetilo, Pink objavljuje najpre fotografije devojčice na nosilima u vozilu HP, a sad i osumnjičenog okrvavljene glave i izbezumljenog pogleda. Edited January 5, 2020 by halloween
gospa buba Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 shta se promenilo?ja sam izgubila malo osecaj za ovaj brlog sent from bubamoto
levi Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 i naravno nije bio naoružan, nije pružao otpor, nije nikog povredio, nije pokušao samoubistvo, niti ubijen dosta jak antiklimaks za krvoločne tabloide i uvek žednu publiku
ragasto Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Javna podjebavanja u okviru SNSa jesu novost; kao što je Zorana nedavno otpisala Bizonu - nećemo javno o neslaganjima. Izgleda da se nešto stvarno kuva...
Filozof manijak Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Šta je ovo? jel to tvrde da su uhapsili lažnjaka?
Recommended Posts