Barti66 Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 (edited) Da obiđu,ali naoružani, pa da eventualno bude građansko hapšenje (kada oni već neumeju) Edited January 3, 2020 by Barti66
SNARC Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Devojcicu su i nasli ljudi koji su dosli da provere kucu u kojoj niko ne zivi. Ide se na "Useri me, nano, opet" opciju.
3opge Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 ma sad je bezopasan, potrosio je metke u lovu za hranu.
mraki Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Ali oni su njemu bukvalno bili za petama u momentu kad je devojčica pronadjena. On jedan, stotine specijalaca koji ga opkole. Ne kapiram kako se nakon toga opet dodje u situaciju da ga traže u okolnim gradovima i krugu od ko zna koliko kilometara.
Tsai Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 (edited) Zato sto ga nisu opkolili nego su je pronasli cale i sin koji su otisli da ispuste vodu iz cevi na vikendici Da unesem malo optimizma, tipujem na to da se smrzo negde u pripizdini nekoj Edited January 3, 2020 by Tsai
mraki Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Pa da, i on je tad zbrisao, a ovi su ubrzo stigli na lice mesta. Znači, nije imao neku veću prednost, bili su mu za petama. A sve da je imao i ne znam kakvu, oni su obučeni, brojčano neuporedivo jači, raspolažu valjda i nekom opremom...
Lena Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Trebalo im je oko 20 minuta da stignu kad su im javili da su pronašli devojčicu. Bar je tako rekao onaj čovek koji ih je pronašao.
Filozof manijak Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Ko zna koliko je vremena proslo od trenutka kada je vlasnik vikendice ušao u istu, i kada je berberin zbrisao, do dolaska policije i potere. Negde sam pročitao da su stigli posle 2-3 min, a negde posle 20ak min. Ništa im ne verujem, verovatno je da su okasnili nekih pola sata, što je ovom dalo dovoljno vremena da se izgubi, a i teren mu je poznat (majčino selo). Ne bi me iznenadilo da ima i jataka u okolini koji ga krije.
Tsai Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 (edited) Ne vidim ijedan motiv tom potencijalnom jataku jer ce biticna stubu srama i vrv robijati cim uhvate ovog govnara. Jedino ako je isto neki teski psihopata u pitanju Edit: btw, jel neko detaljno pretresao kucu njegovih roditelja, brata, rodbine?valjda bar to moze sa nalogom jbt. Edited January 3, 2020 by Tsai
Venom Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 6 hours ago, nautilus said: Ma nista. Da prostis nije mi NJ nit u rodu rod nit pomozi Bog. Pomalo i diskusije radi pokusavam drzati drugu stranu i lupati da je problem mnogo dublji od jednog manijaka. Nije to za nas. Mi smo vise za cekanje da se nesto desi, pa da onda kaznjavamo. Pa ako to ne deluje, da uvedemo drakonske kazne, a odmah nakon toga i drakonskije. I kad te ne deluju, da predjemo na najdrakonskije.
Recommended Posts