nautilus Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 9 hours ago, Nesh said: Mislim da je nasa Tiha Jeza sve rekla. jebale nas olaksavajuce okolnosti, govno treba neutralisati. Izvini, Nautiluse. Ma nista. Da prostis nije mi NJ nit u rodu rod nit pomozi Bog. Pomalo i diskusije radi pokusavam drzati drugu stranu i lupati da je problem mnogo dublji od jednog manijaka. Sto se tice neutralisanja, novine pisu da je naoruzan i toplim i hladnim oruzjem, opasan, ovakav onakav. Mogu da se kladim da nema pistolj. Jednostavno se stvara atmosfera gde je opravdano da ga policija rokne.
pbg12345 Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 2 minutes ago, nautilus said: Ma nista. Da prostis nije mi NJ nit u rodu rod nit pomozi Bog. Pomalo i diskusije radi pokusavam drzati drugu stranu i lupati da je problem mnogo dublji od jednog manijaka. Sto se tice neutralisanja, novine pisu da je naoruzan i toplim i hladnim oruzjem, opasan, ovakav onakav. Mogu da se kladim da nema pistolj. Jednostavno se stvara atmosfera gde je opravdano da ga policija rokne. sustina a i gadna je ova atmosfera gde maltene "giljotina" jasno dolazi kao zadnji cin i sad smo u iscekivanju kapiram da bi uzivo "neutralisanje" probilo sve rejtinge gledanosti ikad
Lena Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Nije baš da nam treba da živimo Black Mirror... Što se naoružanja tiče, pročitah da ima nož, nakon naslova u kojem stoji da je opasan i naoružan
gospa buba Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 kako bih rekla, policija je ili nesposobna ili uchestvuje u nekoj medijskoj kombinaciji. ne mogu da reshim koje nam manje treba.sent from bubamoto
Filozof manijak Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Nesposobna 1/1 Da je druga opcija u pitanju, verovatno bi 31.12 u 19:30 gledali spektakularno hapšenje berberina od strane Vučića lično (Feketić stajl)
*edited by mod Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 14 minutes ago, gospa buba said: kako bih rekla, policija je ili nesposobna ili uchestvuje u nekoj medijskoj kombinaciji. ne mogu da reshim koje nam manje treba. sent from bubamoto Nema medijske kombinacije koja izgleda dobro da im ovakav bilo kakav lik bez dve nedelje.
pbg12345 Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 On 31.12.2019. at 15:14, pbg12345 said: meni jedino ima smisla da vlastima odgovara da "potera" bude glavna tema koliko smo bolesno drustvo nije iskljuceno da uzivo hvatanje bude tacno na novu godinu i to uhvacen licno od strane vucica i(li) sline
SNARC Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Ako se ukopao u neku svoju zemunicu i tamo izvrsio samoubistvo, to bi kljunove donekle moglo da opravda. Ili bar ako bude izgledalo da je bilo tako.
pbg12345 Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 da, ako je to uradio pre 10 dana ali imamo jake indicije da nije
gospa buba Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Nema medijske kombinacije koja izgleda dobro da im ovakav bilo kakav lik bez dve nedelje.nema, u pravu si. to je onda 2u1 vezano. sent from bubamoto
burekdzija Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Ne znam gde da pitam, cini mi se da bi ovde moglo odgovarati: da li narodna biblioteka ima zakonsku obavezu da zuvek arhivira svaki stampani itd. medijum? Zatrebace kad jednog dana neko bude istrazivao sve ovo, a ako pretekne i za koje sudjenje, tim bolje.
pt 2.0 Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 zloslutno je sve ovo, i mislim da ste prerano (neki na temi) prešli u mod šaljenja. ne znam da li je jezivije što je psihopata na slobodi (dakle u prilici da ponovi delo), što policiji treba jako mnogo dana da ga pronađe, ili što toliko nemamo poverenja u policiju da nam je sve verovatno: od namere SNS da sve ovo bude neki medijski spektakl, preko scenarija u kojem vrebaju priliku da ga namerno ubijaju, pa do ishoda gde prosto nisu u stanju (ikada, jako dugo) da ga pronađu jer je policija razorena. moguće da sam samo matora i crna, te da preterujem.
pbg12345 Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 ne preterujes ne zna se koji je scenario od ponudjenih grozniji opet kazem i ovako je lose, a sta bi tek bilo da je u pitanju osoba koja je spremna povrediti daleko vise ljudi terorista? sve ovo je bas tuzno i porazavajuce za saljenje sam vec rekao sto sam imao, na trenutak smo zalicli na sekciju komentara u kuriru
Frank Pembleton Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Ovo je sad stvarno sramota za društvo, državu, ne znam kako da nazovem ovaj prostor...Da tebi on tako "beži"...Ajde bre...Zamisli nekog ko se zapravo pripremao za ovakvve stvari.A voleo bih takođe da čujem ove zagovaraoce "naša milicija uhapsi ali sudije ih puste..."...Jasno je sada da se ta mantra "treba zatvoriti i baciti ključ" od strane državnih organa i satelita iz javne sfere zapravo koristi da se suzbije nesposobnost... ... Shiit has hit the fan...
villiem Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 meni je ovaj poziv da ljudi obilaze vikendice bas cudan, kazu naoruzan, pa ti vidi ne znam da li i to spada u neke policijske procedure, verovatno
Recommended Posts