pbg12345 Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 na to je bukvalno isuvise trositi reci ne znam sta kazu ustav, zakoni, ali ako ikad pomislimo postati iole normalno drustvo sva ta govna se moraju zabraniti
James Marshall Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 Ti vozovi za normalno društvo su otišli, možda ne nepovratno, ali za tvog i mog vakta definitivno te šanse neće biti.
pbg12345 Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 jasno mi je to druze nazalost, vrlo jasno zato i kazem iole valja se nadati da cemo makar nekad krenuti u tom smeru jer ovo je bas tuzno. mene a kapiram i vecinu ovde negde cuva krug u koji smo zatvoreni, ali kad se malo izadje iz toga, stvari postaju bas porazavajuce i ono najgore, svetla nema ni na vidiku
Caligula Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 9 hours ago, Reaktor said: Imam utisak da će njega uhvatiti tek kad otvori frizerski salon i zaboravi da izda fiskalni račun.
Caligula Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 (edited) 9 hours ago, Reaktor said: Edited January 2, 2020 by Caligula
Nesh Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 (edited) On 2.1.2020. at 0:36, nautilus said: ima nekoliko kazni. prvi put je lezao zbog teskih kradja, drugi put zbog otmice i silovanja, treci put zbog polnog uznemiravanja preko interneta. Ti ponavljas da je legalista sve odlezao, koliko vidim u toku si, pa da pitam, sta kaze visa istanca zasto su ovi nasi pogresli sto su ga osudili nas 15 godina, a on je ocigledno zauizio samo 12.5? Znamo da je sve odlezao, ne moras to ponovo da kazes. Edited January 3, 2020 by Nesh
Nesh Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 (edited) Mislim da je nasa Tiha Jeza sve rekla. jebale nas olaksavajuce okolnosti, govno treba neutralisati. Izvini, Nautiluse. Edited January 3, 2020 by Nesh
Nesh Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 (edited) 4 minutes ago, pbg12345 said: ubiti? kastrirati? "baciti kljuc"? Spreciti da ponovo izadje. Evo, ti odluci. Sta kazes? Edited January 3, 2020 by Nesh
Nesh Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 (edited) 3 puta ponavlja jedno isto i upropastava zivote, pa sta predlazes, kakvo je resenje? Da ga morimo neposipanim cimetom po pirincu? Edited January 3, 2020 by Nesh
Bambula Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Ili da ga prime u vosjku, jer takav diverzant treba svakoj vojsci, 14 dana im bezi u krugu od 10-ak km.Jos da se RV angazuje pa da ga i dezurna para ganja i eto scenarija za film.
Dankan Ajdaho Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Svakodnevna demonstracija i anatomija sve naprdnjačke pameti i sposobnosti.
Nesh Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 OK, mogao sam i bez suvisnog karikiranja, izvinjavam se ako sam preterao, ali poenta da mu se mora onemoguciti da ponovi zlocin svakako ostaje.
Recommended Posts