Reaktor Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 Imam utisak da će njega uhvatiti tek kad otvori frizerski salon i zaboravi da izda fiskalni račun.
SNARC Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 Samo da ih ne zajebu lovci ili ovi samostalni tragaci pa da ga prvi nadju. Taman su se lepo zaigrali.
SNARC Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 6 minutes ago, braca said: Misliš dodje šumar i otera ih sve ? Apsolutno
Frank Pembleton Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 Ovo debilisanje sa neuhvatljivim psihopatom daje na značaj rečenici: Na prevenciju mnogo više utiče izvesnost da će počinilac biti uhvaćen od visine zaprećene kazne. Šta njega briga kad sada misli: Pa ovi nikoga ne mogu uhvatiti! ... Shiit has hit the fan...
villiem Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 dobro je kada mozemo da se salimo, jer izgleda da je postojala mogucnost da ovo traje i sa devojcicom ovoliko dugo, srecom nije kakav je to teren, jel to neka titina baza tamo
Dankan Ajdaho Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 Je li se setio neko od opozicije da zahteva da ministar podnese ostavku zbog nesposobnosti?
Lena Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 Mislim da je neko tražio to. Malopre pročitah da je u Grčkoj zbog snežne blokade autoputa smenjen komandir Saobraćajne policije, ali to kod nas ne može da se desi.
Caligula Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 3 hours ago, Dankan Ajdaho said: Je li se setio neko od opozicije da zahteva da ministar podnese ostavku zbog nesposobnosti? I ja se pitam. Ali onda sledi kontraudar Saurona, "skupljate jeftine politicke poene na nesreci devojcice, PEDOFILI SRAM VAS BILO" [video] Mislim da je Djilas nesto pomenuo slucaj i odma tabloidno dobio po nosu u stilu ovog sto sam gore napisao
Frank Pembleton Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 Sad objavljuju da "zatvaraju krug" da je u nekom niškom naselju...Ajde bre uhapsite ga i ne serite više! ... Shiit has hit the fan...
Ravanelli Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 (edited) 6 hours ago, Reaktor said: Imam utisak da će njega uhvatiti tek kad otvori frizerski salon i zaboravi da izda fiskalni račun. pobeda! Edited January 2, 2020 by Ravanelli
JozoMujica Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 7 hours ago, Reaktor said: Imam utisak da će njega uhvatiti tek kad otvori frizerski salon i zaboravi da izda fiskalni račun. I Al Kapone je pao na porezu.
pbg12345 Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 opet, valja samo zamisliti da je umesto ovog lika u pitanju neki terorista ovo je bas onako sramotno
JozoMujica Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 1 minute ago, pbg12345 said: opet, valja samo zamisliti da je umesto ovog lika u pitanju neki terorista ovo je bas onako sramotno A ovo je još sramotnije:
Recommended Posts