gospa buba Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 na trenutak sam pomislila da li je to moguce sent from bubamoto
pbg12345 Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 nesto sumnjam da su ljudi zeljni da se za novu godinu mrznu po svrljiskim brdima
villiem Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 ne postoji kod njih nista prosto i kratko, mora prosireno i slozeno, mora drama i de je suvisna nista im ne verujem, sta god da kazu i da urade, to su nacinili i to je strasno jer je zivot komplikovan i bez dnevnih placipicki
Партибрејкер Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 @pbg12345 Ma zezam se. Nisu naravno imali skoro nikog u tom selu kad je nađena devojčica, već bili 40 km dalje. Ovom inspektoru trebalo 20 min da dođe tu nakon poziva, a govnoidi pisali "berberin video da je opkoljen pa pobegao" Dok su krenuli uopšte u poteru, ko zna dokle je stigao već. Pisali ste već uostalom, da ne ponavljam.
Tribun_Populi Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 meni jedino ima smisla da vlastima odgovara da "potera" bude glavna temaDizali su i 63-ću. Eeeej, desantnu vojnu jedinicu da traži jednog lokalnog seoskog umobolnika. Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
3opge Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 mozda ih je sve zajebo nindja ako se smrzo i crko u nekoj rupi. ima da ga traze jos mesec dana.
pt 2.0 Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 2 hours ago, Tsai said: malčanski shapeshifter u majici i dzemperu vs policija, vojska i zandarmerija Ali za SVE je tako... utisak mi je da oni doslovno za sve dignu celu zemlju na noge, kao da nema lokalne (okružne) policije. A onda rezultira time da civili nadju dete.
Tsai Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 42 minutes ago, 3opge said: mozda ih je sve zajebo nindja ako se smrzo i crko u nekoj rupi. ima da ga traze jos mesec dana. sub-zero
Zabalujev Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 1 hour ago, pt 2.0 said: Ali za SVE je tako... utisak mi je da oni doslovno za sve dignu celu zemlju na noge, kao da nema lokalne (okružne) policije. A onda rezultira time da civili nadju dete. Niška panduracija i žandarmi su već godinama poznati stručnjaci, nekorumpirani - za primer.
zorglub Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 3 hours ago, Tribun_Populi said: Dizali su i 63-ću. Eeeej, desantnu vojnu jedinicu da traži jednog lokalnog seoskog umobolnika. Daj link pliz.
Tribun_Populi Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 Nema, info iz prve ruke. Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Reaktor Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 Nisam našao konkretan podatak za 63. padavičarsku, ali se na više mesta spominje učestvovanje vojske u poteri.
Recommended Posts