Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

na trenutak sam pomislila da li je to moguce :hihi:

sent from bubamoto

nesto sumnjam da su ljudi zeljni da se za novu godinu mrznu po svrljiskim brdima

ne postoji kod njih nista prosto i kratko, mora prosireno i slozeno, mora drama i de je suvisna

nista im ne verujem, sta god da kazu i da urade, to su nacinili i to je strasno jer je zivot komplikovan i bez dnevnih placipicki  

@pbg12345     

Ma zezam se. Nisu naravno imali skoro nikog u tom selu kad je nađena devojčica, već bili 40 km dalje. Ovom inspektoru trebalo 20 min da dođe tu nakon poziva, a govnoidi pisali "berberin video da je opkoljen pa pobegao" :isuse: 

Dok su krenuli uopšte u poteru, ko zna dokle je stigao već. Pisali ste već uostalom, da ne ponavljam.

meni jedino ima smisla da vlastima odgovara da "potera" bude glavna tema

Dizali su i 63-ću. Eeeej, desantnu vojnu jedinicu da traži jednog lokalnog seoskog umobolnika.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

:lolol:

Oda nesposobnosti.

mozda ih je sve zajebo nindja ako se smrzo i crko u nekoj rupi.

ima da ga traze jos mesec dana.

2 hours ago, Tsai said:

malčanski shapeshifter u majici i dzemperu vs policija, vojska i zandarmerija :isuse:

Ali za SVE je tako... utisak mi je da oni doslovno za sve dignu celu zemlju na noge, kao da nema lokalne (okružne) policije.

A onda rezultira time da civili nadju dete.

:sad:

djilas

42 minutes ago, 3opge said:

mozda ih je sve zajebo nindja ako se smrzo i crko u nekoj rupi.

ima da ga traze jos mesec dana.

sub-zero

1 hour ago, pt 2.0 said:

Ali za SVE je tako... utisak mi je da oni doslovno za sve dignu celu zemlju na noge, kao da nema lokalne (okružne) policije.

A onda rezultira time da civili nadju dete.

:sad:

Niška panduracija i žandarmi su već godinama poznati stručnjaci, nekorumpirani - za primer. :dry:

3 hours ago, Tribun_Populi said:

Dizali su i 63-ću. Eeeej, desantnu vojnu jedinicu da traži jednog lokalnog seoskog umobolnika.

Daj link pliz.

Nema, info iz prve ruke.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Nisam našao konkretan podatak za 63. padavičarsku, ali se na više mesta spominje učestvovanje vojske u poteri.