Filozof manijak Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 29 minutes ago, JozoMujica said: Upravo o ovome pričam. Bezrazložno linkovanje takvih vesti ide tome u prilog. Misliš da je bolje da se pravimo ludi i ne primećujemo ovakve vesti?
đorđe geprat Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 meni je srašno jer se desilo čistom nebrigom vlasnika puške. dešavalo se i zbog toga sam se pitao dokle će da se dešava. dokle će osoba da se ponaša kao da je varjača ili šta drugo u pitanju. da nema odvojenu municiju i zaključanu pušku. čitali smo kako su se deca igrala tatinim pištoljem. što reče kolega pbg svakakva sranja se dešavaju svugde, moramo li baš sva da kopiramo. i, ne dopada mi se vajkanje kako su se sranja vazda dešavala samo su sada informacije dostupne.
pbg12345 Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 1 hour ago, Ravanelli said: stvarno ne znam. mislim da nije baš problem uvoza mozda i nije, ali svakako nema potrebe da uleces djonom i tumacis post, odnosno njegov deo kao razmisljanje pijanaca ispred lokalne prodavnice ono u sta jesam siguran je da je tabloidno pisanje gde je glavni junak price jebeni "macvanski berberin" nesto sto jeste preuzeto sa "zapada" takodje npr, srpski gradovi jesu i dalje sigurniji od vecine gradova "zapadnog sveta" nemamo geta gde se manej vise ne sme krociti, nemamo bojazan da se nocu sami krecemo a da nas neko ne ubije, ne siluje, ne opljacka ili makar ne u tolikoj meri mozda je to na kraju krajeva zato sto smo primtiivnije drustvo, nije ni bitno, ali ne vidim zasto bi bio problem konstatovati da je tako i uopste nije bila poenta u "trulom zapadu" vec u nesposobnosti ovog drustva da odbaci lose uticaje, vec suprotno, poput sundjera upija sva sranja sa strane mozda ce "malcanski berberin" probuditi u nekom manijaka zeljnog paznje javnosti, mozda nece, ali je svakako gadno citati iz dana u dan, kao da se radi o kakvom junaku iz filma, a ne osobi odgovornoj za zlocine i unistavanje zivota nekoliko dece ili najpre ono poteciranje o sisanju, pa zatim nasladjivanje sa nadjenom kosom zrtve i na kraju objavljivanje fotografija zrtve i opet naglasavanje toga" je jebeno nedopustivo toga ranije nije bilo i nije tu dovoljno odmahnuti rukom i reci jbg to je informer/kurir/stagod a i slicno je "svuda u svetu", vec jednom treba nesto da se preduzme da takve gadosti prestanu
Frile Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 (edited) 36 minutes ago, djordje geprat said: meni je srašno jer se desilo čistom nebrigom vlasnika puške. dešavalo se i zbog toga sam se pitao dokle će da se dešava. dokle će osoba da se ponaša kao da je varjača ili šta drugo u pitanju. da nema odvojenu municiju i zaključanu pušku. čitali smo kako su se deca igrala tatinim pištoljem. što reče kolega pbg svakakva sranja se dešavaju svugde, moramo li baš sva da kopiramo. i, ne dopada mi se vajkanje kako su se sranja vazda dešavala samo su sada informacije dostupne. Nema ni reči o kopiranju kad je ovaj tip nesreća u pitanju. Informacije su i ranije bile dostupne, bar jednom godišnje je bilo u novinama kako je klinac igrajući se ubio druga iz očevog pištolja. Ali to bude vest od dva pasusa i gotovo. Govorim o periodu od pre 25 i više godina. Edited December 31, 2019 by Frile
gone fishing Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 tačno tako nije se exploatisala tuđa nesreća, danas se od toga prave naslovne strane i bombastični naslovi u lovu na klikove, sećam se kada je pre nekoh 20 godina jedna svadba u komšiluku završila tragično kada je jedan od svatova pucao u vis ali je nekim slučajem uspeo da pogodi banderu a metak se tako odbio da je pogodio u grudi jednog od gostiju od 16 godina, klinac je umro ali tu vest nisam video ni na rts-u ni na b92, pink tada nije ni imao informativni program
Filozof manijak Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 "Vicariously, I live while the whole world dies, much better you than I!"
đorđe geprat Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 16 minutes ago, gone fishing said: tačno tako nije se exploatisala tuđa nesreća, danas se od toga prave naslovne strane i bombastični naslovi u lovu na klikove, sećam se kada je pre nekoh 20 godina jedna svadba u komšiluku završila tragično kada je jedan od svatova pucao u vis ali je nekim slučajem uspeo da pogodi banderu a metak se tako odbio da je pogodio u grudi jednog od gostiju od 16 godina, klinac je umro ali tu vest nisam video ni na rts-u ni na b92, pink tada nije ni imao informativni program ma treba takva vest da se nađe u medijima. da se saopšti šta se i kako desilo. da se prati šta je posle bilo. ko je odgovoran što je devojka mrtva.treba da bi čitaoci /8 gledaoci stavili prst na čelo, vlasnici oružja da razmisle. ali, bez seciranja, snimanja ojađenih roditelja i školskog društva, bez raznoraznih špekulacija, senzacionalizma. na žalost, ovde je sve naopako pa ito.
ragasto Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 1 hour ago, djordje geprat said: meni je srašno jer se desilo čistom nebrigom vlasnika puške. dešavalo se i zbog toga sam se pitao dokle će da se dešava. dokle će osoba da se ponaša kao da je varjača ili šta drugo u pitanju. da nema odvojenu municiju i zaključanu pušku. čitali smo kako su se deca igrala tatinim pištoljem. što reče kolega pbg svakakva sranja se dešavaju svugde, moramo li baš sva da kopiramo. i, ne dopada mi se vajkanje kako su se sranja vazda dešavala samo su sada informacije dostupne. Pokazaće istraga šta se zapravo dogodilo, čak ni ne mora da znači da municija nije bila odvojena. Dečko je verovatno hteo da zadivi devojku, uvek se nađe fora kako da se otvori/obije orman, i eto tragedije. Šta tu preventivno još može da se uradi, nisam siguran. Mislim da sa pušaka ne mogu da se sklone igle tek tako, da li bi policija mogla da povremeno obilazi registrovane vlasnike i da kontroliše kako čuvaju oružje i municiju...baš loše.
Tsai Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 Dan 3, malčanski shapeshifter u majici i dzemperu vs policija, vojska i zandarmerija
pbg12345 Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 uzmi u obzir da se radi o nepregledim prostrastvima koja se moguce protezu i do celih 5km2 ali danas vest "steze se obruc! vise stotina policajaca opkoliko otmicara u njegovom rodnom selu"
gospa buba Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 koji je njihov problem, svih njih??? sent from bubamoto
pbg12345 Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 meni jedino ima smisla da vlastima odgovara da "potera" bude glavna tema koliko smo bolesno drustvo nije iskljuceno da uzivo hvatanje bude tacno na novu godinu i to uhvacen licno od strane vucica i(li) sline dakle, znamo da je on sa monikom prenocio u snajinoj porodicnoj kuci, znamo da je monika nadjena 10ti dan u selu pored sela gde ovaj zivi i uzgred majka mu je iz tog sela i znamo da je on u tom trenutku bio tu od tad je proslo dva dana, nisu ga uhvatili, a znali su tacnu lokaciju i ako im je verovati imali tu u okolini vise stotina policajaca koji ga traze plus to nije beograd sa bezbroj objekata i ljudi medju kojma se moze izgubiti, vec jebena pripizdina u kojoj svako svakog zna kilometrima okolo "uglavu" i gde ima jasno ogranicen broj mesta gde covek moze da se skriva u ovo doba godine kad je temperatura u solidnom minusu cak i za nase standarde deluje da nije samo do (ne)sposobnosti, vec da zaista postoji visi cilj da ovaj sto duze "bezi"
Caligula Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 (edited) 34 minutes ago, Tsai said: Dan 3, malčanski shapeshifter u majici i dzemperu vs policija, vojska i zandarmerija Svejedno ni devojcicu nisu oni pronasli nego neki slucajni otac i sin. Da je civili nisu pronasli, ovi slinini&gasicevi&vulinovi bi do sada vec stigli do bugarske granice sa sve dronovima, helikopterima, psima tragacima i novinarima tabloida koji dojavljuju ovom nesrecnom manijaku da slobodno moze da se opusti u rodnom selu svoje majke. Ovo je slika drzave, ovo sto sada rade policija i vojska, ta shmira, losa gluma, to se radi i u pravosudju, ekonomiji, zdravstvu - svuda drama, pozrtvovanje, samoodricanje i samopregor a resenje u stvari sedi mirno na sred scene i svi ga obilaze jer im se ne isplati da rese problem. Ne bi mogli da drame, prave film i predstavu. A ne bi ostali ni na vlasti jer nisu deo tog resenja. Dakle, rialiti 24/7 dok stvar ruzno ne pukne. Jebem te Srbijo po stoti put (samo) na ovoj temi. Edited December 31, 2019 by Caligula
Партибрејкер Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 23 minutes ago, gospa buba said: koji je njihov problem, svih njih??? Pare, nabijaju ljudi dnevnice + prekovremeni rad državnim praznikom...
Recommended Posts