villiem Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 18 hours ago, Skyhighatrist said: Panduri su pozvali sve vlasnike vikendica i kuća u okolini da dođu i obiđu svoja imanja, zato je ovaj čiča došao i našao ih... inace, prosao je trenutak da se dodje do kompletne istine, ode
zmanic Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 Mnogi se čudom čude, ali nemate pojma kako to izgleda u stvarnom svetu! Pa samo kod mene u ulicj (centar malg grada na kraju Sveta) svaka treća kuća je nastanjena, sve ostalo je prazno i zaključano, kolko tolko. Da sad krene neko u pretres neće da ga završi za dve pandurske smene. A ima nešto manhe od trista metara. Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока
namenski Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 A dronovi, cuda tehnike, IC detekcija izvora toplote u napustenim, nenaseljenim, hladnim kucama... Udario nindza na nindzu...
villiem Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 Just now, namenski said: Udario nindza na nindzu... da se mi ostali sklonimo s trave mozemo sad relativno da se salimo s pola dobrog ishoda sta se tacno radi kad se pretersa kuca, plan a...domaciiiiiine, ima lkoga
gospa buba Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 joj ne znam, sve tim gore nek nadjoshe dete.sent from bubamoto
namenski Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 Gde li je nesto onaj Davinicev satelit....
Frank Pembleton Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 Sećate se one "opsade" u soliteru u bloku 45 pre par godina...E pa murija zaređala po stanovima, 5-6 obili opušteno ostalih 5-6 čekali jer su stupili u kontakt i vlasnici rekli da se vraćaju do uveče, da ne obijaju...Neki nisu došli i stanovi im obijeni...Pri tome ovaj bio sam, nikakav taocNe vidim kakvu suptilnos treba milicija u tim situacijama da ima... ... Shiit has hit the fan...
villiem Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 6 minutes ago, gospa buba said: joj ne znam, sve tim gore nek nadjoshe dete. sent from bubamoto ma da, nek se sve ok zavrsi, a i sad su opusteniji, moze i neka smena da dodje
zmanic Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 Upali mi u stan bez naloga, nije proglašeno vanr. Stanje na ogr. teritoriji, sdčekam par dana pa tužim za štetu od 10k€ nestalog pokućannstva koje sam hteo da menjam, uz par svedoka.... Raj za prrvarante svih fela i profila.... Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока
ragasto Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 5 hours ago, zmanic said: Mnogi se čudom čude, ali nemate pojma kako to izgleda u stvarnom svetu! Pa samo kod mene u ulicj (centar malg grada na kraju Sveta) svaka treća kuća je nastanjena, sve ostalo je prazno i zaključano, kolko tolko. Da sad krene neko u pretres neće da ga završi za dve pandurske smene. A ima nešto manhe od trista metara. Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Upravo. Po takvim selima igra mačke i miša može jako dugo da traje, naročito sada kada su dani kraći. Uhvatiće ga pre ili kasnije, ali nije ovo toliko čudno.
JozoMujica Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 1 hour ago, djordje geprat said: samo da pitam: dokle? 1. Šta? Da ljudi svih uzrasta ginu u incidentima? Pa verovatno zauvek.
halloween Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 (edited) U Milanu ima Zid lutkica, u spomen ženama koje su žrtve femicida. Edited December 30, 2019 by halloween
pt 2.0 Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 12 hours ago, Ravanelli said: Abusive mother i to. Jel moze da udeli link? Ja sam te infoe saznala u dnevniku na N1, otprilike na samom pocetku desavanja...
Recommended Posts