mraki Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 (edited) 5 minutes ago, levi said: pa znaju da li je opasan i sklon da napadne, kad su mu se do sada nalazili na putu. lik je paćenik koji jebe decu, ali očigledno da nije agresivan i opasan Nije do tad bio, ko zna šta je psihopati u glavi posle 10 dana u bekstvu. Ja ne bih garantovao da neće recimo prerezati vrat nekom ko ga pronadje. Sad je gotova stvar, ali do pre par sati smo svi strahovali za život devojčice, ne bez razloga. Uostalom stotine vojnika i policajaca je bilo uključeno u akciju, ne znam, možda je do mene, ali deluje mi neodgovorno slati vlasnike vikendica da sami obilaze imanja. Edited December 29, 2019 by mraki
halloween Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 A ovo šišanje bez obzira na uzrast i pol nije tek tako, njegova bubica, nego čin ponižavanja i otežavajuća okolnost pored svih ostalih.
nautilus Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 1 minute ago, halloween said: A ovo šišanje bez obzira na uzrast i pol nije tek tako, njegova bubica, nego čin ponižavanja i otežavajuća okolnost pored svih ostalih. ima fetis zenske kose
halloween Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Nije to fetiš eto tako, drka na kosu, nego ponižava žene na taj način.
levi Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 (edited) 8 minutes ago, mraki said: Nije do tad bio, ko zna šta je psihopati u glavi posle 10 dana u bekstvu. Ja ne bih garantovao da neće recimo prerezati vrat nekom ko ga pronadje. Sad je gotova stvar, ali do pre par sati smo svi strahovali za život devojčice, ne bez razloga. ne bez razloga, nego su svi podpali pod tešku psihozu od strane krvoločnih tabloida. policija sa druge strane verovatno ima vrlo detaljan njegov profil, mogli su da ga prouče vrlo dobro do sada, i da zaključe nešto iz toga kako se ponašao, da nije ubijao žrtve, niti je pokušavao ubistvo, samoubistvo itd Edited December 29, 2019 by levi
nautilus Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 7 minutes ago, halloween said: Nije to fetiš eto tako, drka na kosu, nego ponižava žene na taj način. takvu sadisticku crtu vestak nije nasao. ne kazem da je nema i da ne bi valjalo razmisliti o tome. doduse, mislim da su psihijatrijska vestacenja u srbiji vrlo povrsna.
mraki Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Reče neko, ne znam koliko je istinito da su i njega kao dete maltretirali i šišali.
variola Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 6 minutes ago, levi said: ne bez razloga, nego su svi podpali pod tešku psihozu od strane krvoločnih tabloida. policija sa druge strane verovatno ima vrlo detaljan njegov profil, mogli su da ga prouče vrlo dobro do sada, i da zaključe nešto iz toga kako se ponašao, da nije ubijao žrtve, niti je pokušavao ubistvo, samoubistvo itd Tabloidi na stranu ali policija je valjda morala ostaviti i neki postotak verovatnoće da otmičar možda i nije glavnoosumnjičeni.
Tsai Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 2 minutes ago, mraki said: Reče neko, ne znam koliko je istinito da su i njega kao dete maltretirali i šišali. Keva ga je tukla, vezivala lancima i shishala bas u tim godinama koje sad kidnapuje.. Patologija al uzrok jasan ko dan. Uzas
nautilus Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 @Tsai Odakle ti to? U ovom poslednjem sudskom predmetu toga nema, ni u vestacenju ni bilo gde.
Tsai Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Just now, nautilus said: @Tsai Odakle ti to? U ovom poslednjem sudskom predmetu toga nema, ni u vestacenju ni bilo gde. Iz ispovesti komsija, navodno, vec dugo se provlaci taj info, mesecima. Moguce je da lazu a mozda i mediji izmisljaju, ali nekkao mi se cinilo logicnim uzasom
nautilus Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Just now, Tsai said: Iz ispovesti komsija, navodno, vec dugo se provlaci taj info, mesecima. Moguce je da lazu a mozda i mediji izmisljaju, ali nekkao mi se cinilo logicnim uzasom ok, pratio sam predmet odavno pa sam iznenadjen sa ovim
mraki Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 (edited) Da vidimo šta kaže publika... Spoiler Edited December 29, 2019 by mraki
James Marshall Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 To su ovi isti što brane hrišćanske svetinje i krste se pored kandila kad prođu u rođenoj kući. Sve moj do moga hrišćani.
Skyhighatrist Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Sutrašnja Politika Uhapšen tri sata kasnije?
Recommended Posts