Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)
5 minutes ago, levi said:

pa znaju da li je opasan i sklon da napadne, kad su mu se do sada nalazili na putu. lik je paćenik koji jebe decu, ali očigledno da nije agresivan i opasan 

Nije do tad bio, ko zna šta je psihopati u glavi posle 10 dana u bekstvu. Ja ne bih garantovao da neće recimo prerezati vrat nekom ko ga pronadje.

Sad je gotova stvar, ali do pre par sati smo svi strahovali za život devojčice, ne bez razloga.

Uostalom stotine vojnika i policajaca je bilo uključeno u akciju, ne znam, možda je do mene, ali deluje mi neodgovorno slati vlasnike vikendica da sami obilaze imanja.

Edited by mraki
  • Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A ovo šišanje bez obzira na uzrast i pol nije tek tako, njegova bubica, nego čin ponižavanja i otežavajuća okolnost pored svih ostalih.

Posted
1 minute ago, halloween said:

A ovo šišanje bez obzira na uzrast i pol nije tek tako, njegova bubica, nego čin ponižavanja i otežavajuća okolnost pored svih ostalih.

ima fetis zenske kose

Posted

Nije to fetiš eto tako, drka na kosu, nego ponižava žene na taj način.

Posted (edited)
8 minutes ago, mraki said:

Nije do tad bio, ko zna šta je psihopati u glavi posle 10 dana u bekstvu. Ja ne bih garantovao da neće recimo prerezati vrat nekom ko ga pronadje.

Sad je gotova stvar, ali do pre par sati smo svi strahovali za život devojčice, ne bez razloga.

ne bez razloga, nego su svi podpali pod tešku psihozu od strane krvoločnih tabloida. policija sa druge strane  verovatno ima vrlo detaljan njegov profil, mogli su da ga prouče vrlo dobro do sada, i da zaključe nešto iz toga kako se ponašao, da nije ubijao žrtve, niti je pokušavao ubistvo, samoubistvo itd

Edited by levi
Posted
7 minutes ago, halloween said:

Nije to fetiš eto tako, drka na kosu, nego ponižava žene na taj način.

takvu sadisticku crtu vestak nije nasao. ne kazem da je nema i da ne bi valjalo razmisliti o tome. doduse, mislim da su psihijatrijska vestacenja u srbiji  vrlo povrsna.

Posted

Reče neko, ne znam koliko je istinito da su i njega kao dete maltretirali i šišali.

Posted
6 minutes ago, levi said:

ne bez razloga, nego su svi podpali pod tešku psihozu od strane krvoločnih tabloida. policija sa druge strane  verovatno ima vrlo detaljan njegov profil, mogli su da ga prouče vrlo dobro do sada, i da zaključe nešto iz toga kako se ponašao, da nije ubijao žrtve, niti je pokušavao ubistvo, samoubistvo itd

Tabloidi na stranu ali policija je valjda morala ostaviti i neki postotak verovatnoće da otmičar možda i nije glavnoosumnjičeni. 

Posted
2 minutes ago, mraki said:

Reče neko, ne znam koliko je istinito da su i njega kao dete maltretirali i šišali.

Keva ga je tukla, vezivala lancima i shishala bas u tim godinama koje sad kidnapuje.. Patologija al uzrok jasan ko dan. Uzas

Posted

@Tsai

Odakle ti to? U ovom poslednjem sudskom predmetu toga nema, ni u vestacenju ni bilo gde.

Posted
Just now, nautilus said:

@Tsai

Odakle ti to? U ovom poslednjem sudskom predmetu toga nema, ni u vestacenju ni bilo gde.

Iz ispovesti komsija, navodno, vec dugo se provlaci taj info, mesecima. Moguce je da lazu a mozda i mediji izmisljaju, ali nekkao mi se cinilo logicnim uzasom

Posted
Just now, Tsai said:

Iz ispovesti komsija, navodno, vec dugo se provlaci taj info, mesecima. Moguce je da lazu a mozda i mediji izmisljaju, ali nekkao mi se cinilo logicnim uzasom

ok, pratio sam predmet odavno pa sam iznenadjen sa ovim

Posted (edited)

Da vidimo šta kaže publika...

Spoiler

EM-qqjUWwAIP4x2?format=jpg&name=medium
EM-quYLWkAEdoyx?format=jpg&name=medium

EM-qvTZWoAE3s4L?format=jpg&name=medium
EM-qs79XUAAOEDw.jpg
EM-qsDEXsAAIKLB.jpg

Edited by mraki
Posted

To su ovi isti što brane hrišćanske svetinje i krste se pored kandila kad prođu u rođenoj kući. Sve moj do moga hrišćani. 

Posted

Sutrašnja Politika

3bGSZza.png

Uhapšen tri sata kasnije?