mustang Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 52 minutes ago, nautilus said: igor juric je budala coveku je dete ubijeno i da nije bilo njega nikada se se svest o ovakvim zlocinima ne bi ovako isticala, niti se promenile preblage kazne koje su tada zatecene. Ni jedan roditelj ne treba da sahranjuje svoje dete. A sta si ti uradio korisno u zivotu da se tice celog drustva osim da omalovazavas heroje. Seronjo.
Skyhighatrist Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Da, i ja gledam sad... Vest stoji na STB...
Hamlet Strašni Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Ја не видим да за силовање и отмицу може да добије више од 20 година.
halloween Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 (edited) @Hamlet Strašni https://www.pravno-informacioni-sistem.rs/SlGlasnikPortal/eli/rep/sgrs/skupstina/zakon/2005/85/6/reg Silovanje deteta (uzrast do 14 god.), zatvor min 10 godina ili doživotni zatvor čl. 178. st . 4. KZ. Samo otmica maloletnog lica (uzrast do 18 god.) zatvor od 3 do 15 godina čl. 134. KZ. Edited December 29, 2019 by halloween
Lena Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 9 minutes ago, Skyhighatrist said: Da, i ja gledam sad... Vest stoji na STB... Čitam i da je ovaj uhvaćen i da se tempira da KZN bude u terminu Utiska nedelje... Više ne znam šta su lupetanja i teorije zavere, a šta su ovi stvarno u stanju da urade čak i kada su ovakve stvari u pitanju...
Hamlet Strašni Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Да. Прочито сам малолетник у ставу 3 и нисам читао даље.
ordi Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 nadam se da se višestrukim povratnicima kazna uveća. malo je sve to, po žrtvu će verovatno ostaviti posledice za ceo život.
Skyhighatrist Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 4 minutes ago, Lena said: Više ne znam šta su lupetanja i teorije zavere, a šta su ovi stvarno u stanju da urade čak i kada su ovakve stvari u pitanju... +1
Ted Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 (edited) mogućnost doživotne kazne zatvora primenjuje se od 1. decembra ove godine, da je cela ova priča bila pomerena mesec u nazad, ne bi postojala mogućnost doživotnog zatvora što je još samo jedan dokaz da težina zaprećenih sankcija ne utiče na smanjenje kriminaliteta Edited December 29, 2019 by Ted
James Marshall Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Sve je ovo otužno, rijaliti na temu jedne nesretne djevojčice koju su sad svi provukli kroz sve medije, i nju a i njega, svi ovi iz tabloida bi se jebali za tri klika, pitao bih predsjednika kako komentariše to što je Kurir prenosio izjave ovog manijaka. Užas je gdje mi živimo, političari koji jašu i dižu sebi rejting na ovakvim događajima. Tuga.
James Marshall Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 2 minutes ago, Ted said: mogućnost doživotne kazne zatvora primenjuje se od 1. decembra ove godine, da je cela ova priča bila pomerena mesec u nazad, ne bi postojala mogućnost doživotnog zatvora što je još samo jedan dokaz da težina zaprećenih sankcija ne utiče na smanjenje kriminaliteta To je ono što Jurić ne vidi, on je čovjek opravdano sužene svijesti kad su ovakve stvari u pitanju, ali njegovo guranje u prvi plan nauštrb struke je isto jedan krak ovog populističkog režima.
halloween Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Pink objavio fotografije oštećene, deteta.
mustang Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 (edited) 15 minutes ago, James Marshall said: Sve je ovo otužno, rijaliti na temu jedne nesretne djevojčice koju su sad svi provukli kroz sve medije, i nju a i njega, svi ovi iz tabloida bi se jebali za tri klika, pitao bih predsjednika kako komentariše to što je Kurir prenosio izjave ovog manijaka. Užas je gdje mi živimo, političari koji jašu i dižu sebi rejting na ovakvim događajima. Tuga. totalna. Dno dna smo kao drustvo 13 minutes ago, James Marshall said: To je ono što Jurić ne vidi, on je čovjek opravdano sužene svijesti kad su ovakve stvari u pitanju, ali njegovo guranje u prvi plan nauštrb struke je isto jedan krak ovog populističkog režima. koje struke?! pa nas sistem a i vecina drugih su sprdnja i zajebancija. Vise zaglave nosaci marihuane nego pijani vozaci ubice tatini sinovi, silovatelji itd. imamo totalno korumpirano sudstvo i ono malo jahaca zdrave pameti ne mogu da promene nista medju lesinarima. Sramota. Al vazno je da se nama nepismenima objasnjavaju zakoni i mi smo budale. Ma ajte molim vas Edited December 29, 2019 by mustang
Ted Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 11 minutes ago, James Marshall said: To je ono što Jurić ne vidi, on je čovjek opravdano sužene svijesti kad su ovakve stvari u pitanju, ali njegovo guranje u prvi plan nauštrb struke je isto jedan krak ovog populističkog režima. to da težina zaprećene sankcije ne utiče na smanjenje kriminaliteta nije nikakva hipoteza, to je dokazana činjenica. samim tim nikakav se efekat neće postići isključivo izmenama zakona kojima se uvode stroge zazne. pa i ona kapitalna. i da je za ovo delo zaprećena smrtna kazna, to ne bi odvratilo ovog blesnika da otme dete i uradi mu....šta god da je uradio, to će se tek saznati.
Recommended Posts