Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
52 minutes ago, nautilus said:

igor juric je budala

coveku je dete ubijeno i da nije bilo njega nikada se se svest o ovakvim zlocinima ne bi ovako isticala, niti se promenile preblage kazne koje su tada zatecene. 

Ni jedan roditelj ne treba da sahranjuje svoje dete. 

A sta si ti uradio korisno u zivotu da se tice celog drustva osim da omalovazavas heroje. Seronjo. 

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Da, i ja gledam sad...

PQNJlqv.png

VARQF3k.png

Vest stoji na STB...

Posted

Ја не видим да за силовање и отмицу може да добије више од 20 година.

Posted
9 minutes ago, Skyhighatrist said:

Da, i ja gledam sad...

Vest stoji na STB...

Čitam i da je ovaj uhvaćen i da se tempira da KZN bude u terminu Utiska nedelje...

Više ne znam šta su lupetanja i teorije zavere, a šta su ovi stvarno u stanju da urade čak i kada su ovakve stvari u pitanju...

Posted

Да. Прочито сам малолетник у ставу 3 и нисам читао даље. 

Posted

nadam se da se višestrukim povratnicima kazna uveća. malo je sve to, po žrtvu će verovatno ostaviti posledice za ceo život.

Posted
4 minutes ago, Lena said:

Više ne znam šta su lupetanja i teorije zavere, a šta su ovi stvarno u stanju da urade čak i kada su ovakve stvari u pitanju...

+1

Posted (edited)

mogućnost doživotne kazne zatvora primenjuje se od 1. decembra ove godine, da je cela ova priča bila pomerena mesec u nazad, ne bi postojala mogućnost doživotnog zatvora

što je još samo jedan dokaz da težina zaprećenih sankcija ne utiče na smanjenje kriminaliteta

Edited by Ted
Posted

Sve je ovo otužno, rijaliti na temu jedne nesretne djevojčice koju su sad svi provukli kroz sve medije, i nju a i njega, svi ovi iz tabloida bi se jebali za tri klika, pitao bih predsjednika kako komentariše to što je Kurir prenosio izjave ovog manijaka. Užas je gdje mi živimo, političari koji jašu i dižu sebi rejting na ovakvim događajima. Tuga. 

Posted
2 minutes ago, Ted said:

mogućnost doživotne kazne zatvora primenjuje se od 1. decembra ove godine, da je cela ova priča bila pomerena mesec u nazad, ne bi postojala mogućnost doživotnog zatvora

što je još samo jedan dokaz da težina zaprećenih sankcija ne utiče na smanjenje kriminaliteta

To je ono što Jurić ne vidi, on je čovjek opravdano sužene svijesti kad su ovakve stvari u pitanju, ali njegovo guranje u prvi plan nauštrb struke je isto jedan krak ovog populističkog režima. 

Posted

Pink objavio fotografije oštećene, deteta.

Posted (edited)
15 minutes ago, James Marshall said:

Sve je ovo otužno, rijaliti na temu jedne nesretne djevojčice koju su sad svi provukli kroz sve medije, i nju a i njega, svi ovi iz tabloida bi se jebali za tri klika, pitao bih predsjednika kako komentariše to što je Kurir prenosio izjave ovog manijaka. Užas je gdje mi živimo, političari koji jašu i dižu sebi rejting na ovakvim događajima. Tuga. 

totalna. Dno dna smo kao drustvo 

13 minutes ago, James Marshall said:

To je ono što Jurić ne vidi, on je čovjek opravdano sužene svijesti kad su ovakve stvari u pitanju, ali njegovo guranje u prvi plan nauštrb struke je isto jedan krak ovog populističkog režima. 

koje struke?! 
pa nas sistem a i vecina drugih su sprdnja i zajebancija. Vise zaglave nosaci marihuane nego pijani vozaci ubice tatini sinovi, silovatelji itd. 

imamo totalno korumpirano sudstvo i ono malo jahaca zdrave pameti ne mogu da promene nista medju lesinarima. 

Sramota. Al vazno je da se nama nepismenima objasnjavaju zakoni i mi smo budale. Ma ajte molim vas

Edited by mustang
Posted
11 minutes ago, James Marshall said:

to da težina zaprećene sankcije ne utiče na smanjenje kriminaliteta nije nikakva hipoteza, to je dokazana činjenica. samim tim nikakav se efekat neće postići isključivo izmenama zakona kojima se uvode stroge zazne. pa i ona kapitalna. i da je za ovo delo zaprećena smrtna kazna, to ne bi odvratilo ovog blesnika da otme dete i uradi mu....šta god da je uradio, to će se tek saznati.